Inovasi mbesuk sing bisa kita deleng ing telpon ing taun-taun sabanjure

Inovasi mbesuk sing bisa kita deleng ing telpon ing taun sabanjuré ora fitur sing kita wis ora katon sadurunge. Mung 10 taun kepungkur, ponsel dilengkapi kamera 5 megapiksel sing sithik, Internet 3G, lan resolusi layar sing sithik. Nduwe pikiran kita biyen, nanging saiki kabeh dianggep minangka peninggalan kuno dibandhingake karo saiki. Carane apik tenan bakal telpon kita ing 10 taun? Dina iki, kita bakal nutupi subyek "Inovasi Masa Depan sing Bisa Dideleng ing Telpon ing Taun-taun Sabanjure" ing artikel kita.

Inovasi Masa Depan sing Bisa Kita Deleng ing Telpon ing Taun-taun Sabanjure

Ing taun 2022, telpon kasebut tipis lan duwe layar gedhe, nanging yen sampeyan ndeleng, sensor gerakan internal kanthi kamera dobel 48 megapiksel sing didhelikake nyekel arah mata lan nguripake telpon. Iku uga rampung transparent; sampeyan ndeleng tangan sampeyan kanthi cetha liwat awak telpon. Nampilake lambang lan widget sing dibutuhake kaya wektu, cuaca, teks, lan telpon.

Telpon karo layar fleksibel lan baterei wis ngenalaken bali ing 2018. Usaha pangembang kanggo nggawe layar luwih gedhe bakal mimpin kanggo manggoni 100% saka papan telpon ing mangsa. Sampeyan bisa nonton film lan video saka layar TV portabel iki ing ngendi wae.

Gelang-Telpon

Dheweke ujar manawa bakal ana gadget gelang-telpon ing mangsa ngarep, lan dudu mung gadget keren sing bakal katon ing 10 taun sabanjure. Pangembangan gelang pinter elastis cilik wis diwiwiti. Sampeyan mung nganggo ing bangkekan, lan gelang nggawe hologram antarmuka telpon.

Sampeyan bisa ngapusi antarmuka iki nganggo driji, teks, nelpon, lan nonton video. Iku kaya layar telpon ing lengen sampeyan. Mung ana rong masalah sing bisa nyegah sampeyan duwe gelang telpon hologram sing apik banget: baterei fleksibel cilik sing bisa nahan pangisian daya sing cukup suwe lan hologram berkualitas tinggi sing bisa maca prentah sampeyan.

Telpon Gelang

baterei

Sampeyan bakal ngisi daya telpon luwih irit. Sijine telpon ing pangisi daya nirkabel; Ora kaya pangisi daya 2022, iki bakal nggawe piranti sampeyan luwih cepet. Baterei iki bisa gampang nahan pangisian daya sajrone 2 dina.

Telpon iki ora entek daya! Telpon kanthi umur baterei paling apik

Network

Sampeyan bisa mbukak telpon kanthi sikep tangan, uga bakal ana hologram video 8K, lan telpon kasebut ora berjuang kanggo mbukak video berkualitas tinggi sajrone sawetara detik. Ora amarga Wi-Fi saiki kasedhiya ing ngendi wae ing donya, nanging sampeyan duwe jinis data seluler anyar.

Data seluler nambah saben 8-10 taun. Dadi, 6G kudu samesthine ing 2030, lan tingkat transfer data bakal mundhak dadi 1 terabit / detik. Iku kaya ndownload 250 film ing sakdetik, lan nonton acara favorit bakal kaya ndeleng metu saka jendhela. Apa telpon sampeyan bisa nyimpen data sing akeh? Ya, padha bisa. Thanks kanggo fitur panyimpenan maya. Ing 10 taun, iku bakal luwih karo memori meh Unlimited.

Teknologi AI

Ing sawetara taun sabanjure, teknologi AI malah bakal nemokake solusi yen sampeyan duwe masalah mobil. Saiki, ana piranti sing nggunakake teknologi AI kaya Speaker Xiaomi Xiaoai Kab. Piranti kasebut bakal ana ing tangan utawa ing bangkekan. Sampeyan bakal pindhah menyang app karo augmented reality lan ngarahake kamera ing njero mobil. Aplikasi kasebut bakal nindakake diagnostik lan nuduhake bagean sing rusak mesin ing layar. Iku nuduhake carane ndandani iku uga.

Ing taun 2022, aplikasi augmented reality bakal mbantu kita milih sandhangan, perabot, lan desain. Sampeyan bisa njaluk saran lan Rekomendasi apik kanggo ndandani lan dekorasi apartemen mung nggunakake telpon. Ing mangsa ngarep, fungsi iki bakal terus berkembang. Sampeyan bisa nggunakake telpon ing kabeh wilayah. Diwiwiti kanthi ndandani mobil utawa sawetara piranti pawon listrik.

kesimpulan

Bakal ana layar transparan, Internet tanpa wates, lan baterei tanpa wates. Iki minangka inovasi mbesuk sing bisa dideleng ing telpon ing taun-taun sabanjure. Apa sampeyan mikir babagan fitur kasebut? Kepiye gadget bakal berkembang luwih maju? Paling kamungkinan, manungsa bakal rampung adoh saka telpon.

Artikel web