OneUI 5 | Pindhah Android 13 utama saka Samsung! Dhaptar piranti sing layak kalebu piranti sing luwih lawas!

Nalika kita nyelarasake karo nganyari Android 12 lan OneUI 4, Samsung ngandhani kita karo anyar Nganyari OneUI 5 sing bakal adhedhasar Android 13. OneUI minangka salah sawijining kulit Android sing paling unik lan estetis lan kanthi nganyari anyar, kita mung bisa nganggep Samsung bakal overdo dhewe lan menehi versi OneUI liyane sing apik. Ayo padha ndeleng piranti apa sing bakal nampa nganyari anyar iki.

Kabijakan nganyari Samsung nggawe eseman ing pasuryan pangguna

eneh 5

Sauntara pamilik piranti Galaxy ngenteni nganyari OneUI 4.0 lan 4.1 karo sistem operasi Android 12, perusahaan wis nganyari kapal penggedhe lan macem-macem piranti mid-range menyang OneUI 4.1. Sawise diluncurake seri Galaxy S22, lan OneUI 4.1 metu, Samsung uga nganyari model unggulan lawas.

Saiki OneUI 4.1 wis disebarake kanthi akeh, pangguna fokus ing nganyari Android 13 sing bakal teka lan kabeh kemungkinan OneUI 5.0 fitur sing bakal teka karo. Samsung, tanpa pengin ngenteni pangguna, wis ngonfirmasi sawetara piranti kanggo entuk nganyari anyar iki. Sampeyan bisa mriksa dhaptar ing ngisor iki kanggo ndeleng manawa piranti sampeyan ngarepake:

Seri Galaxy S

  • Galaxy S22 5G
  • Galaxy S22 + 5G
  • Galaxy S22 Ultra 5G
  • Galaxy S21 5G
  • Galaxy S21 + 5G
  • Galaxy S21 Ultra 5G
  • Galaxy S21 Jambangan 5G
  • Galaxy S20 LTE/5G
  • Galaxy S20+ LTE/5G
  • Galaxy S20 Ultra 5G
  • Galaxy S20 FE LTE/5G
  • Galaxy S10 Lite

Seri Galaxy Note

  • Galaxy Note 20 LTE / 5G
  • Galaxy Note 20 Ultra LTE / 5G
  • Galaxy cathetan 10 lite

seri Galaxy Z

  • Galaksi Z Fold 3 5G
  • Galaxy ZFlip 3 5G
  • Galaksi Z Fold 2 5G
  • Galaxy Z Flip LTE/5G

Seri Galaxy A

  • Galaxy A72
  • Galaxy A52s 5G
  • Galaxy A52 LTE/5G
  • Galaxy A71
  • Galaxy A51

seri Galaxy Tab

  • Galaxy Tab S7 LTE/5G/Wi-Fi
  • Galaxy Tab S7+ LTE/5G/Wi-Fi
  • Galaxy Tab S7 FE LTE/5G/Wi-Fi
  • Galaxy Tab S6 Lite

Elinga yen Dhaptar piranti sing layak kanggo OneUI 5.0 adhedhasar kabijakan nganyari Samsung lan statement resmi. OneUI 5.0 bakal teka karo Android 13 lan Galaxy S22 bakal nampa OneUI 5 Beta, banjur versi stabil.

Artikel web