OPPO K10 Series wis diluncurake

OPPO K10 Series wis teka! OPPO dikenal nggawe seri piranti sing apik kayata Reno lan Find, nanging uga duwe seri kanggo pangguna kelas menengah lan performatif. Lan seri OPPO K10 minangka telpon sing cocog kanggo para pelanggan sing ramah anggaran! Seri OPPO K10 katon padha karo seri K9 nalika nerangake desain, nanging ing njero ana sawetara owah-owahan, kayata prosesor lan baterei. Iki minangka spesifikasi OPPO K10.

OPPO K10 Series OPPO K10, dibandhingake karo OPPO K9.

OPPO K10 bisa uga katon padha karo OPPO K9 ing desain lan hardware, sawetara wong bisa uga nyebutake downgrade? Kita bakal mbandhingake kanthi objektif lan menehi komentar ing antarane rong piranti kasebut kanggo sampeyan.

OPPO K10 dilengkapi CPU Qualcomm Snapdragon 680 (4×2.4 GHz Kryo 265 Gold & 4×1.9GHz Kryo 265 Silver) CPU karo Adreno 610 minangka GPU, panyimpenan internal 128GB UFS 2.2 kanthi dhukungan MicroSDXC. 6 kanggo 8GB opsi RAM kasedhiya. Baterei Li-Po 5000 mAh kanthi dhukungan pangisi daya cepet 33W. 90Hz 1080×2412 IPS panel layar LCD, siji 16MP kamera ngarep sudhut, Triple 50MP sudhut, 2MP makro, lan 2MP sensor kamera ambane. Dilengkapi karo Android 11-powered ColorOS 11.1, sampeyan bisa mriksa kaya apa ColorOS ngeklik postingan kita. 

OPPO K9 teka karo Qualcomm Snapdragon 768G 5G ((1×2.8 GHz Kryo 475 Prime & 1×2.4 GHz Kryo 475 Gold & 6×1.8 GHz Kryo 475 Silver) CPU karo Adreno 620 minangka GPU, panyimpenan internal 128/256GB RAM, 8GB RAM Varian kasedhiya. Baterei Li-Po 4300 mAh kanthi dhukungan pangisi daya cepet 65W. Panel layar Super AMOLED 90Hz 1080×2400, Siji kamera ngarep amba 16MP, ambane Triple 64MP, ambane 8MP, lan sensor kamera makro 2MP. Dilengkapi karo Android 11- didhukung ColorOS 11.1.

Padha padha kanggo saben liyane, nanging pungkasan taun entri OPPO K9 kudu njupuk jajan kanggo hardware nang, lan OPPO K10 kudu njupuk jajan kanggo rega 180 EUR kanggo wiwitan.

OPPO K10 Series OPPO K10 Pro, Dibandhingake karo OPPO K9 Pro.

Saiki, iki minangka perbandingan, amarga OPPO K10 Pro luwih apik dibandhingake karo entri taun kepungkur, OPPO K9 Pro. Mung kanthi owah-owahan drastis kaya CPU, dhukungan baterei / pangisi daya, lan liya-liyane! Mangkene spesifikasi OPPO K10 Series K10 Pro, Dibandhingake karo OPPO K9 Pro.

OPPO K10 Pro dilengkapi Qualcomm Snapdragon 888 5G (1 × 2.84 GHz Kryo 680 & 3 × 2.42 GHz Kryo 680 & 4 × 1.80 GHz Kryo 680) CPU karo Adreno 660 minangka GPU, 256GB UFS 3.1 kanggo panyimpenan internal 8GB RAM 12 nganti 5000. kasedhiya. Baterei Li-Po 65 mAh kanthi dhukungan pangisi daya cepet 120W. 1080Hz 2400 × 16 panel layar AMOLED, Salah siji 50MP kamera ngarep sudhut, Triple 8MP sudhut, 2MP ultra-sudhut, lan 12MP sensor kamera makro. Dilengkapi karo ColorOS 12 sing didhukung Android 12. Sampeyan bisa mriksa salah sawijining fitur inti ColorOS XNUMX kanthi ngeklik postingan kita.

OPPO K9 Pro dilengkapi karo MediaTek MT6893 Dimensity 1200 (1×3.0 GHz Cortex-A78 & 3×2.6 GHz Cortex-A78 & 4×2.0 GHz Cortex-A55) CPU karo Mali-G77 MC9 minangka GPU, 128/256GB UFS 3.1 internal panyimpenan karo 8 kanggo opsi 12GB RAM kasedhiya. Baterei Li-Po 4500 mAh kanthi dhukungan pangisi daya cepet 60W. 120Hz 1080×2400 panel layar AMOLED, Siji kamera ngarep sudhut 16MP, Triple 64MP sudhut, 8MP ultra-sudhut, lan 2MP sensor kamera makro. Dilengkapi karo ColorOS 11 sing didhukung Android 11.3.

Padha padha karo saben liyane, nanging K10 Pro nduweni spesifikasi kaya premium sing luwih apik. OPPO K10 Pro minangka piranti premium paling apik sing bisa sampeyan entuk nganti ngenteni seri OPPO Reno 8 sing bakal teka. dijamin ing kirim iki amarga OPPO Reno 8 minangka piranti pertama sing duwe Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1.

kesimpulan

OPPO nggawe piranti sing apik lan dadi kondhang amarga terus nambah kualitas mbangun amarga luwih akeh wong sing nemokake. OPPO K10 Series minangka entri gedhe ing taun iki, lan bakal dadi luwih apik ing seri OPPO Reno 8. Xiaomi uga nggawe gambar dadi telpon premium taun iki kanthi ngeculake seri Redmi Note 11 lan seri Xiaomi 12. Sampeyan bisa mriksa ing Redmi Note 11 dening ngeklik kene lan ing Xiaomi 12 dening ngeklik kene.

Thanks kanggo Situs resmi OPPO kanggo dadi sumber kita.

Artikel web