Poco M4 Pro 5G dadi resmi ing India kanthi MediaTek Dimensity 810

Poco wis nggodha peluncuran smartphone Poco M4 Pro 5G ing India sawetara dina kepungkur. Smartphone pungkasane diluncurake ing India dina iki. Smartphone minangka versi rebranding saka Redmi Cathetan 11T 5G (India). Nawakake macem-macem spesifikasi kaya chipset MediaTek Dimensity 810 5G, tampilan tingkat refresh dhuwur 90Hz lan liya-liyane.

Spesifikasi lan rega Poco M4 Pro 5G

Poco M4 Pro 5G nampilake layar LCD IPS FHD+ 6.6 inci kanthi proteksi Corning Gorilla Glass 3, dhukungan gamut warna DCI-P3, tingkat refresh dhuwur 90Hz lan tingkat sampling tutul 240Hz. Ing ngisor tudung, didhukung dening chipset MediaTek Dimensity 810 5G sing dipasangake nganti 8GB LPDDR4x RAM lan 128GB UFS 2.2 panyimpenan onboard. Handset kasebut ngemot baterei 5000mAh sing bisa diisi ulang kanthi nggunakake pangisi daya kabel cepet 33W.

Little M4 Pro 5G

Minangka kanggo optik, dilengkapi karo persiyapan kamera mburi dobel kanthi sensor sudhut utama 50MP lan sensor ultrawide sekunder 8MP. A 16MP selfie penembake ngarep wis kasedhiya kang dumunung ing tengah punch-lubang cutout ing tampilan. Iku luwih dilengkapi karo dhukungan saka kabeh pilihan jaringan ie, 5G, 4G, 4G LTE, bebarengan karo GPS nelusuri lokasi, Bluetooth, WiFi lan Hotspot. Piranti kasebut uga duwe speaker stereo dual lan ekspansi RAM virtual.

Poco M4 Pro 5G kasedhiya ing telung varian beda ing India; 4GB+64GB, 6GB+128GB lan 8GB+128GB. Regane yaiku INR 14,999 (~ USD 200), INR 16,999 (~ USD 225) lan INR 18,999 (~ USD 250). Piranti kasebut bakal kasedhiya kanggo adol ing India wiwit tanggal 22 Februari 2022 ing Flipkart.

Artikel web