Redmi Note 10 Nampa Update MIUI 13 Kanthi Ndandani Bug

Xiaomi mung mbalek metu anyar MIUI 13 kanggo Redmi Note 10, kanthi sawetara koreksi bug utama.

. .

UPDATE MIUI 13 kanggo REDMI NOTE 10

Nganyari iki dilengkapi kode nganyari V13.0.5.0.SKFMIXM kanthi ukuran 2.6GB kanggo pangguna Global. Kewan omo utama sing padha tetep ngendi kewan omo ngendi ing bar status ora bakal bisa diklik ing game lan sistem lag ing panggunaan saben dina. Sing pertama kedadeyan amarga titik ijo sing katon ing pojok kiwa ndhuwur nalika mikropon digunakake lan acara tutul ing garis status dianggep ora dipercaya. Amarga iku, tutul malah bakal dibuwak lan sistem ora bakal nampa acara tutul disebabake pangguna.

Sing terakhir kedadeyan amarga alasan sing ora dingerteni, nanging ana sawetara alasan iki thread ing Mi Forums.

"Root Panyebab: Alasan kanggo analisis informasi saiki yaiku:
1. Masalah apk dhewe disebabake
2. Suhu ora dijupuk ing wektu masalah, nanging suhu CPU tansah ing 50+ ing dumpstate_board.txt sadurunge masalah dumadi
3. Status memori proses kasebut normal, lan log jejak kudu diwenehake kanggo analisis luwih lanjut.

Kanthi nganyari anyar, loro bug kasebut didandani. Yen sampeyan nemoni masalah kasebut ing Redmi Note 10, ngenteni nganyari anyar lan bakal didandani.

Nganyari iki saiki mung dirilis kanggo pangguna aplikasi Mi Pilot.

Sampeyan bisa ndownload nganyari anyar nganggo aplikasi kita, Unduh MIUI.

Artikel web