Redmi Note 8 2021 MIUI 14 Nganyari: Saiki September 2023 Nganyari Keamanan ing Global

MIUI 14 minangka sistem operasi basis Android khusus sing dikembangake dening Xiaomi kanggo smartphone. Dikenal amarga fitur sing sugih kayata antarmuka pangguna sing resik lan apik, aplikasi sing bisa disesuaikan, proteksi privasi, lan optimisasi kinerja. Pembaruan kasebut bakal nggawa basa desain anyar, fitur layar ngarep sing luwih apik, lan kinerja sing luwih apik kanggo piranti Xiaomi. Kajaba iku, kemungkinan duwe fitur anyar kayata macem-macem wallpaper lan optimasi sistem sing signifikan.

Redmi Note 8 2021 minangka smartphone terjangkau sing dikembangake dening Xiaomi. Iki katon minangka raja rega / kinerja. Kita ngerti manawa jutaan penggemar Xiaomi nggunakake telpon iki. Kanthi nganyari Redmi Note 8 2021 MIUI 14 anyar, pangguna Redmi Note 8 2021 bakal luwih seneng piranti kasebut. Ya, sampeyan bisa uga duwe pitakon: Kapan kita bakal entuk nganyari Redmi Note 8 2021 MIUI 14? We menehi jawaban kanggo iki. Ing mangsa ngarep, Redmi Note 8 2021 bakal dianyari menyang MIUI 14 anyar. Saiki wektune kanggo ngerteni rincian nganyari!

Wilayah Global

Patch Keamanan September 2023

Ing tanggal 25 September 2023, Xiaomi wis miwiti ngluncurake Patch Keamanan September 2023 kanggo Redmi Note 8 2021. Nganyari iki, yaiku 3.2GB ing ukuran kanggo Global, nambah keamanan lan stabilitas sistem. Mi Pilots bakal bisa ngalami nganyari anyar luwih dhisik. Nomer mbangun nganyari Patch Keamanan September 2023 yaiku MIUI-V14.0.6.0.TCUMIXM.

Owah-owahan

Ing tanggal 25 September 2023, log pangowahan nganyari Redmi Note 8 2021 MIUI 14 sing dirilis kanggo wilayah Global diwenehake dening Xiaomi.

[Sistem]
  • Dianyari Android Security Patch nganti September 2023. Nambah Keamanan Sistem.
[Liyane]
  • Anyar: aplikasi OneDrive

Nganyari MIUI 14 pisanan

Wiwit tanggal 3 Maret 2023, nganyari MIUI 14 diluncurake kanggo Global ROM. Nganyari anyar iki nawakake fitur anyar MIUI 14, nambah stabilitas sistem, lan nggawa Android 13. Nomer mbangun nganyari MIUI 14 pisanan yaiku MIUI-V14.0.3.0.TCUMIXM.

Owah-owahan

Wiwit tanggal 3 Maret 2023, log pangowahan nganyari Redmi Note 8 2021 MIUI 14 sing dirilis kanggo wilayah Global diwenehake dening Xiaomi.

[MIUI 14] : Siap. Mantep. Urip.
[Sorotan]
  • MIUI nggunakake kurang memori saiki lan tetep cepet lan responsif sajrone wektu sing luwih dawa.
  • Manungsa waé kanggo rincian redefines personalisasi lan ndadekke menyang tingkat anyar.
[Personalisasi]
  • Manungsa waé kanggo rincian redefines personalisasi lan ndadekke menyang tingkat anyar.
  • Ikon super bakal menehi tampilan anyar ing Layar Ngarep. (Nganyari Layar Ngarep lan Tema menyang versi paling anyar supaya bisa nggunakake lambang Super.)
  • Folder layar ngarep bakal nyorot aplikasi sing paling sampeyan butuhake, mung siji tutul adoh saka sampeyan.
[Fitur lan dandan liyane]
  • Panelusuran ing Setelan saiki luwih maju. Kanthi riwayat telusuran lan kategori ing asil, kabeh katon luwih crisper saiki.
[Sistem]
  • MIUI stabil adhedhasar Android 13
  • Dianyari Android Security Patch nganti Februari 2023. Nambah Keamanan Sistem.

Ngendi entuk nganyari Redmi Note 8 2021 MIUI 14?

Nganyari Redmi Note 8 2021 MIUI 14 anyar diluncurake Mi Pilot dhisik. Yen ora ana bug sing ditemokake, bakal bisa diakses kabeh pangguna. Sampeyan bakal bisa njaluk nganyari Redmi Note 8 2021 MIUI 14 liwat MIUI Downloader. Kajaba iku, kanthi aplikasi iki, sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo nemu fitur sing didhelikake MIUI nalika sinau babagan piranti sampeyan. Klik kene kanggo ngakses MIUI Downloader. Kita wis tekan pungkasan warta babagan nganyari Redmi Note 8 2021 MIUI 14. Aja lali kanggo tindakake kita kanggo warta kuwi.

Artikel web