Sithik M5

Sithik M5

POCO M5 minangka telpon 4G sing paling terjangkau ing seri POCO M5.

~ $175 - ₹13475
Sithik M5
  • Sithik M5
  • Sithik M5
  • Sithik M5

Spesifikasi Kunci POCO M5

  • layar:

    6.58″, 1080 x 2408 piksel, IPS LCD, 90 Hz

  • Chipset:

    MediaTek Helio G99 (6nm)

  • Ukuran:

    164 x 76.1 x 8.9 mm (6.46 x 3.00 x 0.35 ing)

  • Tipe kertu SIM:

    Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)

  • RAM lan Panyimpenan:

    4/6 GB RAM, 64 GB 128 GB

  • baterei:

    5000 mAh, Li-Po

  • Kamera Utama:

    50 MP, f/1.8, 2160p

  • Versi Android:

    Android 12, MIUI 13

4.1
metu saka 5
16 Ulasan
  • Tingkat nyegerake dhuwur Cepet daya Kapasitas batere dhuwur Jack headphone
  • IPS Tampilan Ngrekam Video 1080p Ora Dhukungan 5G Ora OIS

Ulasan lan Mratelakake panemume pangguna POCO M5

Aku Duwe

Yen sampeyan nggunakake telpon iki utawa duwe pengalaman karo telpon iki, pilih pilihan iki.

Tulis Review
Aku Ora Duwe

Pilih opsi iki yen sampeyan durung nggunakake telpon iki lan mung arep nulis komentar.

komentar

ana 16 komentar babagan produk iki.

No_namesasi 5 ago
Aku menehi saran

Telpon iki apik kanggo rega iki, lan telpon iki duwe NFC

Positif
  • Layar LCD Ips, refresh rate 90
  • kamera 50 mp
  • NFC
  • Prosesor apik, Helio g99, ing antutu 410k
råkå
  • Kamera 1080p30@
  • Kinerja baterei kurang saka sedina
Tampilake Jawaban
Artemsasi 5 ago
Aku mesthi nyaranake

Telpon iki apik banget.

Positif
  • FPS sing dhuwur
råkå
  • Ora ana (menurutku)
Saran telpon alternatif: Iki siji
Tampilake Jawaban
Sergeysasi 8 ago
Nliti Alternatif

Dituku minangka panggunaan sementara nalika aku ilang telpon normal xiomi t12

Positif
  • Как бюджет на поляне нормальный
råkå
  • На солнце экран плоховат
Saran telpon alternatif: Mi T12, Mi T12pro, MiT13
Tampilake Jawaban
Vassasi 8 ago
Aku mesthi nyaranake

NFC ana, baterei 5000 mAh, tampilan IPS padhang lan cetha

Positif
  • NFC
Tampilake Jawaban
Panganggo Pocosasi 11 ago
Aku menehi saran

Sakabèhé telpon budget gedhe entuk diskon ing India.

Positif
  • Urip baterei gedhe
  • Kualitas foto sing prayoga kanggo rega
  • prosesor gedhe ing babagan
råkå
  • Paling gegandhengan karo MIUI
  • Durung nganyari Android 13 karo MIUI 14
  • Mbusak Aplikasi Dual & Spasi Kapindho saka Setelan
  • Notifikasi App ambruk kanthi otomatis
Tampilake Jawaban
Gayus1 taun ago
Aku menehi saran

Iku telpon oke kanggo budget iku

Positif
  • Kinerja apik
råkå
  • Ngisi daya alon
  • Terus bali menyang 60 Hz saka 90 Hz
Tampilake Jawaban
Zhoga1 taun ago
Aku mesthi nyaranake

Telpon duwe NFC.

Positif
  • Nilai gedhe kanggo dhuwit.
råkå
  • Много лишнего от гугл.
Tampilake Jawaban
Atharva1 taun ago
Aku mesthi nyaranake

Aku nggunakake telpon iki wiwit 6 sasi kepungkur lan aku seneng banget

Saran telpon alternatif: Aku nyaranake poco x4 pro ing dodolan
Tampilake Jawaban
rahasia1 taun ago
Aku mesthi nyaranake

Sakabèhé apik, kinerja paling apik

Positif
  • Umumé apik
Tampilake Jawaban
1131 taun ago
Aku menehi saran

Uhhhh iku duwe NFC uhhhhh, oke?

Tampilake Jawaban
Walid1 taun ago
Aku menehi saran

Aku tuku poco m5 saka AliExpress Apik kanggo game lan kinerja nanging kamera ora apik

Positif
  • Kinerja apik lan urip baterei
råkå
  • Kualitas kamera ngarep kurang
Saran telpon alternatif: //
Tampilake Jawaban
Dr. Abhinandan Saha1 taun ago
Aku ora nyaranake

Banget ora seneng karo kinerja sakabèhé karo piranti iki, terus miwiti maneh, UI banget alon, nuduhake layar loading malah ing homepage.

Positif
  • katon apik
råkå
  • kabeh liyane saka katon
Tampilake Jawaban
Kepsha1 taun ago
Aku menehi saran

Telpon apik. Disseble nganyari google punika Android & miu 13.0.8.0 SLIMXM stabilitas global

Positif
  • Telpon apik.
råkå
  • Telpon apik. Pateni nganyari Google yaiku Android & Mi
Saran telpon alternatif: 0687612440
Tampilake Jawaban
Godson1 taun ago
Nliti Alternatif

Duwe masalah karo tema. Tema Miui bali menyang gawan sawise sawetara wektu. Iku ngganggu.

Saran telpon alternatif: Poco m5s
Tampilake Jawaban
Miresa Buchena1 taun ago
Aku menehi saran

Kepiye carane bisa mlebu ing ethiopia

Saran telpon alternatif: 0902847612
Jshill1 taun ago
Aku menehi saran

Kabeh apik nanging nambah kualitas kamera nganyari mi release kanggo kualitas gambar

Positif
  • Ya
Tampilake Jawaban
mbukak More

Review Video POCO M5

Review ing Youtube

Sithik M5

×
Nambah komentar Sithik M5
Kapan sampeyan tuku?
Layar
Kepiye carane ndeleng layar ing srengenge?
Layar Ghost, Burn-In etc. Apa sampeyan nemoni kahanan?
hardware
Kepiye kinerja ing panggunaan saben dina?
Kepiye kinerja ing game grafis dhuwur?
Piye kabare speaker?
Carane handset telpon?
Kepiye kinerja baterei?
kamera
Kepiye kualitas tembakan awan?
Carane kualitas nembak sore?
Kepiye kualitas foto selfie?
Konektivitas
Kepiye jangkoan?
Kepiye kualitas GPS?
liyane
Sepira kerepe sampeyan entuk nganyari?
Jenengmu
Jeneng sampeyan ora bisa kurang saka 3 karakter. Judhul sampeyan ora bisa kurang saka 5 karakter.
komentar
Pesen sampeyan ora bisa kurang saka 15 karakter.
Saran telpon alternatif (opsional)
Positif (opsional)
råkå (opsional)
Mangga isi kolom kosong.
Photos

Sithik M5

×