Redmi 10C Kab

Redmi 10C Kab

Spesifikasi Redmi 10C meh padha karo Redmi 9C.

~ $170 - ₹13090
Redmi 10C Kab
  • Redmi 10C Kab
  • Redmi 10C Kab
  • Redmi 10C Kab

Spesifikasi Utama Redmi 10C

  • layar:

    6.71″, 720 x 1600 piksel, IPS LCD, 60 Hz

  • Chipset:

    Qualcomm SM6225 Snapdragon 680 4G (6nm)

  • Ukuran:

    169.6 76.6 9.1 mm (6.68 3.02 0.36 ing)

  • Tipe kertu SIM:

    Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)

  • RAM lan Panyimpenan:

    4/6 GB RAM, 64 GB, 128 GB, UFS 2.2

  • baterei:

    6000 mAh, Li-Po

  • Kamera Utama:

    50 MP, f/1.8, 1080p

  • Versi Android:

    Android 11, MIUI 13

3.9
metu saka 5
90 Ulasan
  • Cepet daya Kapasitas batere dhuwur Jack headphone Pilihan warna multi
  • IPS Tampilan Ngrekam Video 1080p Layar HD+ Ora Dhukungan 5G

Redmi 10C Ringkesan

Redmi 10C minangka smartphone paling anyar saka Xiaomi. Nduwe layar 6.71 inci, prosesor Snapdragon 680, lan baterei 5,000mAh. Redmi 10C uga duwe persiyapan telung kamera, kalebu kamera utama 50MP, sensor ambane 2MP. Redmi 10C kasedhiya ing rong varian panyimpenan - 4GB + 64GB lan 4GB + 128GB. Redmi 10C kasedhiya ing telung warna - Ireng, Biru, lan Ijo.

Baterai Redmi 10C Kab

Redmi 10C nduweni baterei sing kuat sing bakal njaga sampeyan sedina muput. Telpon iki dilengkapi baterei 5,000mAh lan dhukungan pangisi daya 18W. Kinerja baterei sing kuat Redmi 10C minangka salah sawijining sorotan utama. Kanthi telpon iki, sampeyan bisa nikmati urip baterei nganti rong dina kanthi siji pangisian daya. Kapasitas baterei 10mAh Redmi 5,000C njamin sampeyan bisa tetep nyambung lan produktif sedina muput.

Kinerja Redmi 10C

Redmi 10C minangka telpon sing apik kanggo wong-wong sing nggoleki pilihan sing ramah anggaran. Kinerja telpon nyengsemaken, lan iku bisa kanggo nangani paling tugas sing di buwang sawijining cara. Urip baterei uga ngalangi, lan sampeyan bakal bisa kanggo njaluk liwat dina kebak ing siji pangisian daya. Kamera minangka titik kuat liyane saka Redmi 10C, lan bisa njupuk foto sing apik banget. Sakabèhé, Redmi 10C minangka pilihan sing apik kanggo wong-wong sing nggoleki smartphone terjangkau sing performa apik.

Read More

Spesifikasi Lengkap Redmi 10C

Spesifikasi Umum
LAUNCH
Brand Redmi
Ngumumake
Kode aku kabut
Panggil model 220333QAG, 220333QNY
release Date 2022, 17 Maret
Out Price Udakara 180 EUR

Tampilake

Koleksi IPS LCD
Rasio Aspek lan PPI rasio 20:9 - Kapadhetan 261 ppi
Size 6.71 in, 108.7 cm2 (~ 83.7% rasio layar-kanggo-awak)
Refresh Rate 60 Hz
resolusi 720 x 1600 piksel
Cahya puncak (nit)
Protection Corning Gorilla Glass 3
fitur

BODY

werna
Black
Blue
Lampung
dimensi 169.6 76.6 9.1 mm (6.68 3.02 0.36 ing)
bobot 203 gr (7.16 oz)
Material Kaca ngarep (Gorilla Glass 3), plastik mburi
Certification
Water Tahan
sensor Sidik jari (dipasang ing mburi), akselerometer, jarak
3.5mm Jack Ya
NFC Ya, gumantung pasar
Infrared
Tipe USB USB Tipe-C 2.0, USB On-The-Go
cooling System
HDMI
Loudspeaker Loudness (dB)

Network

Frekuensi

Teknologi GSM / HSPA / LTE
2G Band GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2
3G Band HSDPA 850/900/1900/2100
4G Band 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41
5G Band
TD-SCDMA
pandhu arah Ya, nganggo A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO
Jaringan cepet HSPA 42.2 / 5.76 Mbps, LTE-A
Others
Tipe Kartu SIM Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)
Nomer Area SIM 2 SIM
Wi-Fi Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, band dual, Wi-Fi Direct, hotspot
Bluetooth 5.0, A2DP, LE
VoLTE
Radio FM Ya
NILAI SARWatesan FCC yaiku 1.6 W/kg sing diukur ing volume 1 gram jaringan.
Badan SAR (AB)
Kepala SAR (AB)
Badan SAR (ABD)
Kepala SAR (ABD)
 
Performance

Platform

chipset Qualcomm SM6225 Snapdragon 680 4G (6nm)
CPU Octa-inti (4x2.4 GHz Kryo 265 Emas & 4x1.9 GHz Kryo 265 Perak)
bit
intine
Proses Teknologi
GPU Adreno 610
GPU Cores
Frekuensi GPU
Versi Android Android 11, MIUI 13
Play Store

MEMORY

Kapasitas RAM 4GB, 6GB
Tipe RAM
Lumbung 64GB, 128GB, UFS 2.2
SD Card Slot microSDXC (slot darmabakti)

SKOR KINERJA

Skor Antutu

Antutu

baterei

kapasitas 6000 mAh
Koleksi LiPo
Teknologi Pangisian Cepat
Kacepetan Ngisi daya 18W
Wektu Puter maneh Video
Cepet Pengisian
Daya Wireless
Ngisi daya Reverse

kamera

KAMERA UTAMA Fitur ing ngisor iki bisa beda-beda karo nganyari piranti lunak.
Kamera pisanan
resolusi
sensor Omnivision OV50C
maksimum f / 1.8
Ukuran Piksel
Ukuran Sensor
Zoom Optik
Jarak
Tambahan
Kamera kapindho
resolusi 2 megapixels
sensor
maksimum f / 2.4
Ukuran Piksel
Ukuran Sensor
Zoom Optik
Jarak Ambane
Tambahan
Resolusi gambar 50 megapixels
Resolusi Video lan FPS 1080p @ 30fps
Stabilisasi Optik (OIS) Ora Ana
Stabilisasi Elektronik (EIS)
Video Gerak alon
fitur Lampu kilat LED, HDR, panorama

Skor DxOMark

Skor Seluler (Mburi)
mobile
Photo
Video
Skor Selfie
selfie
Photo
Video

SELFIE KAMERA

Kamera pisanan
resolusi 5 MP
sensor
maksimum f / 2.0
Ukuran Piksel
Ukuran Sensor
Jarak
Tambahan
Resolusi Video lan FPS 1080p @ 30fps
fitur

Pitakonan Redmi 10C

Baterei Redmi 10C suwene suwene?

Baterei Redmi 10C nduweni kapasitas 6000 mAh.

Apa Redmi 10C duwe NFC?

Ya, Redmi 10C duwe NFC

Apa Redmi 10C refresh rate?

Redmi 10C nduweni tingkat refresh 60 Hz.

Apa versi Android saka Redmi 10C?

Versi Android Redmi 10C yaiku Android 11, MIUI 13.

Pira resolusi tampilan Redmi 10C?

Résolusi tampilan Redmi 10C yaiku 720 x 1600 piksel.

Apa Redmi 10C duwe pangisi daya nirkabel?

Ora, Redmi 10C ora duwe pangisi daya nirkabel.

Apa Redmi 10C tahan banyu lan bledug?

Ora, Redmi 10C ora tahan banyu lan bledug.

Apa Redmi 10C dilengkapi jack headphone 3.5mm?

Ya, Redmi 10C duwe jack headphone 3.5mm.

Apa megapiksel kamera Redmi 10C?

Redmi 10C duwe kamera 50MP.

Apa sensor kamera Redmi 10C?

Redmi 10C duwe sensor kamera Omnivision OV50C.

Pira regane Redmi 10C?

Rega Redmi 10C yaiku $170.

Versi MIUI endi sing bakal dadi update pungkasan saka Redmi 10C?

MIUI 16 bakal dadi versi MIUI pungkasan saka Redmi 10C.

Versi Android endi sing bakal dadi nganyari pungkasan Redmi 10C?

Android 13 bakal dadi versi Android pungkasan saka Redmi 10C.

Pira nganyari Redmi 10C?

Redmi 10C bakal entuk 3 MIUI lan 3 taun nganyari keamanan Android nganti MIUI 16.

Pira taun Redmi 10C bakal entuk nganyari?

Redmi 10C bakal entuk nganyari keamanan 3 taun wiwit taun 2022.

Sepira kerepe Redmi 10C entuk nganyari?

Redmi 10C entuk nganyari saben 3 wulan.

Redmi 10C metu saka kothak karo versi Android?

Redmi 10C metu saka kothak kanthi MIUI 13 adhedhasar Android 11

Nalika Redmi 10C bakal entuk nganyari MIUI 13?

Redmi 10C diluncurake nganggo MIUI 13 metu saka kothak.

Nalika Redmi 10C bakal entuk nganyari Android 12?

Redmi 10C bakal entuk nganyari Android 12 ing Q3 2022.

Nalika Redmi 10C bakal entuk nganyari Android 13?

Ya, Redmi 10C bakal entuk nganyari Android 13 ing Q3 2023.

Kapan dhukungan nganyari Redmi 10C bakal rampung?

Dhukungan nganyari Redmi 10C bakal rampung ing 2025.

Ulasan lan Panemu Panganggo Redmi 10C

Aku Duwe

Yen sampeyan nggunakake telpon iki utawa duwe pengalaman karo telpon iki, pilih pilihan iki.

Tulis Review
Aku Ora Duwe

Pilih opsi iki yen sampeyan durung nggunakake telpon iki lan mung arep nulis komentar.

komentar

ana 90 komentar babagan produk iki.

كرىمsasi 4 ago
Aku ora nyaranake

Ora ala kanggo kinerja lan kacepetan

Tampilake Jawaban
Elmer Camatonsasi 4 ago
Aku mesthi nyaranake

Telpon sing apik banget

Positif
  • Redmi 13 G Kab
  • Redmi 13 Pro
råkå
  • Redmi 9
Saran telpon alternatif: Redmi 12G Kab
Elmer Camatonsasi 4 ago
Aku mesthi nyaranake

Kanggo kula iku telpon banget

Positif
  • Redmi 13 5G Kab
råkå
  • Redmi 9
Saran telpon alternatif: Redmi 12 5G Kab
Tampilake Jawaban
Jisoo Chowdhurysasi 4 ago
Aku mesthi nyaranake

Redmi 10C nalika entuk hyper os

Positif
  • Good
råkå
  • Good
Amirsasi 4 ago
Aku mesthi nyaranake

Matur nuwun ????????????????

Positif
  • Batri ngirit
Saran telpon alternatif: Mung 10C
Tampilake Jawaban
Tampilake kabeh panemu kanggo Redmi 10C 90

Review Video Redmi 10C

Review ing Youtube

Redmi 10C Kab

×
Nambah komentar Redmi 10C Kab
Kapan sampeyan tuku?
Layar
Kepiye carane ndeleng layar ing srengenge?
Layar Ghost, Burn-In etc. Apa sampeyan nemoni kahanan?
hardware
Kepiye kinerja ing panggunaan saben dina?
Kepiye kinerja ing game grafis dhuwur?
Piye kabare speaker?
Carane handset telpon?
Kepiye kinerja baterei?
kamera
Kepiye kualitas tembakan awan?
Carane kualitas nembak sore?
Kepiye kualitas foto selfie?
Konektivitas
Kepiye jangkoan?
Kepiye kualitas GPS?
liyane
Sepira kerepe sampeyan entuk nganyari?
Jenengmu
Jeneng sampeyan ora bisa kurang saka 3 karakter. Judhul sampeyan ora bisa kurang saka 5 karakter.
komentar
Pesen sampeyan ora bisa kurang saka 15 karakter.
Saran telpon alternatif (opsional)
Positif (opsional)
råkå (opsional)
Mangga isi kolom kosong.
Photos

Redmi 10C Kab

×