Redmi 13C 5G Kab

Redmi 13C 5G Kab

~ $ 120 - ₹ 9240
Redmi 13C 5G Kab
  • Redmi 13C 5G Kab
  • Redmi 13C 5G Kab
  • Redmi 13C 5G Kab

Spesifikasi Utama Redmi 13C 5G

  • layar:

    6.74″, 720 x 1600 piksel, IPS LCD, 90 Hz

  • Chipset:

    Mediatek Dimensity 6100+ (6nm)

  • Ukuran:

    168 x 78 x 8.1 mm (6.61 x 3.07 x 0.32 ing)

  • Tipe kertu SIM:

    Nano-SIM, dual stand-by

  • RAM lan Panyimpenan:

    RAM 4-8GB, 128GB, 256GB

  • baterei:

    5000 mAh,

  • Kamera Utama:

    50 MP, f/1.8, 1080p

  • Versi Android:

    Android 13, MIUI 14

3.0
metu saka 5
1 Ulasan
  • Tingkat nyegerake dhuwur Cepet daya Kapasitas batere dhuwur Pilihan warna multi
  • IPS Tampilan Ngrekam Video 1080p Layar HD+ Ora OIS

Redmi 13C 5G Spesifikasi Lengkap

Spesifikasi Umum
LAUNCH
Brand Redmi
Ngumumake 2023 Desember 06
Kode aku air
Panggil model 23124RN87G, 23124RN87I
release Date
Out Price Udakara 120 EUR

Tampilake

Koleksi IPS LCD
Rasio Aspek lan PPI Kapadhetan 260 ppi
Size 6.74 in, 109.7 cm2 (~ 83.7% rasio layar-kanggo-awak)
Refresh Rate 90 Hz
resolusi 720 x 1600 piksel
Cahya puncak (nit) 90Hz, 450 nits (typ), 600 nits (HBM)
Protection Corning Gorilla Glass
fitur IPS-LCD,

BODY

werna
Lintang Ireng
Startrail Green
Startrail Perak
dimensi 168 x 78 x 8.1 mm (6.61 x 3.07 x 0.32 ing)
bobot 192 g (6.77 oz)
Material
Certification Tahan cipratan lan bledug
Water Tahan
sensor Sidik jari (dipasang ing sisih), akselerometer, kompas
3.5mm Jack
NFC Ora Ana
Infrared
Tipe USB USB Tipe-C 2.0
cooling System
HDMI
Loudspeaker Loudness (dB)

Network

Frekuensi

Teknologi GSM/HSPA/LTE/5G
2G Band GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2
3G Band HSDPA 850/900/2100
4G Band 1, 3, 5, 8, 28, 40, 41
5G Band 1, 3, 5, 8, 28, 40, 78 SA/NSA
TD-SCDMA
pandhu arah GPS, GLONASS, GALILEO, BDS
Jaringan cepet HSPA, LTE, 5G
Others
Tipe Kartu SIM Nano-SIM, dual stand-by
Nomer Area SIM Dual SIM
Wi-Fi Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band
Bluetooth 5.3, A2DP, LE
VoLTE Ya
Radio FM Radio FM
NILAI SARWatesan FCC yaiku 1.6 W/kg sing diukur ing volume 1 gram jaringan.
Badan SAR (AB)
Kepala SAR (AB)
Badan SAR (ABD)
Kepala SAR (ABD)
 
Performance

Platform

chipset Mediatek Dimensity 6100+ (6nm)
CPU Octa-inti (2x2.2 GHz Cortex-A76 & 6x2.0 GHz Cortex-A55)
bit
intine 8 Core
Proses Teknologi 6 nm
GPU Mali-G57 MC2
GPU Cores
Frekuensi GPU
Versi Android Android 13, MIUI 14
Play Store

MEMORY

Kapasitas RAM 4GB 6GB 8GB
Tipe RAM
Lumbung 128GB, 256GB
SD Card Slot microSDXC (slot darmabakti)

SKOR KINERJA

Skor Antutu

Antutu

baterei

kapasitas 5000 mAh
Koleksi
Teknologi Pangisian Cepat
Kacepetan Ngisi daya 18W
Wektu Puter maneh Video
Cepet Pengisian Ya
Daya Wireless Ora Ana
Ngisi daya Reverse Ora Ana

kamera

KAMERA UTAMA Fitur ing ngisor iki bisa beda-beda karo nganyari piranti lunak.
Kamera pisanan
resolusi 50 megapixels
sensor
maksimum f / 1.8
Ukuran Piksel
Ukuran Sensor
Zoom Optik
Jarak 28 mm (jembaré)
Tambahan
Kamera kapindho
resolusi 08 megapixels
sensor
maksimum
Ukuran Piksel
Ukuran Sensor
Zoom Optik
Jarak (lensa bantu)
Tambahan
Resolusi gambar 50 megapixels
Resolusi Video lan FPS 1080p @ 30fps
Stabilisasi Optik (OIS) Ora Ana
Stabilisasi Elektronik (EIS)
Video Gerak alon
fitur Lampu kilat LED, HDR

Skor DxOMark

Skor Seluler (Mburi)
mobile
Photo
Video
Skor Selfie
selfie
Photo
Video

SELFIE KAMERA

Kamera pisanan
resolusi 5 megapixels
sensor
maksimum
Ukuran Piksel 5 megapixels
Ukuran Sensor
Jarak
Tambahan
Kamera Katelu
resolusi
sensor
maksimum
Ukuran Piksel
Ukuran Sensor
Jarak
Tambahan
Resolusi Video lan FPS 1080p @ 30fps
fitur HDR

Pitakonan Redmi 13C 5G

Baterei Redmi 13C 5G suwene suwene?

Baterei Redmi 13C 5G nduweni kapasitas 5000 mAh.

Apa Redmi 13C 5G duwe NFC?

Ora, Redmi 13C 5G ora duwe NFC

Apa tingkat refresh Redmi 13C 5G?

Redmi 13C 5G nduweni tingkat refresh 90 Hz.

Apa versi Android saka Redmi 13C 5G?

Versi Android Redmi 13C 5G yaiku Android 13, MIUI 14.

Pira resolusi tampilan Redmi 13C 5G?

Résolusi tampilan Redmi 13C 5G yaiku 720 x 1600 piksel.

Apa Redmi 13C 5G duwe pangisi daya nirkabel?

Ora, Redmi 13C 5G ora duwe pangisi daya nirkabel.

Apa Redmi 13C 5G tahan banyu lan bledug?

Ora, Redmi 13C 5G ora tahan banyu lan bledug.

Apa megapiksel kamera Redmi 13C 5G?

Redmi 13C 5G duwe kamera 50MP.

Pira regane Redmi 13C 5G?

Rega Redmi 13C 5G yaiku $ 120.

Ulasan lan Mratelakake panemume pangguna Redmi 13C 5G

Aku Duwe

Yen sampeyan nggunakake telpon iki utawa duwe pengalaman karo telpon iki, pilih pilihan iki.

Tulis Review
Aku Ora Duwe

Pilih opsi iki yen sampeyan durung nggunakake telpon iki lan mung arep nulis komentar.

komentar

ana 1 komentar babagan produk iki.

Islamsasi 6 ago
Nliti Alternatif

Good

Tampilake Jawaban
Tampilake kabeh panemu kanggo Redmi 13C 5G 1

Review Video Redmi 13C 5G

Review ing Youtube

Redmi 13C 5G Kab

×
Nambah komentar Redmi 13C 5G Kab
Kapan sampeyan tuku?
Layar
Kepiye carane ndeleng layar ing srengenge?
Layar Ghost, Burn-In etc. Apa sampeyan nemoni kahanan?
hardware
Kepiye kinerja ing panggunaan saben dina?
Kepiye kinerja ing game grafis dhuwur?
Piye kabare speaker?
Carane handset telpon?
Kepiye kinerja baterei?
kamera
Kepiye kualitas tembakan awan?
Carane kualitas nembak sore?
Kepiye kualitas foto selfie?
Konektivitas
Kepiye jangkoan?
Kepiye kualitas GPS?
liyane
Sepira kerepe sampeyan entuk nganyari?
Jenengmu
Jeneng sampeyan ora bisa kurang saka 3 karakter. Judhul sampeyan ora bisa kurang saka 5 karakter.
komentar
Pesen sampeyan ora bisa kurang saka 15 karakter.
Saran telpon alternatif (opsional)
Positif (opsional)
råkå (opsional)
Mangga isi kolom kosong.
Photos

Redmi 13C 5G Kab

×