Redmi Note 13 Pro + Kab

Redmi Note 13 Pro + Kab

~ $273 - ₹21021
Redmi Note 13 Pro + Kab
  • Redmi Note 13 Pro + Kab
  • Redmi Note 13 Pro + Kab
  • Redmi Note 13 Pro + Kab

Spesifikasi Utama Redmi Note 13 Pro+

  • layar:

    6.67″, 1220 x 2712 piksel, OLED, 120 Hz

  • Chipset:

    Mediatek Dimensity 7200 Ultra (4 nm)

  • Ukuran:

    161.4 x 74.2 x 8.9 mm (6.35 x 2.92 x 0.35 ing)

  • Tipe kertu SIM:

    Nano-SIM, dual stand-by

  • RAM lan Panyimpenan:

    RAM 12/16mAh, 256GB, 512GB

  • baterei:

    5000 mAh, Li-Po

  • Kamera Utama:

    200 MP, f/1.7, 2160p

  • Versi Android:

    Android 13, MIUI 14

4.8
metu saka 5
4 Ulasan
  • dhukungan OIS Tingkat nyegerake dhuwur Tahan banyu HyperCharge
  • Ora ana slot kertu SD Ora ana jack headphone

Redmi Note 13 Pro+ Spesifikasi Lengkap

Spesifikasi Umum
LAUNCH
Brand Redmi
Ngumumake 2023 September 21
Kode aku zircon
Panggil model 23090RA98G, 23090RA98G, 23090RA98I
release Date
Out Price

Tampilake

Koleksi OLED
Rasio Aspek lan PPI Kapadhetan 446 ppi
Size 6.67 in, 107.4 cm2 (~ 89.7% rasio layar-kanggo-awak)
Refresh Rate 120 Hz
resolusi 1220 x 2712 piksel
Cahya puncak (nit) 68B warna, 120Hz, Dolby Vision, HDR10+, 1800 nits (puncak)
Protection Korban Kaca Gorila Corning
fitur OLED

BODY

werna
Black
Putih
Violet
Camo Green
dimensi 161.4 x 74.2 x 8.9 mm (6.35 x 2.92 x 0.35 ing)
bobot 204.5 g (7.23 oz)
Material Kaca ngarep (Gorilla Glass Victus), pigura aluminium
Certification IP68 tahan bledug/banyu (nganti 1.5m suwene 30 menit)
Water Tahan Ya
sensor Sidik jari (ing tampilan, optik), akselerometer, gyro, jarak, kompas
3.5mm Jack Ora Ana
NFC Ya (gumantung pasar/wilayah)
Infrared Ya
Tipe USB USB Tipe-C 2.0
cooling System
HDMI
Loudspeaker Loudness (dB) Ya, nganggo speaker stereo

Network

Frekuensi

Teknologi GSM/CDMA/HSPA/EVDO/LTE/5G
2G Band GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2
3G Band HSDPA 800/850/900/2100
4G Band 1, 3, 5, 8, 19, 34, 38, 39, 40, 41
5G Band 1, 3, 5, 8, 28, 38, 41, 77, 78 SA/NSA
TD-SCDMA
pandhu arah GPS (L1), GLONASS (G1), BDS (B1I), GALILEO (E1), QZSS (L1)
Jaringan cepet HSPA, LTE-A (CA), 5G
Others
Tipe Kartu SIM Nano-SIM, dual stand-by
Nomer Area SIM Dual SIM
Wi-Fi Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band
Bluetooth 5.3, A2DP, LE
VoLTE Ya
Radio FM Ora Ana
NILAI SARWatesan FCC yaiku 1.6 W/kg sing diukur ing volume 1 gram jaringan.
Badan SAR (AB)
Kepala SAR (AB)
Badan SAR (ABD)
Kepala SAR (ABD)
 
Performance

Platform

chipset Mediatek Dimensity 7200 Ultra (4 nm)
CPU Octa-inti (2x2.8 GHz Cortex-A715 & 6x2.0 GHz Cortex-A510)
bit
intine 8 Core
Proses Teknologi 4 nm
GPU Mali-G610 MC4
GPU Cores
Frekuensi GPU
Versi Android Android 13, MIUI 14
Play Store

MEMORY

Kapasitas RAM 12GB 16GB
Tipe RAM
Lumbung 256GB, 512GB
SD Card Slot Ora Ana

SKOR KINERJA

Skor Antutu

Antutu

baterei

kapasitas 5000 mAh
Koleksi LiPo
Teknologi Pangisian Cepat
Kacepetan Ngisi daya 120W
Wektu Puter maneh Video
Cepet Pengisian Ya
Daya Wireless Ora Ana
Ngisi daya Reverse Ora Ana

kamera

KAMERA UTAMA Fitur ing ngisor iki bisa beda-beda karo nganyari piranti lunak.
Kamera pisanan
resolusi 200 megapixels
sensor Samsung ISOCELL S5KHP3
maksimum f / 1.7
Ukuran Piksel 0.56μm
Ukuran Sensor 1 / 1.4 "
Zoom Optik
Jarak (jembar)
Tambahan PDAF multi-arah, OIS
Kamera kapindho
resolusi 8 megapixels
sensor Sony IMX355
maksimum
Ukuran Piksel
Ukuran Sensor
Zoom Optik
Jarak Sudhut Ultra-sudhut
Tambahan
Kamera Katelu
resolusi 2 megapixels
sensor Omnivision OV02B10
maksimum
Ukuran Piksel
Ukuran Sensor
Zoom Optik
Jarak Macro
Tambahan
Resolusi gambar 200 megapixels
Resolusi Video lan FPS 4K@30fps, 1080p@30/60/120fps
Stabilisasi Optik (OIS) Ya
Stabilisasi Elektronik (EIS)
Video Gerak alon
fitur Dual-LED dual-tone flash, HDR, panorama

Skor DxOMark

Skor Seluler (Mburi)
mobile
Photo
Video
Skor Selfie
selfie
Photo
Video

SELFIE KAMERA

Kamera pisanan
resolusi 16 megapixels
sensor Omnivision OV16A1Q
maksimum
Ukuran Piksel 16 megapixels
Ukuran Sensor
Jarak
Tambahan
Kamera Katelu
resolusi
sensor
maksimum
Ukuran Piksel
Ukuran Sensor
Jarak
Tambahan
Resolusi Video lan FPS 1080p @ 30 / 60fps
fitur HDR

Pitakonan Redmi Note 13 Pro+

Baterei Redmi Note 13 Pro+ suwene suwene?

Baterei Redmi Note 13 Pro+ nduweni kapasitas 5000 mAh.

Apa Redmi Note 13 Pro + duwe NFC?

Ya, Redmi Note 13 Pro+ duwe NFC

Apa Redmi Note 13 Pro+ refresh rate?

Redmi Note 13 Pro + duwe tingkat refresh 120 Hz.

Apa versi Android saka Redmi Note 13 Pro+?

Versi Android Redmi Note 13 Pro+ yaiku Android 13, MIUI 14.

Pira resolusi tampilan Redmi Note 13 Pro+?

Résolusi tampilan Redmi Note 13 Pro+ yaiku 1220 x 2712 piksel.

Apa Redmi Note 13 Pro + duwe pangisi daya nirkabel?

Ora, Redmi Note 13 Pro+ ora duwe pangisi daya nirkabel.

Apa Redmi Note 13 Pro+ tahan banyu lan bledug?

Ya, Redmi Note 13 Pro+ tahan banyu lan bledug.

Apa Redmi Note 13 Pro + dilengkapi jack headphone 3.5mm?

Ora, Redmi Note 13 Pro + ora duwe jack headphone 3.5mm.

Apa megapiksel kamera Redmi Note 13 Pro+?

Redmi Note 13 Pro + duwe kamera 200MP.

Apa sensor kamera Redmi Note 13 Pro+?

Redmi Note 13 Pro+ duwe sensor kamera Samsung ISOCELL S5KHP3.

Pira regane Redmi Note 13 Pro+?

Rega Redmi Note 13 Pro + yaiku $273.

Redmi Note 13 Pro + Ulasan lan Mratelakake panemume pangguna

Aku Duwe

Yen sampeyan nggunakake telpon iki utawa duwe pengalaman karo telpon iki, pilih pilihan iki.

Tulis Review
Aku Ora Duwe

Pilih opsi iki yen sampeyan durung nggunakake telpon iki lan mung arep nulis komentar.

komentar

ana 4 komentar babagan produk iki.

Vudhisasi 7 ago
Aku mesthi nyaranake

Aku iki tuku paling apik!

Miguelsasi 7 ago
Aku menehi saran

Mangga aku ing Filipina, ngendi lan carane aku bisa tuku telpon iki, Aku pancene kudu ngganti telpon Redmi lawas. Redmi minangka telpon sing paling awet sing dakgunakake.

Orion Manungsasasi 8 ago
Aku mesthi nyaranake

Smartphone iki mesthi nyolong udakara $ 300. Tampilan 120Hz, sertifikasi IP68, bingkai aluminium, RAM dasar 12G, Dimensity 7200, ROM dasar 256G, pangisi daya cepet 120W. Iku kesepakatan edan.

Positif
  • IP68 kanggo kisaran rega iki lara.
råkå
  • Prosesor bisa uga luwih apik.
Saran telpon alternatif: Xiaomi Redmi Note 13 Pro Kab
Duane Rajkowskisasi 8 ago
Aku mesthi nyaranake

Telpon utamaku yaiku Poco X3 GT. Aku mbayar $265. kanggo iku liwat 1 1/2 taun ago. Telpon paling apik sing dakkarepake. Aku arep tuku Redmi Note 12 Turbo kanthi rega $291. Padha karo Poco F5 nanging luwih murah. Saiki aku ndeleng Redmi Note 13 Pro +. Ing endi bisa tuku, lan pira ❓ Matur nuwun kanthi sanget.

Positif
  • Tampilan, daya, & ram. Video.
Tampilake kabeh panemu kanggo Redmi Note 13 Pro+ 4

Ulasan Video Redmi Note 13 Pro+

Review ing Youtube

Redmi Note 13 Pro + Kab

×
Nambah komentar Redmi Note 13 Pro + Kab
Kapan sampeyan tuku?
Layar
Kepiye carane ndeleng layar ing srengenge?
Layar Ghost, Burn-In etc. Apa sampeyan nemoni kahanan?
hardware
Kepiye kinerja ing panggunaan saben dina?
Kepiye kinerja ing game grafis dhuwur?
Piye kabare speaker?
Carane handset telpon?
Kepiye kinerja baterei?
kamera
Kepiye kualitas tembakan awan?
Carane kualitas nembak sore?
Kepiye kualitas foto selfie?
Konektivitas
Kepiye jangkoan?
Kepiye kualitas GPS?
liyane
Sepira kerepe sampeyan entuk nganyari?
Jenengmu
Jeneng sampeyan ora bisa kurang saka 3 karakter. Judhul sampeyan ora bisa kurang saka 5 karakter.
komentar
Pesen sampeyan ora bisa kurang saka 15 karakter.
Saran telpon alternatif (opsional)
Positif (opsional)
råkå (opsional)
Mangga isi kolom kosong.
Photos

Redmi Note 13 Pro + Kab

×