Xiaomi 13T Pro Kab

Xiaomi 13T Pro Kab

~ $ 330 - ₹ 25410
Xiaomi 13T Pro Kab
  • Xiaomi 13T Pro Kab
  • Xiaomi 13T Pro Kab
  • Xiaomi 13T Pro Kab

Spesifikasi Utama Xiaomi 13T Pro

  • layar:

    6.67″, 1220 x 2712 piksel, OLED, 144 Hz

  • Chipset:

    Mediatek Dimensity 9200+ (4nm)

  • Ukuran:

    162.2 x 75.7 x 8.5 mm (6.39 x 2.98 x 0.33 ing)

  • Tipe kertu SIM:

    Nano-SIM, dual stand-by

  • RAM lan Panyimpenan:

    12-16GB RAM, 256GB, 512GB, 1TB

  • baterei:

    5000 mAh, Li-Po

  • Kamera Utama:

    50 MP, f/1.7, 4320p

  • Versi Android:

    Android 13, MIUI 14

4.0
metu saka 5
6 Ulasan
  • dhukungan OIS Tingkat nyegerake dhuwur Tahan banyu HyperCharge
  • Ora ana slot kertu SD Ora ana jack headphone

Spesifikasi Lengkap Xiaomi 13T Pro

Spesifikasi Umum
LAUNCH
Brand Xiaomi
Ngumumake 2023 Agustus 15
Kode aku korot
Panggil model 23078PND5G, 23088PND5R
release Date 2023 Agustus 15
Out Price Udakara 330 EUR

Tampilake

Koleksi OLED
Rasio Aspek lan PPI Kapadhetan 446 ppi
Size 6.67 in, 107.4 cm2 (~ 87.5% rasio layar-kanggo-awak)
Refresh Rate 144 Hz
resolusi 1220 x 2712 piksel
Cahya puncak (nit) 68B warna, 144Hz, Dolby Vision, HDR10+, 2600 nits (puncak)
Protection
fitur OLED

BODY

werna
Black
Putih
Lampung
dimensi 162.2 x 75.7 x 8.5 mm (6.39 x 2.98 x 0.33 ing)
bobot 204 g (7.20 oz)
Material
Certification IP68 tahan bledug/banyu (nganti 1.5m suwene 30 menit)
Water Tahan Ya
sensor Sidik jari (ing tampilan, optik), akselerometer, gyro, jarak, kompas, spektrum warna
3.5mm Jack Ora Ana
NFC Ya
Infrared Ya
Tipe USB USB Tipe-C, OTG
cooling System
HDMI
Loudspeaker Loudness (dB) Ya, nganggo speaker stereo

Network

Frekuensi

Teknologi GSM/CDMA/HSPA/CDMA2000/LTE/5G
2G Band GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2
3G Band HSDPA 800 / 850 / 900 / 1700(AWS) / 2100
4G Band 1, 3, 4, 5, 8, 18, 19, 26, 34, 38, 39, 40, 41, 42, 66
5G Band 1, 3, 5, 8, 28, 38, 41, 66, 77, 78 SA/NSA
TD-SCDMA
pandhu arah GPS (L1+L5), GLONASS (G1), BDS (B1I+B1C+B2a+B2b), GALILEO (E1+E5a), QZSS (L1+L5), NavIC
Jaringan cepet HSPA, LTE-A (CA), 5G
Others
Tipe Kartu SIM Nano-SIM, dual stand-by
Nomer Area SIM Dual SIM
Wi-Fi Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6e, dual-band, Wi-Fi Direct
Bluetooth 5.4, A2DP, LE
VoLTE Ya
Radio FM
NILAI SARWatesan FCC yaiku 1.6 W/kg sing diukur ing volume 1 gram jaringan.
Badan SAR (AB)
Kepala SAR (AB)
Badan SAR (ABD)
Kepala SAR (ABD)
 
Performance

Platform

chipset Mediatek Dimensity 9200+ (4nm)
CPU Octa-inti (1x3.35 GHz Cortex-X3 & 3x3.0 GHz Cortex-A715 & 4x2.0 GHz Cortex-A510)
bit
intine 8 Core
Proses Teknologi 4 nm
GPU Immortalis-G715 MC11
GPU Cores
Frekuensi GPU
Versi Android Android 13, MIUI 14
Play Store Ya

MEMORY

Kapasitas RAM 12GB 16GB
Tipe RAM
Lumbung 256GB, 512GB, 1TB
SD Card Slot Ora Ana

SKOR KINERJA

Skor Antutu

Antutu

baterei

kapasitas 5000 mAh
Koleksi LiPo
Teknologi Pangisian Cepat
Kacepetan Ngisi daya 120W
Wektu Puter maneh Video
Cepet Pengisian Ya
Daya Wireless Ora Ana
Ngisi daya Reverse Ora Ana

kamera

KAMERA UTAMA Fitur ing ngisor iki bisa beda-beda karo nganyari piranti lunak.
Kamera pisanan
resolusi 50 megapixels
sensor Sony IMX707
maksimum f / 1.7
Ukuran Piksel 1.0μm
Ukuran Sensor 1 / 1.49 "
Zoom Optik
Jarak Wide
Tambahan PDAF, OIS
Kamera kapindho
resolusi 8 megapixels
sensor Sony IMX355
maksimum
Ukuran Piksel
Ukuran Sensor
Zoom Optik
Jarak Ultrawide
Tambahan
Kamera Katelu
resolusi 50 megapixels
sensor OV50D
maksimum
Ukuran Piksel
Ukuran Sensor
Zoom Optik 5X
Jarak Telpon
Tambahan
Resolusi gambar 50 megapixels
Resolusi Video lan FPS 8K@24fps, 4K@30/60fps, 1080p@30/60/120/240/960fps, gyro-EIS, HDR10+, 10-bit
Stabilisasi Optik (OIS) Ya
Stabilisasi Elektronik (EIS)
Video Gerak alon
fitur Dual-LED dual-tone flash, HDR, panorama

Skor DxOMark

Skor Seluler (Mburi)
mobile
Photo
Video
Skor Selfie
selfie
Photo
Video

SELFIE KAMERA

Kamera pisanan
resolusi 20 megapixels
sensor Sony IMX596
maksimum
Ukuran Piksel 20 megapixels
Ukuran Sensor
Jarak Wide
Tambahan
Resolusi Video lan FPS 1080p @ 30 / 120fps
fitur HDR

FAQ Xiaomi 13T Pro

Suwene baterei Xiaomi 13T Pro tahan?

Baterei Xiaomi 13T Pro nduweni kapasitas 5000 mAh.

Apa Xiaomi 13T Pro duwe NFC?

Ya, Xiaomi 13T Pro duwe NFC

Apa tingkat refresh Xiaomi 13T Pro?

Xiaomi 13T Pro duwe tingkat refresh 144 Hz.

Apa versi Android saka Xiaomi 13T Pro?

Versi Android Xiaomi 13T Pro yaiku Android 13, MIUI 14.

Pira resolusi tampilan Xiaomi 13T Pro?

Resolusi tampilan Xiaomi 13T Pro yaiku 1220 x 2712 piksel.

Apa Xiaomi 13T Pro duwe pangisi daya nirkabel?

Ora, Xiaomi 13T Pro ora duwe pangisi daya nirkabel.

Apa Xiaomi 13T Pro tahan banyu lan bledug?

Ya, Xiaomi 13T Pro duwe tahan banyu lan bledug.

Apa Xiaomi 13T Pro dilengkapi jack headphone 3.5mm?

Ora, Xiaomi 13T Pro ora duwe jack headphone 3.5mm.

Apa megapiksel kamera Xiaomi 13T Pro?

Xiaomi 13T Pro duwe kamera 50MP.

Apa sensor kamera Xiaomi 13T Pro?

Xiaomi 13T Pro duwe sensor kamera Sony IMX707.

Pira regane Xiaomi 13T Pro?

Rega Xiaomi 13T Pro yaiku $ 330.

Ulasan lan Mratelakake panemume pangguna Xiaomi 13T Pro

Aku Duwe

Yen sampeyan nggunakake telpon iki utawa duwe pengalaman karo telpon iki, pilih pilihan iki.

Tulis Review
Aku Ora Duwe

Pilih opsi iki yen sampeyan durung nggunakake telpon iki lan mung arep nulis komentar.

komentar

ana 6 komentar babagan produk iki.

Carlos Salassasi 4 ago
Aku mesthi nyaranake

tim apik banget

Positif
  • kamera
  • prosesor
  • Cepet daya
  • tampilan
råkå
  • Baterei diatur
Saran telpon alternatif: 13t pro
HarryBragersasi 4 ago
Aku mesthi nyaranake

Aku tuku iki ing November lan nganti saiki wis apik banget kanggo dhuwit. Aku seneng karo CPU. Foto nganggo kamera utama apik banget. Lensa telefoto cenderung rada overexpose. Lensa lebar iku larang,

Positif
  • Telpon cepet banget
  • Kamera apik
  • Ngisi daya cepet
  • HFS IP
  • Akeh RAM lan panyimpenan
råkå
  • Kamera lebar biasa wae
  • Kamera telefoto overexposed
Saran telpon alternatif: Mungkin Galaxy S23+
Tampilake Jawaban
pokersasi 4 ago
Aku mesthi nyaranake

Telpon kasebut pancen apik banget lan aku kesengsem

Positif
  • Kinerja sing apik tenan
  • Tahan banyu padhet
  • Kamera performs apik ing kahanan apa wae
råkå
  • Kamera nganggo baterei akeh banget.
  • Telpon cenderung dadi panas banget nalika main game
  • Lensa 2x ora katon apik ing wayah wengi
Tampilake Jawaban
Tiber.Horsasi 5 ago
Aku mesthi nyaranake

Aku uga bisa menehi rekomendasi kanggo wong-wong sing nggunakake telpon mid-range sadurunge lan saiki ora bisa tuku telpon dhuwur-mburi luwih larang (Snapdragon 8 G 1,2,3,4 ..). Wis rasio rega-nilai apik lan saingan karo telpon dhuwur-mburi! +120W pangisi daya GaN ing kothak!

Positif
  • Urip baterei: 2 dina 4 jam
  • 80% wektu daya: 0:30
  • Otonomi sing prayoga nalika streaming video lan game
  • Pangisian daya lan efisiensi adaptor sing apik banget
råkå
  • Otonomi sing ora apik nalika nelpon lan ngrungokake musik
  • Arus discharge dhuwur ing skenario panggunaan khas
  • Konsumsi ampas sing dhuwur banget saka pangisi daya
Tampilake Jawaban
melonsasi 6 ago
Aku mesthi ora nyaranake

Kamera sampeyan apik banget, kapasitas baterei sithik, telpon dadi panas

Tampilake kabeh panemu kanggo Xiaomi 13T Pro 6

Ulasan Video Xiaomi 13T Pro

Review ing Youtube

Xiaomi 13T Pro Kab

×
Nambah komentar Xiaomi 13T Pro Kab
Kapan sampeyan tuku?
Layar
Kepiye carane ndeleng layar ing srengenge?
Layar Ghost, Burn-In etc. Apa sampeyan nemoni kahanan?
hardware
Kepiye kinerja ing panggunaan saben dina?
Kepiye kinerja ing game grafis dhuwur?
Piye kabare speaker?
Carane handset telpon?
Kepiye kinerja baterei?
kamera
Kepiye kualitas tembakan awan?
Carane kualitas nembak sore?
Kepiye kualitas foto selfie?
Konektivitas
Kepiye jangkoan?
Kepiye kualitas GPS?
liyane
Sepira kerepe sampeyan entuk nganyari?
Jenengmu
Jeneng sampeyan ora bisa kurang saka 3 karakter. Judhul sampeyan ora bisa kurang saka 5 karakter.
komentar
Pesen sampeyan ora bisa kurang saka 15 karakter.
Saran telpon alternatif (opsional)
Positif (opsional)
råkå (opsional)
Mangga isi kolom kosong.
Photos

Xiaomi 13T Pro Kab

×