Xiaomi Mi Cathetan 10 Pro

Xiaomi Mi Cathetan 10 Pro

Spek Mi Note 10 Pro duwe lensa 6p tinimbang 5p dibandhingake karo versi biasa.

~ $340 - ₹26180
Xiaomi Mi Cathetan 10 Pro
  • Xiaomi Mi Cathetan 10 Pro
  • Xiaomi Mi Cathetan 10 Pro
  • Xiaomi Mi Cathetan 10 Pro

Spesifikasi Utama Xiaomi Mi Note 10 Pro

  • layar:

    6.47″, 1080 x 2340 piksel, Super AMOLED, 60 Hz

  • Chipset:

    Qualcomm Snapdragon 730G

  • Ukuran:

    157.8 74.2 9.7 mm (6.21 2.92 0.38 ing)

  • Skor Antutu:

    262 k8

  • RAM lan Panyimpenan:

    RAM 8 GB, 256 GB

  • baterei:

    5260 mAh, Li-Po

  • Kamera Utama:

    108MP, f/1.69, Kamera Penta

  • Versi Android:

    Android 11, MIUI 13

3.6
metu saka 5
7 Ulasan
  • dhukungan OIS Cepet daya Kapasitas RAM dhuwur Kapasitas batere dhuwur
  • Ora dodolan maneh Ora ana slot kertu SD Ora Dhukungan 5G Ora tahan banyu

Ulasan lan Mratelakake panemume pangguna Xiaomi Mi Note 10 Pro

Aku Duwe

Yen sampeyan nggunakake telpon iki utawa duwe pengalaman karo telpon iki, pilih pilihan iki.

Tulis Review
Aku Ora Duwe

Pilih opsi iki yen sampeyan durung nggunakake telpon iki lan mung arep nulis komentar.

komentar

ana 7 komentar babagan produk iki.

Marciussasi 10 ago
Aku mesthi ora nyaranake

Mi note 10 pro lan telpon paling ndhuwur ana ing nganyari Android 13, kita uga butuh nganyari Android 14 lan sayang banget yen piranti ndhuwur kaya iki ora nampa nganyari.

آرمان پورصادقیsasi 11 ago
Aku menehi saran

Aku banget wareg

Tampilake Jawaban
Muhammad Al lsmail
Komentar iki ditambahake nggunakake telpon iki.
1 taun ago
Aku menehi saran

Muga-muga telpon bakal nampa nganyari Android 13. Miui 14 Telpon sing apik banget sing kudu dianyari. Iki ora adil

Positif
  • kinerja apik banget
råkå
  • Kita njaluk nganyari miui 14
Tampilake Jawaban
Yusufhantaun 2 ago
Nliti Alternatif

Aku uga nggunakake. Sayange ora ana Android 12 ing nganyari. Aku ngenteni MIUI 13 13.

Positif
  • Ora gagap ing game apa wae ing resolusi ultra
råkå
  • Piranti lunak ora entuk nganyari sawise MIUI 13 paling anyar
Saran telpon alternatif: Xiaomi 12 Pro Kab
Tampilake Jawaban
soheil
Komentar iki ditambahake nggunakake telpon iki.
taun 2 ago
Aku mesthi nyaranake

kamera apik banget 108mp gambar apik banget

Positif
  • apik tenan
Tampilake Jawaban
Ora Ana Jeneng Ora Dikenaltaun 2 ago
Aku mesthi nyaranake

Aku seneng banget karo telpon iki, aku njupuk maksimum 8/256. Sanalika sawise tuku, aku mbukak kunci bootloader lan nginstal firmware MiRoom. Kanthi versi 20.7.9 Aku wis arep kanggo luwih saka setahun, ora glitches, kerjane kaya jam, ora ana masalah karo nfc uga. Kanggo setaun setengah, kapasitas baterei wis rada suda saka 5260mAh dadi 4734mAh. Diisi daya mung pangisi daya asli lan kabel asli.

Positif
  • Otonomi
  • Performance
  • Ergonomi
  • kamera
  • 30w pangisian daya cepet
råkå
  • Speker tunggal
  • Sidik driji ora bisa digunakake pisanan
  • Lapisan oleophobic cepet ilang
Saran telpon alternatif: Линейку Mi11
Tampilake Jawaban
MAISAM
Komentar iki ditambahake nggunakake telpon iki.
taun 2 ago
Nliti Alternatif

Aku tuku telpon iki 2 taun kepungkur lan aku nandhang sangsara saka layar

Tampilake Jawaban

Ulasan Video Xiaomi Mi Note 10 Pro

Review ing Youtube

Xiaomi Mi Cathetan 10 Pro

×
Nambah komentar Xiaomi Mi Cathetan 10 Pro
Kapan sampeyan tuku?
Layar
Kepiye carane ndeleng layar ing srengenge?
Layar Ghost, Burn-In etc. Apa sampeyan nemoni kahanan?
hardware
Kepiye kinerja ing panggunaan saben dina?
Kepiye kinerja ing game grafis dhuwur?
Piye kabare speaker?
Carane handset telpon?
Kepiye kinerja baterei?
kamera
Kepiye kualitas tembakan awan?
Carane kualitas nembak sore?
Kepiye kualitas foto selfie?
Konektivitas
Kepiye jangkoan?
Kepiye kualitas GPS?
liyane
Sepira kerepe sampeyan entuk nganyari?
Jenengmu
Jeneng sampeyan ora bisa kurang saka 3 karakter. Judhul sampeyan ora bisa kurang saka 5 karakter.
komentar
Pesen sampeyan ora bisa kurang saka 15 karakter.
Saran telpon alternatif (opsional)
Positif (opsional)
råkå (opsional)
Mangga isi kolom kosong.
Photos

Xiaomi Mi Cathetan 10 Pro

×