Xiaomi Poco F3 GT Kab

Xiaomi Poco F3 GT Kab

POCO F3 GT minangka telpon game canggih kanggo tukang game.

~ $380 - ₹29260
Xiaomi Poco F3 GT Kab
  • Xiaomi Poco F3 GT Kab
  • Xiaomi Poco F3 GT Kab
  • Xiaomi Poco F3 GT Kab

Spesifikasi Kunci Xiaomi Poco F3 GT

  • layar:

    6.67″, 1080 x 2400 piksel, AMOLED, 120 Hz

  • Chipset:

    MediaTek MT6893 Dimensity 1200 5G (6 nm)

  • Ukuran:

    161.9 76.9 8.3 mm (6.37 3.03 0.33 ing)

  • Tipe kertu SIM:

    Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)

  • RAM lan Panyimpenan:

    6/8 GB RAM, 128 GB 6 GB RAM

  • baterei:

    5065 mAh, Li-Po

  • Kamera Utama:

    64 MP, f/1.7, 2160p

  • Versi Android:

    Android 11, MIUI 12.5 kanggo POCO

3.3
metu saka 5
14 Ulasan
  • Tingkat nyegerake dhuwur Cepet daya Kapasitas RAM dhuwur Kapasitas batere dhuwur
  • Ora ana slot kertu SD Ora ana jack headphone Versi piranti lunak lawas Ora OIS

Spesifikasi Lengkap Xiaomi Poco F3 GT

Spesifikasi Umum
LAUNCH
Brand Poco
Ngumumake
Kode aku ares
Panggil model
release Date 2021 Juli 26
Out Price Udakara 300 EUR

Tampilake

Koleksi AMOLED
Rasio Aspek lan PPI rasio 20:9 - Kapadhetan 395 ppi
Size 6.67 in, 107.4 cm2 (~ 86.3% rasio layar-kanggo-awak)
Refresh Rate 120 Hz
resolusi 1080 x 2400 piksel
Cahya puncak (nit)
Protection Corning Gorilla Glass 5
fitur

BODY

werna
Predator ireng
Gunmetal Perak
dimensi 161.9 76.9 8.3 mm (6.37 3.03 0.33 ing)
bobot 205 gr (7.23 oz)
Material Kaca ngarep (Gorilla Glass 5), kaca mburi (Gorilla Glass 5)
Certification
Water Tahan
sensor Sidik jari (dipasang ing sisih), akselerometer, gyro, jarak, kompas
3.5mm Jack Ora Ana
NFC Ora Ana
Infrared
Tipe USB USB Tipe-C 2.0, USB On-The-Go
cooling System
HDMI
Loudspeaker Loudness (dB)

Network

Frekuensi

Teknologi GSM/HSPA/LTE/5G
2G Band GSM - 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2
3G Band HSDPA - 850 / 900 / 1900 / 2100
4G Band 1, 3, 5, 8, 40, 41
5G Band 77, 78 SA/NSA
TD-SCDMA
pandhu arah Ya, nganggo A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS
Jaringan cepet HSPA 42.2 / 5.76 Mbps, LTE-A, 5G
Others
Tipe Kartu SIM Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)
Nomer Area SIM 2 SIM
Wi-Fi Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot
Bluetooth 5.1, A2DP, LE
VoLTE Ya
Radio FM Ora Ana
NILAI SARWatesan FCC yaiku 1.6 W/kg sing diukur ing volume 1 gram jaringan.
Badan SAR (AB)
Kepala SAR (AB)
Badan SAR (ABD)
Kepala SAR (ABD)
 
Performance

Platform

chipset MediaTek MT6893 Dimensity 1200 5G (6 nm)
CPU Octa-inti (1x3.0 GHz Cortex-A78 & 3x2.6 GHz Cortex-A78 & 4x2.0 GHz Cortex-A55)
bit
intine
Proses Teknologi
GPU Mali-G77 MC9
GPU Cores
Frekuensi GPU
Versi Android Android 11, MIUI 12.5 kanggo POCO
Play Store

MEMORY

Kapasitas RAM 128GB RAM 8GB
Tipe RAM
Lumbung 128GB RAM 6GB
SD Card Slot Ora Ana

SKOR KINERJA

Skor Antutu

Antutu

baterei

kapasitas 5065 mAh
Koleksi LiPo
Teknologi Pangisian Cepat
Kacepetan Ngisi daya 67W
Wektu Puter maneh Video
Cepet Pengisian
Daya Wireless
Ngisi daya Reverse

kamera

KAMERA UTAMA Fitur ing ngisor iki bisa beda-beda karo nganyari piranti lunak.
Resolusi gambar 64 megapixels
Resolusi Video lan FPS 4K@30fps, 1080p@30/60/120fps, 720p@960fps, HDR
Stabilisasi Optik (OIS) Ora Ana
Stabilisasi Elektronik (EIS)
Video Gerak alon
fitur Lampu kilat dual-LED, HDR, panorama

Skor DxOMark

Skor Seluler (Mburi)
mobile
Photo
Video
Skor Selfie
selfie
Photo
Video

SELFIE KAMERA

Kamera pisanan
resolusi 16 MP
sensor
maksimum
Ukuran Piksel
Ukuran Sensor
Jarak
Tambahan
Resolusi Video lan FPS 1080p@30fps, HDR
fitur HDR, panorama

Xiaomi Poco F3 GT FAQ

Baterei Xiaomi Poco F3 GT suwene suwene?

Baterei Xiaomi Poco F3 GT nduweni kapasitas 5065 mAh.

Apa Xiaomi Poco F3 GT duwe NFC?

Ora, Xiaomi Poco F3 GT ora duwe NFC

Apa tingkat refresh Xiaomi Poco F3 GT?

Xiaomi Poco F3 GT nduweni tingkat refresh 120 Hz.

Apa versi Android saka Xiaomi Poco F3 GT?

Versi Android Xiaomi Poco F3 GT yaiku Android 11, MIUI 12.5 kanggo POCO.

Pira resolusi tampilan Xiaomi Poco F3 GT?

Resolusi tampilan Xiaomi Poco F3 GT yaiku 1080 x 2400 piksel.

Apa Xiaomi Poco F3 GT duwe pangisi daya nirkabel?

Ora, Xiaomi Poco F3 GT ora duwe pangisi daya nirkabel.

Apa Xiaomi Poco F3 GT tahan banyu lan bledug?

Ora, Xiaomi Poco F3 GT ora tahan banyu lan bledug.

Apa Xiaomi Poco F3 GT dilengkapi jack headphone 3.5mm?

Ora, Xiaomi Poco F3 GT ora duwe jack headphone 3.5mm.

Apa megapiksel kamera Xiaomi Poco F3 GT?

Xiaomi Poco F3 GT nduweni kamera 64MP.

Pira regane Xiaomi Poco F3 GT?

Rega Xiaomi Poco F3 GT yaiku $380.

Versi MIUI endi sing bakal dadi nganyari pungkasan Xiaomi Poco F3 GT?

MIUI 15 bakal dadi versi MIUI pungkasan saka Xiaomi Poco F3 GT.

Versi Android endi sing bakal dadi nganyari pungkasan Xiaomi Poco F3 GT?

Android 14 bakal dadi versi Android pungkasan saka Xiaomi Poco F3 GT.

Pira nganyari Xiaomi Poco F3 GT?

Xiaomi Poco F3 GT bakal entuk 3 MIUI lan 3 taun nganyari keamanan Android nganti MIUI 15.

Pira taun Xiaomi Poco F3 GT bakal entuk nganyari?

Xiaomi Poco F3 GT bakal entuk nganyari keamanan 3 taun wiwit taun 2022.

Sepira kerepe Xiaomi Poco F3 GT entuk nganyari?

Xiaomi Poco F3 GT entuk nganyari saben 3 wulan.

Xiaomi Poco F3 GT metu saka kothak karo versi Android?

Xiaomi Poco F3 GT metu saka kothak nganggo MIUI 12.5 adhedhasar Android 11

Nalika Xiaomi Poco F3 GT bakal entuk nganyari MIUI 13?

Xiaomi Poco F3 GT wis entuk nganyari MIUI 13.

Nalika Xiaomi Poco F3 GT bakal entuk nganyari Android 12?

Xiaomi Poco F3 GT wis entuk nganyari Android 12.

Nalika Xiaomi Poco F3 GT bakal entuk nganyari Android 13?

Ya, Xiaomi Poco F3 GT bakal entuk nganyari Android 13 ing Q3 2023.

Kapan dhukungan nganyari Xiaomi Poco F3 GT bakal rampung?

Dhukungan nganyari Xiaomi Poco F3 GT bakal rampung ing 2025.

Ulasan pangguna lan panemu Xiaomi Poco F3 GT

Aku Duwe

Yen sampeyan nggunakake telpon iki utawa duwe pengalaman karo telpon iki, pilih pilihan iki.

Tulis Review
Aku Ora Duwe

Pilih opsi iki yen sampeyan durung nggunakake telpon iki lan mung arep nulis komentar.

komentar

ana 14 komentar babagan produk iki.

Vikrantsasi 6 ago
Aku mesthi nyaranake

Nggunakake telpon iki wiwit diluncurake ing India ing Juli 2021. Iki minangka telpon sing apik sing ditawakake Xiaomi. Aku entuk pengalaman lancar lan isih nggunakake. Xiaomi lan Poco kudu nggawe luwih akeh telpon kanggo game kaya iki. Edisi GT karo pemicu.

Positif
  • Gamelan lan High Performance
  • Pemicu Magnetik
  • Kualitas Audio
  • Bina Kualitas lan Desain
Tampilake Jawaban
Irfansasi 10 ago
Aku mesthi ora nyaranake

Kuciwa karo panyambungan

Saran telpon alternatif: Wifi hotspot bluetooth ora bisa digunakake sawise miu
Tampilake Jawaban
Kabir Chauhan1 taun ago
Aku menehi saran

Ora dianjurake ing kisaran rega iki.

Tampilake Jawaban
Si si1 taun ago
Nliti Alternatif

Telpon kasebut pancen apik banget, nanging sawetara dina kepungkur ana masalah pemanasan sing akeh banget lan ora ana sing kedadeyan ing aplikasi kanthi prosesor sing meh ora perlu.

Positif
  • Daya apik
  • Batere apik
råkå
  • Overheating
  • Nganyari telat
Saran telpon alternatif: Mesthi f3
Tampilake Jawaban
CHIRAGBHAI PANCHAL1 taun ago
Aku mesthi nyaranake

Telpon apik, tampilan lan kinerja

Tampilake Jawaban
Tampilake kabeh panemu kanggo Xiaomi Poco F3 GT 14

Ulasan Video Xiaomi Poco F3 GT

Review ing Youtube

Xiaomi Poco F3 GT Kab

×
Nambah komentar Xiaomi Poco F3 GT Kab
Kapan sampeyan tuku?
Layar
Kepiye carane ndeleng layar ing srengenge?
Layar Ghost, Burn-In etc. Apa sampeyan nemoni kahanan?
hardware
Kepiye kinerja ing panggunaan saben dina?
Kepiye kinerja ing game grafis dhuwur?
Piye kabare speaker?
Carane handset telpon?
Kepiye kinerja baterei?
kamera
Kepiye kualitas tembakan awan?
Carane kualitas nembak sore?
Kepiye kualitas foto selfie?
Konektivitas
Kepiye jangkoan?
Kepiye kualitas GPS?
liyane
Sepira kerepe sampeyan entuk nganyari?
Jenengmu
Jeneng sampeyan ora bisa kurang saka 3 karakter. Judhul sampeyan ora bisa kurang saka 5 karakter.
komentar
Pesen sampeyan ora bisa kurang saka 15 karakter.
Saran telpon alternatif (opsional)
Positif (opsional)
råkå (opsional)
Mangga isi kolom kosong.
Photos

Xiaomi Poco F3 GT Kab

×