Xiaomi POCO X3 NFC

Xiaomi POCO X3 NFC

Spesifikasi POCO X3 NFC minangka salah sawijining smartphone sing paling digoleki ing pasar saiki.

~ $275 - ₹21175
Xiaomi POCO X3 NFC
  • Xiaomi POCO X3 NFC
  • Xiaomi POCO X3 NFC
  • Xiaomi POCO X3 NFC

Spesifikasi Kunci NFC Xiaomi POCO X3

  • layar:

    6.67″, 1080 x 2400 piksel, IPS LCD, 120 Hz

  • Chipset:

    Qualcomm SM7150-AC Snapdragon 732G (8 nm)

  • Ukuran:

    165.3 76.8 9.4 mm (6.51 3.02 0.37 ing)

  • Tipe kertu SIM:

    Hibrida Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)

  • RAM lan Panyimpenan:

    6/8 GB RAM, 64 GB 6 GB RAM

  • baterei:

    5160 mAh, Li-Po

  • Kamera Utama:

    64 MP, f/1.9, 2160p

  • Versi Android:

    Android 11, MIUI 12.5

4.0
metu saka 5
137 Ulasan
  • Tingkat nyegerake dhuwur Cepet daya Kapasitas RAM dhuwur Kapasitas batere dhuwur
  • IPS Tampilan Versi piranti lunak lawas Ora Dhukungan 5G Ora OIS

Xiaomi POCO X3 NFC Ringkesan

POCO X3 NFC minangka telpon sing apik yen sampeyan nggoleki piranti sing ora bakal ngrusak bank. Nduwe layar 6.67 inci sing gedhe, prosesor Snapdragon 732G sing kuat, lan baterei 5160mAh. Kajaba iku, dilengkapi dhukungan NFC, supaya sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo pembayaran seluler lan tumindak cepet liyane. Yen sampeyan nggoleki telpon kanthi kabeh lonceng lan singsot, POCO X3 NFC bisa uga ora kanggo sampeyan. Nanging yen sampeyan mung nggoleki pilihan sing padhet lan terjangkau, mesthine kudu dipikirake.

Tampilan POCO X3 NFC

Sampeyan bakal seneng karo tampilan Xiaomi POCO X3 NFC. Kanthi ukuran 6.67 inci lan resolusi Full HD +, kabeh bakal katon apik ing telpon iki. Kajaba iku, tingkat refresh 120 Hz tegese sampeyan ora bakal kesasar. Lan kanthi chip NFC sing dibangun, sampeyan bakal bisa ngoptimalake pembayaran seluler. Apa sampeyan mbayar sembako utawa njupuk kauntungan saka mobile banking, NFC nggawe gampang lan trep. Dadi maju lan nikmati fitur tampilan Xiaomi POCO X3 NFC. Sampeyan ora bakal kuciwa.

Kinerja Game POCO X3 NFC

Nalika nerangake smartphone game, POCO X3 NFC nawakake akeh. Iku powered by prosesor Qualcomm Snapdragon 732G lan dilengkapi karo 6 GB RAM, dadi pilihan apik kanggo tukang game sing pengin telpon cepet lan responsif. POCO X3 NFC uga duwe layar 6.67 inci sing gedhe, sing cocog kanggo dolanan. Lan yen sampeyan lagi nggoleki telpon kanthi umur baterei sing apik, POCO X3 NFC uga wis nutupi sampeyan - dilengkapi baterei 5160 mAh sing bisa tahan nganti rong dina kanthi siji pangisian daya. Dadi yen sampeyan nggoleki smartphone game sing ora bakal ngeculke sampeyan, POCO X3 NFC mesthi kudu dipikirake.

Read More

Spesifikasi Lengkap Xiaomi POCO X3 NFC

Spesifikasi Umum
LAUNCH
Brand Poco
Ngumumake
Kode aku Srengenge
Panggil model M2007J20CG, M2007J20CT, M2007J20CI
release Date 2020 September 08
Out Price $?209.00 / €?196.00 / £?190.00

Tampilake

Koleksi IPS LCD
Rasio Aspek lan PPI rasio 20:9 - Kapadhetan 395 ppi
Size 6.67 in, 107.4 cm2 (~ 84.6% rasio layar-kanggo-awak)
Refresh Rate 120 Hz
resolusi 1080 x 2400 piksel
Cahya puncak (nit)
Protection Corning Gorilla Glass 5
fitur

BODY

werna
Kobalt Blue
Shadow Grey
dimensi 165.3 76.8 9.4 mm (6.51 3.02 0.37 ing)
bobot 215 gr (7.58 oz)
Material Kaca ngarep (Gorilla Glass 5), bingkai aluminium, mburi plastik
Certification
Water Tahan
sensor Sidik jari (dipasang ing sisih), akselerometer, gyro, jarak, kompas
3.5mm Jack Ya
NFC Ya
Infrared
Tipe USB USB Tipe-C 2.0, USB On-The-Go
cooling System
HDMI
Loudspeaker Loudness (dB)

Network

Frekuensi

Teknologi GSM / HSPA / LTE
2G Band GSM - 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2
3G Band HSDPA - 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100
4G Band 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41
5G Band
TD-SCDMA
pandhu arah Ya, nganggo A-GPS, GLONASS, BDS
Jaringan cepet HSPA 42.2 / 5.76 Mbps, LTE-A
Others
Tipe Kartu SIM Hibrida Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)
Nomer Area SIM 2 SIM
Wi-Fi Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, band dual, Wi-Fi Direct, hotspot
Bluetooth 5.1, A2DP, LE
VoLTE
Radio FM Ya
NILAI SARWatesan FCC yaiku 1.6 W/kg sing diukur ing volume 1 gram jaringan.
Badan SAR (AB)
Kepala SAR (AB)
Badan SAR (ABD)
Kepala SAR (ABD)
 
Performance

Platform

chipset Qualcomm SM7150-AC Snapdragon 732G (8 nm)
CPU Octa-inti (2x2.3 GHz Kryo 470 Emas & 6x1.8 GHz Kryo 470 Perak)
bit
intine
Proses Teknologi
GPU Adreno 618
GPU Cores
Frekuensi GPU
Versi Android Android 11, MIUI 12.5
Play Store

MEMORY

Kapasitas RAM 128GB RAM 6GB
Tipe RAM
Lumbung 64GB RAM 6GB
SD Card Slot microSDXC (nggunakake slot SIM sing dienggo bareng)

SKOR KINERJA

Skor Antutu

Antutu

baterei

kapasitas 5160 mAh
Koleksi LiPo
Teknologi Pangisian Cepat
Kacepetan Ngisi daya 33W
Wektu Puter maneh Video
Cepet Pengisian
Daya Wireless
Ngisi daya Reverse

kamera

KAMERA UTAMA Fitur ing ngisor iki bisa beda-beda karo nganyari piranti lunak.
Resolusi gambar 64 megapixels
Resolusi Video lan FPS 4K@30fps, 1080p@30/120fps, 720p@960fps; gyro-EIS
Stabilisasi Optik (OIS) Ora Ana
Stabilisasi Elektronik (EIS)
Video Gerak alon
fitur Lampu kilat dual-LED, HDR, panorama

Skor DxOMark

Skor Seluler (Mburi)
mobile
Photo
Video
Skor Selfie
selfie
Photo
Video

SELFIE KAMERA

Kamera pisanan
resolusi 20 MP
sensor
maksimum f / 2.2
Ukuran Piksel
Ukuran Sensor
Jarak
Tambahan
Resolusi Video lan FPS 1080p @ 30fps
fitur HDR, panorama

Xiaomi POCO X3 NFC FAQ

Pira suwene baterei Xiaomi POCO X3 NFC?

Baterei Xiaomi POCO X3 NFC nduweni kapasitas 5160 mAh.

Apa Xiaomi POCO X3 NFC duwe NFC?

Ya, Xiaomi POCO X3 NFC duwe NFC

Apa tingkat refresh NFC Xiaomi POCO X3?

Xiaomi POCO X3 NFC nduweni tingkat refresh 120 Hz.

Apa versi Android saka Xiaomi POCO X3 NFC?

Versi Android Xiaomi POCO X3 NFC yaiku Android 11, MIUI 12.5.

Pira resolusi tampilan Xiaomi POCO X3 NFC?

Resolusi tampilan Xiaomi POCO X3 NFC yaiku 1080 x 2400 piksel.

Apa Xiaomi POCO X3 NFC duwe pangisi daya nirkabel?

Ora, Xiaomi POCO X3 NFC ora duwe pangisi daya nirkabel.

Apa Xiaomi POCO X3 NFC tahan banyu lan bledug?

Ora, Xiaomi POCO X3 NFC ora tahan banyu lan bledug.

Apa Xiaomi POCO X3 NFC dilengkapi jack headphone 3.5mm?

Ya, Xiaomi POCO X3 NFC duwe jack headphone 3.5mm.

Apa megapiksel kamera Xiaomi POCO X3 NFC?

Xiaomi POCO X3 NFC nduweni kamera 64MP.

Pira regane Xiaomi POCO X3 NFC?

Rega Xiaomi POCO X3 NFC yaiku $275.

Versi MIUI endi sing bakal dadi nganyari pungkasan Xiaomi POCO X3 NFC?

MIUI 14 bakal dadi versi MIUI pungkasan POCO X3 NFC.

Versi Android endi sing bakal dadi nganyari pungkasan Xiaomi POCO X3 NFC?

Android 12 bakal dadi versi Android pungkasan POCO X3 NFC.

Pira nganyari Xiaomi POCO X3 NFC?

POCO X3 NFC bakal entuk 3 MIUI lan 3 taun nganyari keamanan Android nganti MIUI 14.

Pira taun Xiaomi POCO X3 NFC bakal entuk nganyari?

POCO X3 NFC bakal entuk nganyari keamanan 3 taun wiwit taun 2022.

Sepira kerepe Xiaomi POCO X3 NFC entuk nganyari?

POCO X3 NFC dianyari saben 3 wulan.

Xiaomi POCO X3 NFC metu saka kothak karo versi Android?

POCO X3 NFC metu saka kothak nganggo MIUI 12 adhedhasar Android 10

Nalika Xiaomi POCO X3 NFC bakal entuk nganyari MIUI 13?

POCO X3 NFC bakal entuk nganyari MIUI 13 ing Q3 2022.

Nalika Xiaomi POCO X3 NFC bakal entuk nganyari Android 12?

POCO X3 NFC bakal entuk nganyari Android 12 ing Q3 2022.

Nalika Xiaomi POCO X3 NFC bakal entuk nganyari Android 13?

Ora, POCO X3 NFC ora bakal entuk nganyari Android 13.

Kapan dhukungan nganyari Xiaomi POCO X3 NFC bakal rampung?

Dhukungan nganyari POCO X3 NFC bakal rampung ing 2024.

Ulasan lan Mratelakake panemume pangguna Xiaomi POCO X3 NFC

Aku Duwe

Yen sampeyan nggunakake telpon iki utawa duwe pengalaman karo telpon iki, pilih pilihan iki.

Tulis Review
Aku Ora Duwe

Pilih opsi iki yen sampeyan durung nggunakake telpon iki lan mung arep nulis komentar.

komentar

ana 137 komentar babagan produk iki.

Patricksasi 5 ago
Aku mesthi nyaranake

Aku tuku telpon iki liwat 2 taun kepungkur kanggo $228 USD lan telpon isih bisa digunakake apik. Aku nggunakake telpon abot lan persil saka hardware intensif app supaya aku ngganti baterei nalika wiwit nuduhake iku \ 's umur nanging saliyane aku wis dadi pleased. Iki minangka telpon Xiaomi nomer loro sing duwe A3 sadurunge aku dadi pelanggan Xiaomi anggere dheweke nggawe telpon apik kanthi rega sing apik.

Positif
  • meh
  • baterei gedhe
  • Kamera gedhe
  • usb-c
råkå
  • Ora ngisi daya nirkabel
Tampilake Jawaban
Vladsasi 7 ago
Aku menehi saran

Iku ok. Swara 2 taun digunakake - mabur apik

Tampilake Jawaban
Vitalisasi 7 ago
Aku mesthi nyaranake

Aku tuku ing wiwitan dodolan, lan sawise (tanpa 1 sasi minangka 3 taun) nganti saiki telpon paling apik kanggo dhuwit iki, kaluwihan sing paling penting yaiku layar IPS kanthi INDIKATOR kabar, ora ana telpon modern. ora bakal nemokake apa sing perlu, stereo, kamera sony ing 64 lan jembaré ing 13, selfies ing 20 lan prots ing wangun snapdragon 732, aja lali bab baterei ing 5160. Iku cukup kanggo dina iki, iku mung isin iku pungkasan Magikans, padha ora nggawe maneh lan nganyari bakal rauh mungkasi liwat

Positif
  • Indikator Notifikasi, Layar IPS, soundJack stereo
råkå
  • kinerja rada luwih apik 778 watu
  • Mungkin kamera luwih apik tinimbang Sony 890.))
  • .
Tampilake Jawaban
a, Lis ghazisasi 8 ago
Aku mesthi nyaranake

Aku marem lan aku nelpon dheweke paling kanca

Tampilake Jawaban
TALIBsasi 8 ago
Nliti Alternatif

Aku ora ndhukung 3CA

Tampilake Jawaban
Tampilake kabeh panemu kanggo Xiaomi POCO X3 NFC 137

Ulasan Video Xiaomi POCO X3 NFC

Review ing Youtube

Xiaomi POCO X3 NFC

×
Nambah komentar Xiaomi POCO X3 NFC
Kapan sampeyan tuku?
Layar
Kepiye carane ndeleng layar ing srengenge?
Layar Ghost, Burn-In etc. Apa sampeyan nemoni kahanan?
hardware
Kepiye kinerja ing panggunaan saben dina?
Kepiye kinerja ing game grafis dhuwur?
Piye kabare speaker?
Carane handset telpon?
Kepiye kinerja baterei?
kamera
Kepiye kualitas tembakan awan?
Carane kualitas nembak sore?
Kepiye kualitas foto selfie?
Konektivitas
Kepiye jangkoan?
Kepiye kualitas GPS?
liyane
Sepira kerepe sampeyan entuk nganyari?
Jenengmu
Jeneng sampeyan ora bisa kurang saka 3 karakter. Judhul sampeyan ora bisa kurang saka 5 karakter.
komentar
Pesen sampeyan ora bisa kurang saka 15 karakter.
Saran telpon alternatif (opsional)
Positif (opsional)
råkå (opsional)
Mangga isi kolom kosong.
Photos

Xiaomi POCO X3 NFC

×