Xiaomi Redmi 8A Dual Kab

Xiaomi Redmi 8A Dual Kab

Redmi 8A dual duwe persiyapan kamera dual sing mung beda.

~ $85 - ₹6545
Xiaomi Redmi 8A Dual Kab
  • Xiaomi Redmi 8A Dual Kab
  • Xiaomi Redmi 8A Dual Kab
  • Xiaomi Redmi 8A Dual Kab

Spesifikasi Xiaomi Redmi 8A Dual Key

  • layar:

    6.22″, 720 x 1520 piksel, IPS LCD, 60 Hz

  • Chipset:

    Qualcomm Snapdragon 439 (SDM439)

  • Ukuran:

    156.5 75.4 9.4 mm (6.16 2.97 0.37 ing)

  • Tipe kertu SIM:

    Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)

  • RAM lan Panyimpenan:

    2/3GB RAM, 32GB ROM

  • baterei:

    5000 mAh, Li-Po

  • Kamera Utama:

    13MP, f/2.2, Dual Camera

  • Versi Android:

    Android 11, MIUI 12.5

3.6
metu saka 5
9 Ulasan
  • Kapasitas batere dhuwur Jack headphone Pilihan warna multi Area kertu SD kasedhiya
  • IPS Tampilan Ora dodolan maneh Ngrekam Video 1080p Layar HD+

Ulasan lan Mratelakake panemume pangguna Xiaomi Redmi 8A Dual

Aku Duwe

Yen sampeyan nggunakake telpon iki utawa duwe pengalaman karo telpon iki, pilih pilihan iki.

Tulis Review
Aku Ora Duwe

Pilih opsi iki yen sampeyan durung nggunakake telpon iki lan mung arep nulis komentar.

komentar

ana 9 komentar babagan produk iki.

Ronil1 taun ago
Aku ora nyaranake

Telpon iki ora ndhukung kinerja apa wae kanggo aplikasi apa wae

Positif
  • Kinerja medium
råkå
  • Kinerja baterei sithik
  • kinerja keamanan Low
  • Ora sawetara fitur nganyari
  • Kualitas kamera kurang
  • kinerja grafis kurang lan masalah lage
Saran telpon alternatif: Telpon sing disaranake dipasang
Tampilake Jawaban
Rajat sharma1 taun ago
Nliti Alternatif

Android 11 ora ditemokake lan versi 12.5.10 uga ora ditemokake

Positif
  • Kinerja apik
råkå
  • Update ora diwenehi sawise 12.5.6
Debosree das1 taun ago
Aku mesthi nyaranake

Apa ndhukung Multiple bearers ing setelan kasebut?

Arj1 taun ago
Aku mesthi nyaranake

Iku telpon budget gedhe kanggo urip saben dina..ora kanggo game temenan nanging sampeyan bisa nonton yt utawa situs liyane nyaman lan baterei iku apik banget ing mratelakake panemume ing rega iki .. (hang banget arang)

Tampilake Jawaban
Halli singh1 taun ago
Nliti Alternatif

Ora seneng tuku telpon iki, kualitas kamera ponsel iki ora apik. Iki ora duwe sensor bekas driji.

Positif
  • Anti banyu
råkå
  • Aku ora duwe Android 11
Saran telpon alternatif: Redmi A1 Kab
Swarajtaun 2 ago
Aku menehi saran

Aku tuku luwih saka setahun kepungkur lan aku wareg karo ing sawetara rega iki.

Positif
  • Multi Tasking
råkå
  • Kualitas kamera kurang, Ora ana biometrik
Saran telpon alternatif: Motorola one fusion plus
Tampilake Jawaban
Piyush Kumar Upadhyay
Komentar iki ditambahake nggunakake telpon iki.
taun 2 ago
Nliti Alternatif

Aku tuku 1 taun kepungkur saka toko toko lan regane 8500 rupee kanggo ram 3 gb nanging saiki ana akeh telpon apik sing kasedhiya ing kisaran rega iki.

Positif
  • Apik kanggo panggunaan saben dina Normal
  • Baterei paling apik nganti saiki
råkå
  • Saiki kamera njupuk gambar sing ala banget
  • Ora nganyari biasa
Saran telpon alternatif: Model realme narzo
Tampilake Jawaban
Akshay Kumar
Komentar iki ditambahake nggunakake telpon iki.
taun 2 ago
Aku ora nyaranake

Aku tuku telpon iki luwih saka setahun kepungkur nanging sawetara fitur ora kaya.

Positif
  • kinerja dhuwur
råkå
  • Kinerja baterei sithik
  • Android versi 11 durung ditampa
Tampilake Jawaban
Kishan
Komentar iki ditambahake nggunakake telpon iki.
taun 2 ago
Aku mesthi nyaranake

Telpon apik kinerja baterei apik Nilai paling apik kanggo dhuwit

Tampilake Jawaban

Xiaomi Redmi 8A Dual Video Review

Review ing Youtube

Xiaomi Redmi 8A Dual Kab

×
Nambah komentar Xiaomi Redmi 8A Dual Kab
Kapan sampeyan tuku?
Layar
Kepiye carane ndeleng layar ing srengenge?
Layar Ghost, Burn-In etc. Apa sampeyan nemoni kahanan?
hardware
Kepiye kinerja ing panggunaan saben dina?
Kepiye kinerja ing game grafis dhuwur?
Piye kabare speaker?
Carane handset telpon?
Kepiye kinerja baterei?
kamera
Kepiye kualitas tembakan awan?
Carane kualitas nembak sore?
Kepiye kualitas foto selfie?
Konektivitas
Kepiye jangkoan?
Kepiye kualitas GPS?
liyane
Sepira kerepe sampeyan entuk nganyari?
Jenengmu
Jeneng sampeyan ora bisa kurang saka 3 karakter. Judhul sampeyan ora bisa kurang saka 5 karakter.
komentar
Pesen sampeyan ora bisa kurang saka 15 karakter.
Saran telpon alternatif (opsional)
Positif (opsional)
råkå (opsional)
Mangga isi kolom kosong.
Photos

Xiaomi Redmi 8A Dual Kab

×