Xiaomi Redmi Wigati 4X

Xiaomi Redmi Wigati 4X

Redmi Note 4X minangka smartphone populer ing saindenging jagad.

~ $45 - ₹3465
Xiaomi Redmi Wigati 4X
  • Xiaomi Redmi Wigati 4X
  • Xiaomi Redmi Wigati 4X
  • Xiaomi Redmi Wigati 4X

Spesifikasi Utama Xiaomi Redmi Note 4X

  • layar:

    5.5″, 1080 x 1920 piksel, IPS LCD, 60 Hz

  • Chipset:

    Qualcomm Snapdragon 625 8953

  • Ukuran:

    151 x 76 x 8.5 mm (5.94 x 2.99 x 0.33 ing)

  • Skor Antutu:

    62k v6

  • RAM lan Panyimpenan:

    4GB RAM, 16GB/32GB/64GB

  • baterei:

    4100 mAh, Li-Po

  • Kamera Utama:

    13MP, f/2, Kamera tunggal

  • Versi Android:

    Android 6.0 (Marshmallow), upgradable kanggo 7.0 (Nougat); MIUI 10

3.0
metu saka 5
1 Ulasan
  • Nilai sar kurang Kapasitas batere dhuwur Jack headphone Infrared
  • IPS Tampilan Ora dodolan maneh Ngrekam Video 1080p Versi piranti lunak lawas

Ulasan lan Mratelakake panemume pangguna Xiaomi Redmi Note 4X

Aku Duwe

Yen sampeyan nggunakake telpon iki utawa duwe pengalaman karo telpon iki, pilih pilihan iki.

Tulis Review
Aku Ora Duwe

Pilih opsi iki yen sampeyan durung nggunakake telpon iki lan mung arep nulis komentar.

komentar

ana 1 komentar babagan produk iki.

samad1 taun ago
Nliti Alternatif

Lokasi Google ora ndhukung piranti iki

råkå
  • kurang
  • kurang
Saran telpon alternatif: + 8801816777044

Ulasan Video Xiaomi Redmi Note 4X

Review ing Youtube

Xiaomi Redmi Wigati 4X

×
Nambah komentar Xiaomi Redmi Wigati 4X
Kapan sampeyan tuku?
Layar
Kepiye carane ndeleng layar ing srengenge?
Layar Ghost, Burn-In etc. Apa sampeyan nemoni kahanan?
hardware
Kepiye kinerja ing panggunaan saben dina?
Kepiye kinerja ing game grafis dhuwur?
Piye kabare speaker?
Carane handset telpon?
Kepiye kinerja baterei?
kamera
Kepiye kualitas tembakan awan?
Carane kualitas nembak sore?
Kepiye kualitas foto selfie?
Konektivitas
Kepiye jangkoan?
Kepiye kualitas GPS?
liyane
Sepira kerepe sampeyan entuk nganyari?
Jenengmu
Jeneng sampeyan ora bisa kurang saka 3 karakter. Judhul sampeyan ora bisa kurang saka 5 karakter.
komentar
Pesen sampeyan ora bisa kurang saka 15 karakter.
Saran telpon alternatif (opsional)
Positif (opsional)
råkå (opsional)
Mangga isi kolom kosong.
Photos

Xiaomi Redmi Wigati 4X

×