Xiaomi Redmi Cathetan 7S

Xiaomi Redmi Cathetan 7S

Xiaomi Redmi Note 7S duwe warna khusus kanggo India.

~ $80 - ₹6160
Xiaomi Redmi Cathetan 7S
  • Xiaomi Redmi Cathetan 7S
  • Xiaomi Redmi Cathetan 7S
  • Xiaomi Redmi Cathetan 7S

Spesifikasi Utama Xiaomi Redmi Note 7S

  • layar:

    6.3″, 1080 x 2340 piksel, IPS LCD, 60 Hz

  • Chipset:

    Qualcomm SDM660 snapdragon 660 (14 nm)

  • Ukuran:

    159.2 x 75.2 x 8.1 mm (6.27 x 2.96 x 0.32 ing)

  • Skor Antutu:

    144k v7

  • RAM lan Panyimpenan:

    RAM 4GB, 32GB/64GB

  • baterei:

    4000 mAh, Li-Po

  • Kamera Utama:

    48 MP, f/1.79, 1080p

  • Versi Android:

    Android 10, MIUI 12.5

3.5
metu saka 5
2 Ulasan
  • Tahan banyu Cepet daya Kapasitas batere dhuwur Jack headphone
  • IPS Tampilan Ora dodolan maneh Ngrekam Video 1080p Versi piranti lunak lawas

Spesifikasi Lengkap Xiaomi Redmi Note 7S

Spesifikasi Umum
LAUNCH
Brand Redmi
Ngumumake
Kode aku lavender
Panggil model M1901F7I
release Date 2019, Mei
Out Price Udakara 140 EUR

Tampilake

Koleksi IPS LCD
Rasio Aspek lan PPI rasio 19.5:9 - Kapadhetan 409 ppi
Size 6.3 in, 97.4 cm2 (~ 81.4% rasio layar-kanggo-awak)
Refresh Rate 60 Hz
resolusi 1080 x 2340 piksel
Cahya puncak (nit)
Protection Corning Gorilla Glass 5
fitur

BODY

werna
Onyx Ireng
Sapphire Blue
Ruby Abang
dimensi 159.2 x 75.2 x 8.1 mm (6.27 x 2.96 x 0.32 ing)
bobot 186 gr (6.56 oz)
Material Kaca, Plastik
Certification
Water Tahan Ya
sensor Sidik jari (dipasang ing mburi), akselerometer, gyro, jarak, kompas
3.5mm Jack Ya
NFC Ora Ana
Infrared Ya
Tipe USB Konektor 2.0, Type-C 1.0 reversibel
cooling System
HDMI
Loudspeaker Loudness (dB)

Network

Frekuensi

Teknologi GSM / HSPA / LTE
2G Band GSM - 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2
3G Band HSDPA - 850 / 900 / 1900 / 2100
4G Band Pita LTE - 1(2100), 3(1800), 5(850), 8(900), 40(2300), 41(2500)
5G Band
TD-SCDMA
pandhu arah Ya, nganggo A-GPS, GLONASS, BDS
Jaringan cepet HSPA 42.2 / 5.76 Mbps, LTE-A (2CA) Cat12 600/150 Mbps
Others
Tipe Kartu SIM Hibrida Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)
Nomer Area SIM 2
Wi-Fi Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, band dual, Wi-Fi Direct, hotspot
Bluetooth 5.0, A2DP, LE
VoLTE Ya
Radio FM Ya
NILAI SARWatesan FCC yaiku 1.6 W/kg sing diukur ing volume 1 gram jaringan.
Badan SAR (AB)
Kepala SAR (AB)
Badan SAR (ABD)
Kepala SAR (ABD)
  M1901F7I - SAR India: sirah - 0.967 W/kg - Awak: 0.838 W/kg
Performance

Platform

chipset Qualcomm SDM660 snapdragon 660 (14 nm)
CPU Octa-inti (4x2.2 GHz Kryo 260 & 4x1.8 GHz Kryo 260)
bit 64 bit
intine 8 Core
Proses Teknologi 14 nm
GPU Adreno 512
GPU Cores
Frekuensi GPU
Versi Android Android 10, MIUI 12.5
Play Store

MEMORY

Kapasitas RAM 3GB / 4GB
Tipe RAM LPDDR4X
Lumbung 32GB / 64GB
SD Card Slot microSD, nganti 256 GB (nggunakake slot SIM sing dienggo bareng)

SKOR KINERJA

Skor Antutu

144k
Antutu V7

baterei

kapasitas 4000 mAh
Koleksi LiPo
Teknologi Pangisian Cepat Qualcomm Quick Charge 4.0
Kacepetan Ngisi daya 18W
Wektu Puter maneh Video
Cepet Pengisian
Daya Wireless
Ngisi daya Reverse

kamera

KAMERA UTAMA Fitur ing ngisor iki bisa beda-beda karo nganyari piranti lunak.
Kamera pisanan
resolusi
sensor Samsung S5KGM1
maksimum f / 1.79
Ukuran Piksel
Ukuran Sensor
Zoom Optik
Jarak
Tambahan
Resolusi gambar 8000 x 6000 piksel, 48 MP
Resolusi Video lan FPS 1080@3060120,
Stabilisasi Optik (OIS) Ora Ana
Stabilisasi Elektronik (EIS) Ya
Video Gerak alon
fitur Lampu kilat dual-LED, HDR, panorama

Skor DxOMark

Skor Seluler (Mburi)
mobile
Photo
Video
Skor Selfie
selfie
Photo
Video

SELFIE KAMERA

Kamera pisanan
resolusi 13 MP
sensor OmniVision OV13855
maksimum f / 2.0
Ukuran Piksel
Ukuran Sensor
Jarak
Tambahan
Resolusi Video lan FPS 1080p @ 30fps
fitur HDR

FAQ Xiaomi Redmi Note 7S

Pira suwene baterei Xiaomi Redmi Note 7S tahan?

Baterei Xiaomi Redmi Note 7S nduweni kapasitas 4000 mAh.

Apa Xiaomi Redmi Note 7S duwe NFC?

Ora, Xiaomi Redmi Note 7S ora duwe NFC

Apa tingkat refresh Xiaomi Redmi Note 7S?

Xiaomi Redmi Note 7S nduweni tingkat refresh 60 Hz.

Apa versi Android saka Xiaomi Redmi Note 7S?

Versi Android Xiaomi Redmi Note 7S yaiku Android 10, MIUI 12.5.

Pira resolusi tampilan Xiaomi Redmi Note 7S?

Resolusi tampilan Xiaomi Redmi Note 7S yaiku 1080 x 2340 piksel.

Apa Xiaomi Redmi Note 7S duwe pangisi daya nirkabel?

Ora, Xiaomi Redmi Note 7S ora duwe pangisi daya nirkabel.

Apa Xiaomi Redmi Note 7S tahan banyu lan bledug?

Ya, Xiaomi Redmi Note 7S duwe tahan banyu lan bledug.

Apa Xiaomi Redmi Note 7S dilengkapi jack headphone 3.5mm?

Ya, Xiaomi Redmi Note 7S duwe jack headphone 3.5mm.

Apa megapiksel kamera Xiaomi Redmi Note 7S?

Xiaomi Redmi Note 7S duwe kamera 48MP.

Apa sensor kamera Xiaomi Redmi Note 7S?

Xiaomi Redmi Note 7S duwe sensor kamera Samsung S5KGM1.

Pira regane Xiaomi Redmi Note 7S?

Rega Xiaomi Redmi Note 7S yaiku $80.

Ulasan lan Mratelakake panemume pangguna Xiaomi Redmi Note 7S

Aku Duwe

Yen sampeyan nggunakake telpon iki utawa duwe pengalaman karo telpon iki, pilih pilihan iki.

Tulis Review
Aku Ora Duwe

Pilih opsi iki yen sampeyan durung nggunakake telpon iki lan mung arep nulis komentar.

komentar

ana 2 komentar babagan produk iki.

Mayank Singhsasi 5 ago
Nliti Alternatif

Aku tuku telpon iki 1 taun kepungkur dianyaraké lan iku banget keturunan aku nyaranake pilihan sing luwih apik ing rega iki lan iku ora dianggep kanggo game panas banget.

Positif
  • Kualitas video apik
  • Kaca mburi katon premium
råkå
  • Ora apik kanggo game
  • Panas nalika dolanan
  • Baterei ora apik
Saran telpon alternatif: Aku bakal menehi saran
Tampilake Jawaban
Anand Vaghelasasi 10 ago
Aku menehi saran

Telpon iki digunakake lengkap nanging saiki wis lawas

Positif
  • kamera, id kinerja telpon apik
Saran telpon alternatif: 8200099490
Tampilake Jawaban
Tampilake kabeh panemu kanggo Xiaomi Redmi Note 7S 2

Ulasan Video Xiaomi Redmi Note 7S

Review ing Youtube

Xiaomi Redmi Cathetan 7S

×
Nambah komentar Xiaomi Redmi Cathetan 7S
Kapan sampeyan tuku?
Layar
Kepiye carane ndeleng layar ing srengenge?
Layar Ghost, Burn-In etc. Apa sampeyan nemoni kahanan?
hardware
Kepiye kinerja ing panggunaan saben dina?
Kepiye kinerja ing game grafis dhuwur?
Piye kabare speaker?
Carane handset telpon?
Kepiye kinerja baterei?
kamera
Kepiye kualitas tembakan awan?
Carane kualitas nembak sore?
Kepiye kualitas foto selfie?
Konektivitas
Kepiye jangkoan?
Kepiye kualitas GPS?
liyane
Sepira kerepe sampeyan entuk nganyari?
Jenengmu
Jeneng sampeyan ora bisa kurang saka 3 karakter. Judhul sampeyan ora bisa kurang saka 5 karakter.
komentar
Pesen sampeyan ora bisa kurang saka 15 karakter.
Saran telpon alternatif (opsional)
Positif (opsional)
råkå (opsional)
Mangga isi kolom kosong.
Photos

Xiaomi Redmi Cathetan 7S

×