Xiaomi Redmi Cathetan 7S

Xiaomi Redmi Cathetan 7S

Xiaomi Redmi Note 7S duwe warna khusus kanggo India.

~ $80 - ₹6160
Xiaomi Redmi Cathetan 7S
  • Xiaomi Redmi Cathetan 7S
  • Xiaomi Redmi Cathetan 7S
  • Xiaomi Redmi Cathetan 7S

Spesifikasi Utama Xiaomi Redmi Note 7S

  • layar:

    6.3″, 1080 x 2340 piksel, IPS LCD, 60 Hz

  • Chipset:

    Qualcomm SDM660 snapdragon 660 (14 nm)

  • Ukuran:

    159.2 x 75.2 x 8.1 mm (6.27 x 2.96 x 0.32 ing)

  • Skor Antutu:

    144k v7

  • RAM lan Panyimpenan:

    RAM 4GB, 32GB/64GB

  • baterei:

    4000 mAh, Li-Po

  • Kamera Utama:

    48 MP, f/1.79, 1080p

  • Versi Android:

    Android 10, MIUI 12.5

3.5
metu saka 5
2 Ulasan
  • Tahan banyu Cepet daya Kapasitas batere dhuwur Jack headphone
  • IPS Tampilan Ora dodolan maneh Ngrekam Video 1080p Versi piranti lunak lawas

Ulasan lan Mratelakake panemume pangguna Xiaomi Redmi Note 7S

Aku Duwe

Yen sampeyan nggunakake telpon iki utawa duwe pengalaman karo telpon iki, pilih pilihan iki.

Tulis Review
Aku Ora Duwe

Pilih opsi iki yen sampeyan durung nggunakake telpon iki lan mung arep nulis komentar.

komentar

ana 2 komentar babagan produk iki.

Mayank Singhsasi 6 ago
Nliti Alternatif

Aku tuku telpon iki 1 taun kepungkur dianyaraké lan iku banget keturunan aku nyaranake pilihan sing luwih apik ing rega iki lan iku ora dianggep kanggo game panas banget.

Positif
  • Kualitas video apik
  • Kaca mburi katon premium
råkå
  • Ora apik kanggo game
  • Panas nalika dolanan
  • Baterei ora apik
Saran telpon alternatif: Aku bakal menehi saran
Tampilake Jawaban
Anand Vaghelasasi 11 ago
Aku menehi saran

Telpon iki digunakake lengkap nanging saiki wis lawas

Positif
  • kamera, id kinerja telpon apik
Saran telpon alternatif: 8200099490
Tampilake Jawaban

Ulasan Video Xiaomi Redmi Note 7S

Review ing Youtube

Xiaomi Redmi Cathetan 7S

×
Nambah komentar Xiaomi Redmi Cathetan 7S
Kapan sampeyan tuku?
Layar
Kepiye carane ndeleng layar ing srengenge?
Layar Ghost, Burn-In etc. Apa sampeyan nemoni kahanan?
hardware
Kepiye kinerja ing panggunaan saben dina?
Kepiye kinerja ing game grafis dhuwur?
Piye kabare speaker?
Carane handset telpon?
Kepiye kinerja baterei?
kamera
Kepiye kualitas tembakan awan?
Carane kualitas nembak sore?
Kepiye kualitas foto selfie?
Konektivitas
Kepiye jangkoan?
Kepiye kualitas GPS?
liyane
Sepira kerepe sampeyan entuk nganyari?
Jenengmu
Jeneng sampeyan ora bisa kurang saka 3 karakter. Judhul sampeyan ora bisa kurang saka 5 karakter.
komentar
Pesen sampeyan ora bisa kurang saka 15 karakter.
Saran telpon alternatif (opsional)
Positif (opsional)
råkå (opsional)
Mangga isi kolom kosong.
Photos

Xiaomi Redmi Cathetan 7S

×