Xiaomi Redmi Wigati 8 Pro

Xiaomi Redmi Wigati 8 Pro

Spesifikasi Redmi Note 8 Pro apik tenan kanggo 2019.

~ $220 - ₹16940
Xiaomi Redmi Wigati 8 Pro
  • Xiaomi Redmi Wigati 8 Pro
  • Xiaomi Redmi Wigati 8 Pro
  • Xiaomi Redmi Wigati 8 Pro

Spesifikasi Utama Xiaomi Redmi Note 8 Pro

  • layar:

    6.53″, 1080 x 2340 piksel, IPS LCD, 60 Hz

  • Chipset:

    Mediatek Helio G90T

  • Ukuran:

    161.3 76.4 8.8 mm (6.35 3.01 0.35 ing)

  • Skor Antutu:

    282 k8

  • RAM lan Panyimpenan:

    RAM 6/8GB, RAM 6GB

  • baterei:

    4500 mAh, Li-Po

  • Kamera Utama:

    64 MP, f/1.8, 2160p

  • Versi Android:

    Android 11, MIUI 12.5

4.0
metu saka 5
119 Ulasan
  • Cepet daya Kapasitas RAM dhuwur Kapasitas batere dhuwur Jack headphone
  • IPS Tampilan Ngrekam Video 1080p Versi piranti lunak lawas Ora Dhukungan 5G

Ulasan lan Mratelakake panemume pangguna Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Aku Duwe

Yen sampeyan nggunakake telpon iki utawa duwe pengalaman karo telpon iki, pilih pilihan iki.

Tulis Review
Aku Ora Duwe

Pilih opsi iki yen sampeyan durung nggunakake telpon iki lan mung arep nulis komentar.

komentar

ana 119 komentar babagan produk iki.

Hamid karamisasi 4 ago
Aku mesthi nyaranake

Iku ponsel apik banget

Positif
  • kinerja dhuwur
Tampilake Jawaban
Myflonsasi 5 ago
Aku mesthi nyaranake

Dituku 3 taun kepungkur

Positif
  • Kinerja dhuwur nganti saiki
  • Kanggo urip saben dina apik
  • Ing game uga nuduhake uga
råkå
  • Ora nggatekake
  • .
Saran telpon alternatif: Ora ana
Tampilake Jawaban
Alexsasi 6 ago
Aku menehi saran

Paling apik kanggo kinerja game medium

Tampilake Jawaban
Alisasi 6 ago
Aku mesthi ora nyaranake

Ngendi nganyari kanggo telpon Redmi Note 8 Pro?

Stepansasi 8 ago
Nliti Alternatif

Ora cocog. Aku duwe Android 10 lan Miu 12.0.8.

Tampilake Jawaban
Tomsasi 8 ago
Aku menehi saran

Nyuwun pangapunten yen ora entuk nganyari

Positif
  • kinerja cekap
råkå
  • Ora entuk nganyari
Saran telpon alternatif: Aku saranake sampeyan tuku piranti sing luwih anyar lan paling anyar
Tampilake Jawaban
Sithusasi 8 ago
Aku menehi saran

Aku butuh Android vision 13 lan 14, miui 13,14 visi global

Positif
  • Game play ing refresh apik
råkå
  • Panas banget lan ora suwe
Saran telpon alternatif: Redmi Wigati 8 pro
Tampilake Jawaban
Safnur Hossainsasi 9 ago
Nliti Alternatif

Man pls ngeculake nganyari anyar kanggo cathetan 8 pro.

Positif
  • Good
råkå
  • nganyari kurang
Saran telpon alternatif: Wigati 10
Tampilake Jawaban
Jakobosasi 9 ago
Aku menehi saran

apik kanggo rega bali ing dina

Tampilake Jawaban
Saadsasi 9 ago
Aku menehi saran

Aku tuku Maret 2020 iki, ora kaya telpon CTOGAURY liyane.

Positif
  • Ora masalah gantung
råkå
  • Volume speaker kurang banget
Saran telpon alternatif: Saiki iki redmi 12 pro max apik banget..
Tampilake Jawaban
Alrabeaisasi 9 ago
Aku mesthi nyaranake

Seneng banget????

Tampilake Jawaban
Raihan Gazisasi 10 ago
Nliti Alternatif

Ora ana sistem nganyari kasedhiya Plz ngatasi kula

Positif
  • Kamera apik
  • Apik apik
råkå
  • Ora ana update
  • Baterei kurang saka sedina
Saran telpon alternatif: Redmi Note 8 Pro Kab
Tampilake Jawaban
Reda1 taun ago
Aku mesthi ora nyaranake

Aku duwe cathetan 8 pro sense 01/06/2021 aku ora duwe nganyari teka kanggo nganyarke telpon apa sing kudu ditindakake kanggo ndandani masalah iki

Saran telpon alternatif: Ra ngerti
Tampilake Jawaban
sandip1 taun ago
Nliti Alternatif

Apa Redmi Note 8 Pro ndhukung 5G utawa ora?

Saran telpon alternatif: Mangga nganyari miui 13 lan ndhukung 5g
Kamil Syekh1 taun ago
Aku menehi saran

Mangga ngeculake miui 13 kanggo kita pangguna Redmi note 8 pro, Amarga aku ora bisa tuku smartphone anyar amarga aku mahasiswa lan ora pengin menehi ketegangan marang wong tuwa, tulung bantuan redmi note 8 pro pancene kudu nganyari

Tampilake Jawaban
ora1 taun ago
Aku ora nyaranake

noo komentar .e3ew

Tampilake Jawaban
Alpha Bravo1 taun ago
Aku mesthi nyaranake

Aku ngenteni paling ora nganyari MIUI-13

Positif
  • Telpon kinerja dhuwur ing rega pertengahan
råkå
  • Asil kamera mung ndhuwur rata-rata
Tampilake Jawaban
Jose Luis Medina Villarreal1 taun ago
Nliti Alternatif

Aku wis duwe telpon suwene 2 taun lan isih bisa digunakake kanggo aku, sanajan aku seneng terus nampa nganyari keamanan liyane amarga wiwit April 2022 durung nampa.

Saran telpon alternatif: redmi note 11 pro 5g kab
Tampilake Jawaban
Okba1 taun ago
Aku menehi saran

Aku seneng tuku

Tampilake Jawaban
Sergey1 taun ago
Aku menehi saran

Ora ana update

Tampilake Jawaban
sing1 taun ago
Aku mesthi nyaranake

Nggunakake telpon iki wiwit diluncurake, dhukungan piranti lunak wis rampung supaya pengalaman piksel sing diinstal ing telpon bakal lancar sajrone 1-2 taun kanggo driver saben dina. Mung kekurangan sing dakrasakake yaiku WiFi sing digunakake ing piranti iki ora cukup kuwat kanggo digunakake ing pojok omah liyane lan ya telpon iki uga ilang ing 5G nanging ora bisa sambat amarga kacepetan gedhe ing 4G ora tau ngrasakake. butuh liyane.✌️

Positif
  • Baterei sing apik wis katon telpon ilang
råkå
  • Kamera ngarep 60fps
Tampilake Jawaban
Mgodalhald1 taun ago
Aku mesthi ora nyaranake

Kita pengin nganyari 14 kanggo telpon iki, Xiaomi Note 8 Pro, kenapa sampeyan ora entuk nganyari

råkå
  • tegese kinerja apik
Saran telpon alternatif: Xiaomi Note 13 Pro Kab
Tampilake Jawaban
محمد الاسطورة1 taun ago
Nliti Alternatif

Kinerja sing apik, nanging ora ana nganyari anyar sing teka, lan muga-muga Xiaomi bakal nggawe nganyari anyar lan fitur sing nggumunake lan apik banget.

Saran telpon alternatif: Aku ora ngerti
Tampilake Jawaban
Nikolai1 taun ago
Aku menehi saran

Sawetara incompatibilities aneh karo donor kamera saka liyane 8 pro ora bisa kesalahan.

Positif
  • A Bunch saka aplikasi mlaku ora alon mudhun.
  • Langsung mlebu spasi kapindho kaya mi6
  • Sampeyan bisa nampilake telung aplikasi bebarengan
Saran telpon alternatif: Xiaomi mi6 6/128 Kab
Tampilake Jawaban
محمد منصور عبدالله1 taun ago
Aku menehi saran

Aku tuku Redmi 8 Note Pro luwih saka telung taun kepungkur lan kondisine apik lan bisa digunakake, nanging aku ora bisa ndownload nganyari otomatis amarga ora ana. Masalah sing ora bisa dakrampungake

Positif
  • Saben koki apik tenan
råkå
  • Nganyari saiki ora diundhuh kanthi otomatis
meysam.salim1 taun ago
Aku ora nyaranake

Aku nelpon dhukungan kaping pirang-pirang lan nerangake masalah kasebut, nanging dheweke ora peduli lan mung menehi jawaban kanggo ngatasi tanggung jawab lan masalah kasebut ora ditanggulangi.

Positif
  • Ekonomi mung
råkå
  • Dhukungan sing ora apik, tim sing ora profesional, kekurangan masalah pelacakan
Saran telpon alternatif: Wigati 11 Pro
Tampilake Jawaban
Kaping pisanan1 taun ago
Aku mesthi nyaranake

Kabeh Eladir minangka telpon super

Tampilake Jawaban
Oldgerd1 taun ago
Aku mesthi nyaranake

Aku tuku kanggo 1,5 taun kepungkur lan aku seneng!

Tampilake Jawaban
Abdul Aziz Badas1 taun ago
Nliti Alternatif

Nganyari sistem alon banget

Positif
  • kinerja dhuwur
råkå
  • Nganyari sistem sing tundha
Tampilake Jawaban
Carlos Daniel1 taun ago
Aku mesthi nyaranake

Aku duwe luwih saka setahun, mung masalah sing dakkarepake yaiku kekurangan nganyari amarga tambang macet ing miuai 12.0.8

Positif
  • kinerja dhuwur
råkå
  • Panas rada ndhuwur rata-rata
Saran telpon alternatif: Aku ora ngerti carane njawab
Tampilake Jawaban
Maria1 taun ago
Aku menehi saran

Kabeh cocog karo aku

Tampilake Jawaban
Maharob hossen1 taun ago
Aku mesthi nyaranake

Redmi note 8 pro bakal entuk nganyari miui 13

Mohammed1 taun ago
Aku mesthi ora nyaranake

Aku tuku telpon setahun kepungkur lan ora ana nganyari

Positif
  • Akurasi dhuwur
råkå
  • Ngilangi telpon
Saran telpon alternatif: Xiaomi 11i Kab
Tampilake Jawaban
892242432581 taun ago
Aku mesthi nyaranake

Halo telpon paling apik xiaomi redmi note 8 pro carane nganyarke menyang miui13

Positif
  • 4500
råkå
  • 4500
Saran telpon alternatif: Xiaomi 11t Pro Kab
Sushmita Kapoor1 taun ago
Nliti Alternatif

Aku nggunakake Xiaomi Redmi Note 8 pro suwene telung taun, sawise setaun ngrampungake saluran baterei. Malah ora nggunakake

Tampilake Jawaban
Alpha1 taun ago
Aku mesthi nyaranake

Aku isih tresna marang RN8Pro ing taun 2022 lan arep nyimpen telpon iki nganti rong taun maneh yen baterei anyar diatur.

Positif
  • prosesor banget kuat
  • isih akeh RAM lan ROM ing 2022
  • Wektu baterei
  • kacepetan Gaming
Tampilake Jawaban
Ali1 taun ago
Aku menehi saran

Wis udakara rong taun aku nganggo, apik banget, alhamdulillah

Positif
  • Ndhuwur Kinerja Rata-rata
  • Good
  • Lappas
  • Good
  • Apik tenan
råkå
  • Nalika aku nggunakake 3G aku kelangan daya cepet
  • Ana
  • Ana
  • Ana
  • Ana
Saran telpon alternatif: أنصح استخدام نوت 9برو
Tampilake Jawaban
احمد علي صالح الحاج1 taun ago
Aku menehi saran

Telpon apik, fitur apik, lan rega apik banget

Positif
  • Baterei gedhe
  • kinerja game banget
  • Fitur apik banget
  • Rega terjangkau
råkå
  • Telpon ora anti banyu
  • heavy
  • Kamera mburi Ada Sedheng
Saran telpon alternatif: K50
Tampilake Jawaban
Franck1 taun ago
Nliti Alternatif

Sedhih banget aku ora entuk miui 13. Cukup kuat kanggo nampa nanging Xiaomi nolak !!! Kenging punapa? Diapusi...

Tampilake Jawaban
Mahmoud AbouSeada1 taun ago
Aku mesthi nyaranake

Telpon apik banget

Tampilake Jawaban
عبد الله التويتي1 taun ago
Aku menehi saran

Telpon apik nanging duwe sawetara gaya

Positif
  • Sistem dhuwur-dhuwur
råkå
  • Baterene entek
Tampilake Jawaban
Abdel Azis1 taun ago
Aku menehi saran

Piranti sing apik lan aku pengin nambah kamera ing mode wengi

Positif
  • Good
råkå
  • Good
Saran telpon alternatif: ريدمي نوت ١١ برو 5G
Tampilake Jawaban
Mugi1 taun ago
Aku menehi saran

Apik nanging ora ana nganyari maneh

Positif
  • Rega lan panggunaan
råkå
  • Update, baterei takik
Saran telpon alternatif: Poco x3 pro
Tampilake Jawaban
Caesar1 taun ago
Aku mesthi nyaranake

Aku tuku 3 taun kepungkur lan isih dadi smartphone sing apik banget, isih butuh nganyari gedhe, Miui 13, aku mikir bakal tahan 2 taun maneh.

Positif
  • Kinerja apik
Saran telpon alternatif: Redmi Note 9 T Kab
Tampilake Jawaban
meisam1 taun ago
Aku menehi saran

Iku apik kanggo rega

Positif
  • kamera lan hardware ditrima
råkå
  • gps miskin lan sensor kompas
Tampilake Jawaban
Moustafa1 taun ago
Aku mesthi nyaranake

Kita njaluk perusahaan Xiaomi Redmi Note 8 Pro 2023 kanthi jujur ​​​​telpon monster

råkå
  • Layar lan Baterei
Saran telpon alternatif: ريدمي 12 برو
Tampilake Jawaban
jonathan Hidalgo1 taun ago
Aku mesthi nyaranake

Aku wis karo wong kanggo 2 taun lan sijine munggah karo kula kanca setya

Positif
  • 2 taun lan counting dadi apik banget
Saran telpon alternatif: note 8 pro 128gb
Tampilake Jawaban
Cristian1 taun ago
Nliti Alternatif

Iku pancene metu apik kanggo kula

Positif
  • Ora panas
råkå
  • Kamera wengi sing lemah
Tampilake Jawaban
Hegan Nicholas1 taun ago
Aku mesthi nyaranake

Aku tuku iki meh setahun kepungkur lan apik tenan!

Positif
  • kinerja dhuwur
råkå
  • Amarga iki dudu kapal penggedhe, ana iklan
Tampilake Jawaban
Sami1 taun ago
Aku menehi saran

Aku wareg karo telpon iki lan please menehi nganyari anyar please please

Positif
  • Mangga menehi nganyari anyar kanggo telpon iki, telpon iki
råkå
  • Sawise setahun, kinerja hardware wis
Tampilake Jawaban
Hamid1 taun ago
Aku mesthi nyaranake

Iku telpon apik banget

Tampilake Jawaban
Tarekhocine1 taun ago
Nliti Alternatif

Android 10 ora nganyari nganti 11 Ora ana miui 13

Positif
  • kinerja dhuwur
råkå
  • Ora kasedhiya nganyari
Saran telpon alternatif: Cathetan 8 entuk nganyari
Tampilake Jawaban
Thainan Vinícius1 taun ago
Aku menehi saran

Piranti sing apik, nanging wis kedaluwarsa

Positif
  • Baterei tahan luwih saka sedina (sing umum digunakake)
  • prosesor
  • Tahan
  • Kamera apik (nanging mung ing wayah awan)
råkå
  • Dadi panas banget
  • Nduwe masalah umum karo layar
  • Pembaca sidik driji ora apik banget
  • Suwe banget kanggo dimuat (miturut standar saiki)</li>
Tampilake Jawaban
Prasad Anil Kamble1 taun ago
Aku mesthi nyaranake

Aku tuku piranti iki ing Nov 2019, lan sawise 5 sasi Global Lockdown tumindak, aku saben dina muter PUBGM lan nonton video kanggo kabeh taun, lan Dina iki 1 Juli 2022 nalika Aku Nulis umur baterei wis rada suda, aku mikir umur baterei kudu 75% saiki, nanging aku isih seneng yen piranti kasebut isih mlaku kaya saiki

Tampilake Jawaban
Александр1 taun ago
Aku mesthi nyaranake

Aku tuku telpon iki suwe banget, kanggo taun katelu wis tiba, nglangi, aku main game sing nuntut, telpon sing apik banget

Positif
  • Kinerja dhuwur, pangisi daya cepet, ndhuwur lan ngisor
råkå
  • Ora ngisi daya nirkabel
Saran telpon alternatif: padha
Tampilake Jawaban
Jasm1 taun ago
Aku mesthi nyaranake

Apa nganyari sing ana?

Positif
  • Gambar
råkå
  • Nganyari
Saran telpon alternatif: Nganyari
Tampilake Jawaban
Смертный1 taun ago
Aku menehi saran

Aku duwe telpon rada beda, Aku ora duwe NFC lan aku uga duwe 2 kertu SIM dipasang lan flash drive liyane uga 64GB luwih cendhek saka 2 slot SIM lan siji liyane ing sisih liyane duwe slot kanggo flash drive.

Positif
  • Ora beku, ora glitch
råkå
  • Panas banget
Saran telpon alternatif: Redmi K40 Gaming Kab
Tampilake Jawaban
HAMID1 taun ago
Aku mesthi nyaranake

Iku telpon apik banget

Positif
  • Kualitas dhuwur
  • Apik tenan
råkå
  • Ora Idea
  • Ora Idea
Saran telpon alternatif: + 989193204569
Tampilake Jawaban
ashwin1 taun ago
Aku menehi saran

Tuku telpon iki 2 taun kepungkur lan isih bisa digunakake kanthi apik! Kewan omo ing kene lan ana masalah pemanasan sing serius!

Positif
  • Kinerja apik nanging ora cukup kanggo ram 8gb phon
råkå
  • Masalah pemanasan
Tampilake Jawaban
Hamid karami1 taun ago
Aku mesthi nyaranake

Ponsel iki apik banget

Positif
  • kinerja dhuwur
Tampilake Jawaban
Ertan Kökkü1 taun ago
Aku mesthi nyaranake

Telpon ngreset dhewe meh sapisan minggu, lan aku getun sing aku tuku.

Tampilake Jawaban
Luiz França1 taun ago
Aku menehi saran

Aku tuku 2 taun kepungkur

Positif
  • GPU
råkå
  • Kamera Wengi
Tampilake Jawaban
Ismail1 taun ago
Aku ora nyaranake

Aku nggawa iki ing pungkasan taun 2020 ngarepake pengalaman sing apik nanging beda banget

Tampilake Jawaban
Zayd1 taun ago
Aku mesthi nyaranake

Telpon kanggo manajer bisnis

Positif
  • 90fps
råkå
  • 60Hz
Saran telpon alternatif: Apple iPhone X
Tampilake Jawaban
SAMET1 taun ago
Aku menehi saran

Aku wis nggunakake luwih saka 1 taun lan iku telpon sukses banget

Tampilake Jawaban
Guilherme1 taun ago
Aku mesthi nyaranake

Aku tuku 3 taun kepungkur lan marem banget

Positif
  • kinerja dhuwur
  • Kamera apik
råkå
  • panas banget cepet
  • Discharges cepet banget nalika panas
Tampilake Jawaban
Mido1 taun ago
Nliti Alternatif

Aku ora ngerti kenapa nganyari miui 13 durung teka, sanajan iku piranti khusus

råkå
  • Miui 13 ilang nganyari lan apik banget
Tampilake Jawaban
Sindorov Bahriddin1 taun ago
Aku mesthi nyaranake

Ing seneng banget thanks kanggo Xiaomi bestttttt

Positif
  • Paling apik kanggo wong lanang
råkå
  • Aku ora negatif
Tampilake Jawaban
Victor1 taun ago
Aku menehi saran

Aku seneng karo telpon iki

Positif
  • aku seneng iki
råkå
  • Ora diamati
Tampilake Jawaban
Anonymous1 taun ago
Aku menehi saran

Sakabèhé, aku seneng banget nanging ...

Positif
  • Kinerja Sing Apik
  • Tampilan apik
  • Speaker apik
  • Kamera sing Apik
råkå
  • Urip baterei TERRIBLE
Saran telpon alternatif: Poco m4 pro utawa redmi note 11s
Tampilake Jawaban
cedric1 taun ago
Aku menehi saran

smartphone apik

Tampilake Jawaban
Mauritius1 taun ago
Aku menehi saran

Aku tuku loro 2 taun kepungkur lan aku Wareg banget wwitn loro mau.

Tampilake Jawaban
Nikolai1 taun ago
Aku mesthi nyaranake

Aku tuku ing 2019 lan aku seneng.

Tampilake Jawaban
Marcos Augusto1 taun ago
Aku menehi saran

Aku seneng gadget iki, nanging ora duwe nganyari anyar kanggo MIUI 13.

Tampilake Jawaban
Mehmettaun 2 ago
Aku menehi saran

Aku seneng karo telpon iki, kanggo setahun.

Positif
  • Aku seneng karo akeh pengalaman
råkå
  • Nanging sidik driji ora bisa digunakake wiwit wiwitan
Tampilake Jawaban
baqertaun 2 ago
Aku menehi saran

Aku tuku telpon iki rong taun kepungkur lan rusak lan rusak

Positif
  • Kinerja Sedheng
råkå
  • Sajrone wektu, kinerja mudhun
Saran telpon alternatif: LITTLE X3 PRO
Tampilake Jawaban
pixotaun 2 ago
Aku ora nyaranake

Nganyari dheweke ora teka 12.5

Tampilake Jawaban
Shahromtaun 2 ago
Aku mesthi ora nyaranake

Aku ora bisa nganyari smartphone lan aku malah ora bisa log in mi cloud

Magdytaun 2 ago
Nliti Alternatif

Perlu nganyari 13

råkå
  • Baterei banget ringkih
Tampilake Jawaban
Davidtaun 2 ago
Aku menehi saran

Aku pengin ngerti kapan kita bakal duwe nganyari miui 13

Tampilake Jawaban
Kristentaun 2 ago
Aku menehi saran

Aku tuku luwih saka setahun kepungkur lan iku telpon gedhe, mung masalah, nanging serius banget, iku watak cerobo nganyari amarga iku piranti karo prosesor tek medium.

Positif
  • kinerja dhuwur
  • Pendinginan otomatis
  • Sistem cairan lengkap
råkå
  • Descaso nas atualizações
Saran telpon alternatif: Poco X3 Pro Kab
Tampilake Jawaban
Amirtaun 2 ago
Aku menehi saran

Aku duwe telpon kanggo setahun, aku wareg karo, mung masalah update telat rampung lan nomer cilik, tutup paling ora Android 12 lan miui13

Positif
  • chipset
  • desain
råkå
  • Layar
  • kamera
  • speaker
  • Batere medium
Saran telpon alternatif: wus f3
Tampilake Jawaban
Tahataun 2 ago
Aku menehi saran

Ponsel sing apik, njaluk MIUI 13

Tampilake Jawaban
El WAZIR Bilaltaun 2 ago
Nliti Alternatif

Ora tau nganyari wiwit aku tuku

Tampilake Jawaban
Amir hosseintaun 2 ago
Aku menehi saran

Iku apik banget

Tampilake Jawaban
Valdsontaun 2 ago
Aku mesthi nyaranake

Luwih saka 02 taun, marem banget.......

Positif
  • Apik tenan
råkå
  • Nganyari
Tampilake Jawaban
Xursandtaun 2 ago
Aku mesthi nyaranake

Saran telpon alternatif: X4
Tampilake Jawaban
Sergiotaun 2 ago
Aku menehi saran

Dituku luwih saka 2 taun kepungkur lan aku isih kepenak. Aku bisa nganyari menyang MIUI 12.5.7 karo Android 11 lan saya apik banget. Yen nganyari kanggo MIUI 13 metu, bakal terus dadi super sumo.

Positif
  • Kinerja,
  • kamera
  • baterei
råkå
  • update
Saran telpon alternatif: Não sei. Não precisei me interests por outro
Tampilake Jawaban
Alextaun 2 ago
Aku mesthi nyaranake

Boughtin Januari 2020, baterei ing dolanan cepet entek, ana masalah karo driver swara, yen ora telpon apik kanggo karya

Saran telpon alternatif: в свое время народный, сейчас же лучше mi10
Tampilake Jawaban
Hayktaun 2 ago
Aku mesthi nyaranake

Aku entuk ing Desember 2019. Sakabèhé iku smartphone apik. Masalah mung baterei sing saiki abot.

Positif
  • kinerja dhuwur
  • Layar apik
  • Speaker apik
  • Isih dianyari
  • Warna kaca mburi apik
råkå
  • Baterei abot
  • CPU 12 nm
Saran telpon alternatif: ora ana
Tampilake Jawaban
Girirajtaun 2 ago
Aku menehi saran

Aku tuku telpon iki rong taun kepungkur lan aku wareg karo telpon iki

Tampilake Jawaban
Jharvis Cordobataun 2 ago
Aku menehi saran

Telpon iki apik lan stabil, nanging duwe sawetara masalah, luwih khusus ing baterei lan kinerja

Positif
  • Definisi dhuwur ing Kamera
  • Layar apik
  • Kapasitas dhuwur
  • Ram dhuwur
råkå
  • Kinerja baterei sithik
  • Overheating
  • Aja nganyari menyang Android 11
  • Gagal karo layanan Google
Tampilake Jawaban
tropojan4lifetaun 2 ago
Aku mesthi nyaranake

Telpon apik banget kanggo nggunakake saben dina uga muter game, isih njupuk foto lan video apik, isih apik tenan

Tampilake Jawaban
Asadbektaun 2 ago
Aku mesthi nyaranake

Telpon kelas nanging sakperangan alesan aku nyelehake akeh, dadi panas lan adhem ing sawetara menit

Positif
  • Kamera apik
råkå
  • Baking ing Pubg
Saran telpon alternatif: ora ana
Tampilake Jawaban
Burak Sarıdikmentaun 2 ago
Aku menehi saran

Aku wis nggunakake kanggo bab 2 taun, iku ora upset bab game, kang sukses ing kinerja.

Tampilake Jawaban
Davidtaun 2 ago
Aku mesthi nyaranake

Aku seneng karo telpon iki

Positif
  • Baterei kinerja
  • Tiba saka tanganku wektu lan kerjane apik banget
Tampilake Jawaban
Mariostaun 2 ago
Nliti Alternatif

Masalah Bluetooth terus-terusan

Positif
  • Foto sing apik
råkå
  • Piranti Bluetooth
Tampilake Jawaban
Kanthitaun 2 ago
Aku mesthi nyaranake

Aku bungah aku tuku

Positif
  • pilihan apik kanggo muter
råkå
  • Pilihan foto sing ora apik
Tampilake Jawaban
Gheorghetaun 2 ago
Aku mesthi nyaranake

Aku seneng banget tuku telpon iki

Tampilake Jawaban
Benlebna
Komentar iki ditambahake nggunakake telpon iki.
taun 2 ago
Aku menehi saran

Aku nganyari nanging baterei luwih cepet

Tampilake Jawaban
Anwar Muhamadtaun 2 ago
Nliti Alternatif

Aku pengin recorder telpon

råkå
  • Ora Rekaman Telpon
  • Antarmuka 13 Ora kasedhiya
Tampilake Jawaban
Giorgostaun 2 ago
Aku menehi saran

mobile apik kanggo muter game nanging ing sawetara game lan sampah akèh baterei

Positif
  • Full
  • Telpon apik
  • Telpon luwih apik
  • Layar apik
  • Boss
råkå
  • Nanging kudu duwe baterei sing luwih gedhe
  • sampeyan kudu sijine layar 1920x3200 kuwat
  • pengin urip baterei dawa 2 dina ngandika
  • Akhir
  • Mangga keyboard sing luwih apik
Tampilake Jawaban
Giorgostaun 2 ago
Aku mesthi nyaranake

mobile apik kanggo muter game nanging ing sawetara game lan sampah akèh baterei

Positif
  • Good
råkå
  • Akhir
صدام ناصر
Komentar iki ditambahake nggunakake telpon iki.
taun 2 ago
Nliti Alternatif

Apik banget aku pengin kualitas foto luwih apik

Positif
  • sampurna
råkå
  • Kualitas gambar kurang apik dibandhingake karo telpon liyane
Saran telpon alternatif: ريدمي 9 برو فاي جي
Tampilake Jawaban
Danieltaun 2 ago
Aku menehi saran

Tim sing apik banget lancar

Tampilake Jawaban
Matthias
Komentar iki ditambahake nggunakake telpon iki.
taun 2 ago
Aku mesthi nyaranake

Aku wis nggunakake luwih saka 1 taun lan nganti saiki tanpa masalah, cairan banget lan ora macet kanthi nggunakake macem-macem aplikasi, foto cukup apik sanajan asil sing luwih apik diraih kanthi mode profesional.

Positif
  • kinerja dhuwur
  • Kamar sing apik
  • apik swara
råkå
  • Ora ana sing kudu disorot
Tampilake Jawaban
Alan Gilberto Ceron Aguilartaun 2 ago
Aku menehi saran

Telpon iki minangka rega paling apik lan kinerja sing paling apik, irit banget, digawe khusus kanggo game, baterei tahan luwih saka sedina telpon apik banget

Positif
  • Kinerja baterei dhuwur
  • Mlaku banget kabeh game
  • Telpon ekonomi kanthi kualitas apik
råkå
  • Ing game karo grafis 4k dadi panas banget
Saran telpon alternatif: Redmi Note 9 Pro Kab
Tampilake Jawaban
Saktaun 2 ago
Aku mesthi nyaranake

Aku wis nggunakake smartphone iki luwih saka setahun, ora ana keluhan babagan smartphone, kerjane apik ing pungkasan 2021. Aku mikir sing bakal bisa digunakake kanggo sawetara taun liyane! Model sing apik banget, sanajan umure wis luwih saka rong taun !!

Positif
  • Sawetara pluss!
råkå
  • Sawetara pluss! Ora ketemu!!
Saran telpon alternatif: Saben wong milih model sing disenengi!
Tampilake Jawaban
Ибреим
Komentar iki ditambahake nggunakake telpon iki.
taun 2 ago
Aku menehi saran

Rampung ala. Aja tuku

råkå
  • Discharge cepet
Saran telpon alternatif: Айыон 8плюс
Tampilake Jawaban
Jorge Alberto Péreztaun 2 ago
Aku mesthi nyaranake

Seneng banget karo Redmi Note 8 Pro

Positif
  • Tim pangembang sing apik banget
råkå
  • Kabeh ok
Saran telpon alternatif: Redmi K 30 Kab
Tampilake Jawaban
Wesley
Komentar iki ditambahake nggunakake telpon iki.
taun 2 ago
Aku menehi saran

Semono uga sampeyan ora duwe masalah apa wae

Positif
  • Games
  • sistem ótimo
  • kamera sampurna
råkå
  • Bateria drenando
Saran telpon alternatif: Eu indico
Tampilake Jawaban
Marcelo Batista da Silva Gonçalves
Komentar iki ditambahake nggunakake telpon iki.
taun 2 ago
Aku mesthi nyaranake

Aku ora ngerti apa-apa lan aku bakal ngapusi.

Tampilake Jawaban
Miguel
Komentar iki ditambahake nggunakake telpon iki.
taun 2 ago
Aku menehi saran

Yen sampeyan duwe bathi sing luwih dhuwur tinimbang 9 nanging bisa aktualisasi nganti 12.5.3 baterei luwih akeh. Quisiera bajar de actualización and myui 11 que funcionaba muy bien. Sampeyan bisa ngrampungake masalah baterei. Nanging, Xiaomi ora bakal ninggalke yen aku ora bisa ngetutake sampeyan. Nguripake Xiaomi 1 nganti 8

Positif
  • Kinerja dhuwur
råkå
  • Baja la batería rápido con miui 12.5.3
  • Lageos
Saran telpon alternatif: Xiaomi 11 Ultra Kab
Tampilake Jawaban
Alpha Bravo
Komentar iki ditambahake nggunakake telpon iki.
taun 2 ago
Aku menehi saran

Tuku telpon iki ing Oktober 2019 lan isih angel. Tresna telpon iki.

Positif
  • kinerja dhuwur
  • Baterei luwih dawa
  • Reliable
  • Layar resolusi dhuwur gedhe
  • Swara speaker jernih
råkå
  • Notch ndhelikake sawetara lambang kabar
  • Kamera biasa-biasa wae ora hifi kaya sing diiklanake 64mp lsp
Alpha
Komentar iki ditambahake nggunakake telpon iki.
taun 2 ago
Aku menehi saran

Aku banget wareg karo telpon iki nganti saiki.

Tampilake Jawaban
Saad
Komentar iki ditambahake nggunakake telpon iki.
taun 2 ago
Aku mesthi nyaranake

Tuku telpon iki ing 2020. Isih ing 2021 telpon iki menehi kinerja dhuwur. Aku isih bisa menehi rekomendasi telpon iki nganti saiki.

Positif
  • Kinerja dhuwur & kamera.Isih dianjurake saiki.
Tampilake Jawaban
Francesco
Komentar iki ditambahake nggunakake telpon iki.
taun 2 ago
Aku menehi saran

Telpon banget imbang. Aku ngeweruhi sing iku luwih apik tinimbang cathetan 9s Mediateck performs luwih, favoring kacepetan gedhe saka telpon. Sawetara kewan omo dibandhingake cathetan 9s. Kanthi ndownload miui 12.5, fluiditas saya apik nanging luwih akeh bug grafis sing muncul. Baterei rada boros nanging ora ana apa-apa.

Positif
  • Telpon kompak
  • kamera
  • baterei
  • Performance
råkå
  • Sawetara kewan omo
Tampilake Jawaban
Tarun Dastaun 2 ago
Aku mesthi nyaranake

Telpon iki apik Aku pancene tresna telpon iki amarga proseser iki cepet banget lan iki digawe kanggo game

Positif
  • YouTube
  • Gaming
råkå
  • Miui12 - 12.0.6.0 cepet banget saluran baterei
  • Lambat banget ing ngisi daya
  • Kinerja Gaming
Saran telpon alternatif: Redmi k40 gaming edition
Tampilake Jawaban
Ricardo Itotaun 2 ago
Aku menehi saran

Estou a mais de um ano esta funcionando perfeitamente, lan aparelho intermediario muito bom.

Positif
  • rawuh kanggo nggunakake geral em relação custo beneficio.
råkå
  • Ora bisa ndeleng banyu.
Saran telpon alternatif: garis MI lan Poco luwih apik.
Tampilake Jawaban
mbukak More

Ulasan Video Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Review ing Youtube

Xiaomi Redmi Wigati 8 Pro

×
Nambah komentar Xiaomi Redmi Wigati 8 Pro
Kapan sampeyan tuku?
Layar
Kepiye carane ndeleng layar ing srengenge?
Layar Ghost, Burn-In etc. Apa sampeyan nemoni kahanan?
hardware
Kepiye kinerja ing panggunaan saben dina?
Kepiye kinerja ing game grafis dhuwur?
Piye kabare speaker?
Carane handset telpon?
Kepiye kinerja baterei?
kamera
Kepiye kualitas tembakan awan?
Carane kualitas nembak sore?
Kepiye kualitas foto selfie?
Konektivitas
Kepiye jangkoan?
Kepiye kualitas GPS?
liyane
Sepira kerepe sampeyan entuk nganyari?
Jenengmu
Jeneng sampeyan ora bisa kurang saka 3 karakter. Judhul sampeyan ora bisa kurang saka 5 karakter.
komentar
Pesen sampeyan ora bisa kurang saka 15 karakter.
Saran telpon alternatif (opsional)
Positif (opsional)
råkå (opsional)
Mangga isi kolom kosong.
Photos

Xiaomi Redmi Wigati 8 Pro

×