Sertifikasi TENAA ngumumake spesifikasi utama Oppo Reno 12

Sadurunge dina mbukak Oppo Reno 12, dhaptar spesifikasi model kasebut muncul ing database sertifikasi TENAA, nuduhake sawetara fitur utama sing kudu dingerteni para penggemar.

Seri Oppo Reno 12-sing kalebu Reno 12 lan Reno 12 Pro standar-bakal diumumake ing Bisa 23. Merek kasebut saiki nggawe persiapan sing dibutuhake kanggo tanggal kasebut lan bubar ngumumake desain mburi resmi model kasebut liwat kiriman. Nanging, perusahaan tetep ora ngerti babagan rincian telpon loro kasebut, meksa para penggemar gumantung ing bit bocor nyambung.

Untunge, model standar Oppo Reno 12 bubar muncul ing situs web sertifikasi TENAA (liwat The Tech Outlook), lan dhaptar kasebut ngumumake sawetara rincian penting babagan iki.

Piranti kasebut katon ing platform kanthi nomer model PJV110, ngonfirmasi laporan sadurunge babagan identifikasi internal. Miturut dhaptar kasebut, standar Oppo Reno 12 duwe rincian ing ngisor iki:

  • Ukuran 161.4 x 74.8 x 7.25 mm
  • 179g bobot
  • Dimensity 8250
  • Pilihan RAM 12GB lan 16GB
  • Pilihan panyimpenan internal 256GB lan 512GB
  • Layar AMOLED 6.7 inci kanthi resolusi 2412 x 1080 piksel
  • Sistem Kamera Belakang: 50MP utama, 8MP ultrawide, lan telefoto 50MP kanthi zoom optik 2x
  • Selfie: 50 MP 
  • Nilai baterei 4,880mAh (nilai baterei khas 5,000mAh)
  • 80W ngisi daya cepet
  • Sensor bekas driji ing layar lan dhukungan blaster IR

Artikel web