Spesifikasi Xiaomi 12 wis dicethakaké

Xiaomi 12 anyar wis dicethakaké resmi. Punika dhaptar lan sawetara rincian liyane.

Spesifikasi umum telpon wis dicethakaké resmi. Piranti kasebut dhewe wis ditunggu-tunggu dening komunitas dhewe kanthi hype dhuwur babagan tampilan umume. Informasi sing saiki dikenal babagan spesifikasi kasebut yaiku umume, yaiku layar, baterei, kamera lan liya-liyane.

ximi12

Spesifikasi Xiaomi 12

layar: Katon kaya layar 6.28 inci, tampilan AMOLED kanthi resolusi 1080 × 2400. Kanthi kasebut kalebu padhang 1500nits, lan tingkat refresh 120HZ. Lan uga duwe dhukungan kanggo 1 milyar warna lan HDR10+. Kapadhetan 419 piksel saben inci. Rasio aspek yaiku 20:9. Iki nggunakake Corning Gorilla Glass Victus, sing saiki dadi layar paling awet ing pasar.

Speakers: Mung speaker stereo normal kaya produk Xiaomi liyane kanthi dhukungan kanggo Dolby Vision. Wis teknologi Harmon Kardon ing.

Piranti: Iki nggunakake Snapdragon 8 Gen1 paling anyar sing paling cepet saiki ing pasar. Wis telung varian, siji karo 8 gigs RAM lan 128 gigs panyimpenan. Kapindho padha sadurunge, 8 gigs RAM lan kaping pindho minangka akeh ing panyimpenan; 256 manggung. Lan kanggo varian katelu, nduweni 12 gigs RAM lan 256 gigs panyimpenan. Nggunakake UFS 3.1 ing hardware sing ndadekake telpon luwih cepet ing meh kabeh kalebu kecepatan maca / nulis.

Kamera: Telpon duwe persiyapan telung kamera mburi ing mburine. Lensa utami katon 50MP. Lan lensa ultra amba sing 13MP nganti 123 ° derajat. Lan sing pungkasan, yaiku lensa telefoto 32MP kanthi zoom optik kaping 3. Kamera selfie sing ana ing ngarep telpon yaiku 20MP kanggo selfies sing apik.

baterei: Iku misale jek sing baterei 4500 mAh. Ndhukung pangisi daya cepet nganti 67W sing ngisi baterei kanthi cepet kanggo panggunaan saben dina. Lan kanggo wong sing nggunakake pangisi daya nirkabel, ndhukung pangisi daya cepet nganti 30W. Lan kanggo mbalekake ngisi daya piranti liyane, telpon ndhukung nganti 10W pangisi daya mbalikke kanggo ngisi daya telpon lan piranti liyane kayata kuping nirkabel kanthi nirkabel.

Software: Telpon kayane dikirim nganggo MIUI 13, Android 12 paling anyar kanthi akeh fitur lan akeh optimasi kanggo panggunaan saben dina, sing wis ditemokake font sing bakal digunakake. kene lan akeh bocor liyane saka MIUI 13 sing ditemokake ing nganyari aplikasi sistem paling anyar, sing dikirim menyang kene.

Telpon kasebut kayane bakal dirilis ing tanggal 28 Desember, yaiku dina Selasa. Matur nuwun kanggo iki Saluran Telegram kanggo sumber lan informasi. Mangga tetep dirungokake karo kita kanggo informasi luwih lengkap babagan telpon dhewe lan liyane kayata MIUI 13 dhewe.

Artikel web