Xiaomi 12S Ultra: alesan ing mburi jenenge.

Ing dina anyar kita nuduhake kasunyatan sing Xiaomi 12 Ultra Kab bakal diganti jeneng dadi Xiaomi 12S Ultra Kab. Sampeyan bisa nemokake kiriman kene.

Sadurunge kita ngirim manawa Xiaomi 12S lan Xiaomi 12S Pro bakal diumumake nanging ora ana informasi babagan carane Model "Ultra". bakal dijenengi. Wiwit sadurungé model "Ultra" dijenengi minangka Xiaomi Mi 10 Ultra Kab lan Xiaomi Mi 11 Ultra Kab kabeh wong ngarepake ndeleng Xiaomi 12 Ultra Kab nanging ora kedadeyan kaya ngono.

Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, lan Xiaomi 12S Ultra minangka telpon Xiaomi 12S seri. Telpon anyar bakal kasedhiya ing Juli 4.

Napa jeneng dadi 12S Ultra?

Nduweni alesan sing apik yen dijenengi 12S Ultra. Lei Jun akhire nanggapi kok wis ganti jeneng.

Xiaomi wis ngrilis seri Xiaomi 12 ing pungkasan taun 2021. Xiaomi 12 lan 12 Pro dirilis nanging ora ana model Ultra ing antarane 12 seri.

Xiaomi ngrencanakake ngeculake model Xiaomi 12 Ultra kanthi Snapdragon 8 Gen 1 ing awal 2022 nanging banjur ditinggal nggunakake 8 Gen 1. Nanging dheweke bakal ngeculake Model Ultra karo Snapdragon 8+ Gen 1.

Wiwit seri "Xiaomi 12S" bakal duwe prosesor Snapdragon 8+ Gen 1 lan Model Ultra uga bakal duwe, Xiaomi nyebataken 12S Ultra Kab.

Ing cendhak, Xiaomi 12S lan 12S Pro bakal nganyari versi seri Xiaomi 12 sadurunge. Model Ultra bakal dadi unggulan Xiaomi nggunakake Snapdragon 8+ Gen1.

Artikel web