Xiaomi ngembangake kapasitas produksi ing India!

Miturut laporan Reuters, Xiaomi nggawe kesepakatan karo Dixon, produsen elektronik nomer loro ing India. Persetujuan iki bakal ngidini smartphone bisa didol kanthi rega sing luwih terjangkau. Amarga produk anyar bakal diprodhuksi ing India kanthi kemitraan karo Dixon. Kanthi iki, saham Dixon munggah 4%.

Xiaomi bakal ngasilake luwih akeh ing India!

Ing 2018, Xiaomi nggawe kesepakatan karo Dixon kanggo nggawe TV Xiaomi. Lan saiki ing 2023, keputusan anyar ditindakake. Smartphone Xiaomi bakal diprodhuksi kanthi kemitraan karo Dixon. Minangka asil saka persetujuan iki, produk anyar samesthine bakal didol ing rega murah.

Saliyane kabeh iki, Xiaomi uga wis mulai fokus ing produk audio. Wis diumumake manawa bakal nggawe produk audio nirkabel ing India miturut kerangka kolaborasi Optiemus. Kepala Xiaomi ing India ujar manawa luwih akeh toko bakal mbukak sajrone wektu. Dheweke ujar manawa langkah kasebut ditindakake kanggo nyuda biaya.

India saiki dadi pusat manufaktur, akeh pabrikan smartphone sing wiwit nggawe produk anyar ing India. Langkah iki, sing ana ing India sawise China, minangka indikasi manawa kedadeyan sing luwih apik bakal kelakon. Mesthi, elinga yen ana sawetara kekurangan. Kita ngerti manawa umume produk sing digawe ing India nandhang karusakan luwih akeh. Masalah bledosan smartphone, sing dialami pangguna, minangka risiko sing penting banget. Ing produksi, manungsa waé kudu mbayar kanggo bagean kontrol kualitas.

sumber

Artikel web