Xiaomi TV P1E 55″ Review

Xiaomi TV P1E 55″ yaiku TV pinter Xiaomi sing nyedhiyakake kualitas dhuwur. Xiaomi nawakake teater ngarep kanggo ruang tamu sampeyan. Iki nyedhiyakake kualitas visual lan swara kanthi fitur lan desain. Sampeyan bisa nikmati barang sing ditonton kanthi desain bezel sing sempit banget. Uga, menehi pengalaman audio bioskop kanthi sistem audio Dolby.

Iki minangka fitur utama Xiaomi TV P1E 55″:

  • 4K UHD
  • MEMC
  • Hub kontrol omah cerdas
  • TV Android
  • Google Asisten dibangun ing

Fitur Xiaomi TV P1E 55″

Fitur utama Xiaomi TV P1E 55″ yaiku kualitas tampilan sing dhuwur. Wis a 4K UHD resolusi. Iki nambah kualitas nonton kanthi sudut pandang 178 derajat. Wis uga, MEMC (Motion Estimation, Motion Compensation). MEMC kanthi otomatis nambah pigura Ponggawa menyang isi. Teknologi iki tegese tampilan tanpa cacat. Sampeyan bisa ndownload konten sing dikarepake karo TV iki 2GB RAM lan Memori flash 8GB.

TV iki nawakake TV Android kanggo macem-macem nonton. Android TV duwe luwih saka 400.000 film lan acara. Uga, sampeyan bisa nginstal app kanggo akses cepet saka TV. Ana luwih saka 7000 isi. Xiaomi TV P1E 55″ kalebu rong speaker stereo 8W lan ndhukung Dolby Audio lan DTS. Fitur kasebut nawakake pengalaman audio sinematik kanggo pangguna. Xiaomi mikir kabeh babagan pengalaman visual lan audio ing produk iki.

Xiaomi TV P1E 55″ Desain

Xiaomi TV P1E 55" nduweni rasio layar-kanggo-awak tanpa pinggiran obtrusive. Sampeyan bisa seneng pengalaman visual karo desain iki. Nduwe desain bezel ultra-sempit. Desain iki pas banget ing endi wae ing omah sampeyan. Xiaomi mikir kabeh babagan pengalaman visual lan audio ing produk iki. TV iki kalebu Piranti internal Chromecast lan Miracast. Fitur kasebut nggawe konten gampang dikirim menyang TV saka smartphone sampeyan. Dadi, sampeyan bisa ndeleng konten sing dikarepake ing TV.

Xiaomi TV P1E 55″ dirancang nganggo Asisten Google. Google Assistant mbantu ngontrol piranti, ngatur tugas lan ndeleng tanggalan. Uga, sampeyan bisa ngontrol piranti pinter liyane ing omah saka Xiaomi TV. Remot kontrol Xiaomi TV P1E 55″ bisa ngontrol TV saka sudut apa wae. Sampeyan bisa ngakses platform kayata Netflix lan Prime Video kanthi tombol khusus.

Xiaomi wis mikirake akeh perkara ing produk iki supaya bisa nyenengake teater menyang omah sampeyan. Uga, a Soundbar Xiaomi TV Kab bisa mbantu nalika sampeyan nggawe omah dadi teater. Fitur lan desain TV iki bisa narik kawigaten sampeyan saka sawetara sudut. Kontrol sing gampang saka remot kontrol, layar 55 inci, lan kualitas visual lan audio bisa nantang mungsuh.

Artikel web