Aplikasi Mi Music Xiaomi ilang ing Google Play Store.

Aplikasi Mi Music Xiaomi wis dibusak kanthi tenang saka Google Play Store! app pamuter musik wis dadi bagéan saka MIUI dawa nanging saiki ora kasedhiya kanggo download ing Play Store.

Mi Music wis dibusak saka Play Store

Mi Music minangka pamuter musik sing wis diinstal ing telpon Xiaomi, nawakake macem-macem fitur, kalebu tema sing bisa disesuaikan lan puter maneh musik offline. Iki uga ngidini pangguna streaming musik online liwat kemitraan Xiaomi karo panyedhiya pihak katelu. Nanging, saiki ora bisa ditemokake ing Play Store.

Alesan kanggo mbusak tetep ora jelas, amarga ora yakin manawa Google utawa Xiaomi dhewe njupuk aplikasi kasebut. Nalika ana upaya anyar dening pamrentah India kanggo meksa produsen smartphone China, mbusak Mi Music kayane ora khusus kanggo India, amarga Link Google Play Store Mi Music menehi kesalahan. Mi Music nduwe jeneng paket "com.miui.pamuter".

Kita kudu ngenteni pernyataan resmi saka Xiaomi kanggo ngerteni luwih akeh babagan kahanan kasebut. Apa pendapat sampeyan babagan Mi Music? Apa sampeyan mikir yen dicopot saka Play Store lan apa iku app sing kerep digunakake? Aja lali nuduhake pendapat sampeyan ing komentar!

Artikel web