За Xiaomiui

Ксијаомиуи е најпопуларната заедница на Xiaomi, чија мисија е да ви даде најточни информации за протекување, нови производи, изданија и многу повеќе. Нашата главна цел е да бидеме вашиот главен извор за вести поврзани со технологијата, без разлика дали се работи за Xiaomi или кој било друг бренд. Ние сме мала група на луѓе од целиот свет, кои се трудат да се погрижат да ги добивате најновите вести, за изданија на нови производи, ажурирања, сопствени ROM-ови, протекување и многу повеќе. Работиме напорно во нашата мисија на заедницата на Xiaomi од 2017 година и собравме голем број следбеници и се надеваме дека секој нареден ден ќе станува сè поголем. Ги собираме нашите информации од тајни и точни извори и наша главна цел е да ве задоволиме вас, читателот.

Ова не е официјална веб-страница на Xiaomi. Xiaomi и името MIUI се сопственост на Xiaomi. Оваа веб-страница припаѓа на Xiaomiui, најголемата неофицијална заедница на обожаватели. За нашите следбеници чуваме многу вести, прегледи и протекување на Xiaomi.

Тимот на Xiaomiui

Бурак Мете Ердоган

Генералниот менаџер

Го продадов Xiaomiui. Повеќе не сум поврзан.

Емир Бардакчи

Главен и одговорен уредник

21 годишен техничар и графички дизајнер на Metareverse.

Ердил Суалп Бајрам

Социјална Media Manager

Љубител на xiaomi.

Адил Гилани

Пронаоѓач на содржина

Ангажиран, креативен пакистански студент по компјутерски науки кој во слободно време ги анализира системските апликации MIUI со цел да ги отстрани грешките и да ги оптимизира UI и UX

Alperen Arabacı

Писател на вести

Писател на написи, сака технологија и софтвер.

Дениз Калкан

Писател на вести

Небинарен технолошки ентузијаст. Пишувам за xiaomiui.

Кадир Џан Акинџи

Писател на содржини

Јас сум технолошки ентузијаст, уште повеќе ги сакам телефоните и нивните камери, а моментално студирам компјутерски науки во Турција. Можете да контактирате со мене преку пошта.

Еренџан Јилмаз

Писател на содржини

Јас се викам Еренџан Јилмаз. Внимателно ја следам технологијата и им носам нови вести на нашите следбеници. Можете да ги поставите вашите љубопитни прашања од мојот профил на Твитер.

Бариш Кирмизи

Писател на содржини

Писател на написи кој е прилично просечен во пишувањето. Исто така, развивач на Java што прави работи што функционира или што не.

Фуркан Чакмак

Писател на вести

Јас сум Фуркан од Xiaomiui. Долго време им пренесувам новости за агендата на Xiaomi на нашите следбеници, во рамките на Xiaomiui. За ваши мислења и други повратни информации, можете да ме контактирате на многу социјални платформи со моето корисничко име (@furkancakmak34x). Продолжете да го следите Xiaomiui за уникатни и ажурирани содржини.

Јигит Емре Јаник

Писател на содржини

Развивач на телефони со Android и пишувач на содржини за Android.

Мехмет Демирбаш

Писател на содржини

Јас се викам Мехмет Демирбаш. Многу уживам во пишувањето, многу ми е важно брзо да им ги доставувам најточните информации на луѓето.

Таха

Писател на содржини

Јас се викам Таха, имам 18 години. Активно ја следам технологијата и пишувам статии.

Чаган

Писател на содржини

Здраво, јас сум Чаган. Само човек кој сака да чепка со уреди и да пишува статии за нив.