Сите паметни телефони BlackShark

Black Shark е линија на паметни телефони наменети за гејмерите. Првиот телефон Black Shark беше објавен во 2018 година, а линијата оттогаш се прошири и вклучува неколку различни модели. Телефоните Black Shark се познати по нивните врвни спецификации и карактеристики насочени кон игри, како што се приспособливо мапирање на копчиња и дисплеи со ниска латентност. Black Shark сè уште ги произведува најмоќните гејмерски телефони на пазарот. Ако барате телефон што може да се справи дури и со најпребирливите игри, тогаш треба да ја проверите листата на телефони со сите Black Shark.

Црна ајкула 2022

Списокот на мобилни уреди на BlackShark објавен во 2022 година.

Црна ајкула 2021

Списокот на мобилни уреди на BlackShark објавен во 2021 година.

Црна ајкула 2020

Списокот на мобилни уреди на BlackShark објавен во 2020 година.

Црна ајкула 2019

Списокот на мобилни уреди на BlackShark објавен во 2019 година.

Црна ајкула 2018

Списокот на мобилни уреди на BlackShark објавен во 2018 година.