Контакт

Ве молиме слободно испратете ни ги вашите прашања и предлози. Ја читаме секоја е-пошта и се грижиме за вашите идеи. Ние не се занимаваме со софтверски и хардверски проблеми на вашиот телефон. Запомнете дека Xiaomiui е најголемата неофицијална заедница на обожаватели.

Нашата адреса:

Муалимкој Мах. Дениз Кад. Muallimköy TGB 1.Etap 1.1.C1 Blok No: 143 /8 İç Kapı No: Z01 Gebze / Kocaeli (IT VALLEY во Турција)