Ажурирање на Redmi Note 9S MIUI 13: објавено за Турција и Русија

Xiaomi објавува чести ажурирања на своите паметни телефони. По воведувањето на нов интерфејс, тој детално го тестира софтверот. Го прилагодува овој интерфејс на своите уреди. Процесот на адаптација продолжува за да го имате најдоброто искуство со MIUI. Затоа Xiaomi спроведува секојдневни софтверски тестови на своите производи. Изградбите на MIUI се подготвуваат за секој паметен телефон дневно.

Redmi Note 9S е модел од средната класа на Redmi Note. Многу корисници го користат овој уред. Уредот сè уште не го добил ажурирањето MIUI 13 во некои региони. Денес, очекуваното ажурирање на Redmi Note 9S MIUI 13 беше објавено за Турција и Русија. Објавеното ажурирање MIUI 13 носи многу функции и ја зголемува оптимизацијата. Изградените броеви на ажурирањето се V13.0.2.0.SJWTRXM и V13.0.2.0.SJWRUXM. Ајде да го погледнеме дневникот за промени на ажурирањето.

Redmi Note 9S MIUI 13 Ажурирање на промени во Турција и Русија

Од 4 декември 2022 година, Xiaomi го обезбедува дневникот за промени на ажурирањето Redmi Note 9S MIUI 13 објавено за Турција и Русија.

Систем

 • Стабилен MIUI базиран на Android 12
 • Ажурирана безбедносна закрпа на Android до ноември 2022 година. Зголемена безбедност на системот.

Повеќе функции и подобрувања

 • Оптимизација: подобрена поддршка за пристапност за телефон, часовник и време
 • Оптимизација: Јазлите на умната карта сега се попогодни и поинтуитивни

Redmi Note 9S MIUI 13 Ажурирај го елогот за промени во Индија

Од 16 ноември 2022 година, Xiaomi го обезбедува дневникот за промени на ажурирањето Redmi Note 9S MIUI 13 објавено за Индија.

Систем

 • Ажурирана безбедносна закрпа на Android до ноември 2022 година. Зголемена безбедност на системот.

Redmi Note 9S MIUI 13 Ажурирање на EEA Changelog

Од 4 ноември 2022 година, Xiaomi го обезбедува дневникот за промени на ажурирањето Redmi Note 9S MIUI 13 објавено за EEA.

Систем

 • Ажурирана безбедносна закрпа на Android до октомври 2022 година. Зголемена безбедност на системот.

Redmi Note 9S MIUI 13 Ажурирај го елогот за промени во Индија

Промената на ажурирањето на Redmi Note 9S MIUI 13 објавено за Индија е обезбедено од Xiaomi.

Систем

 • Стабилен MIUI базиран на Android 12
 • Ажурирана безбедносна лепенка на Android до август 2022 година. Зголемена безбедност на системот.

Повеќе функции и подобрувања

 • Оптимизација: подобрена поддршка за пристапност за телефон, часовник и време
 • Оптимизација: Јазлите на умната карта сега се попогодни и поинтуитивни

Redmi Note 9S MIUI 13 Ажурирање на EEA Changelog

Промената на ажурирањето на Redmi Note 9S MIUI 13 објавено за EEA е обезбедено од Xiaomi.

Систем

 • Стабилен MIUI базиран на Android 12
 • Ажурирана безбедносна закрпа на Android до јули 2022 година. Зголемена безбедност на системот.

Повеќе функции и подобрувања

 • Оптимизација: подобрена поддршка за пристапност за телефон, часовник и време
 • Оптимизација: Јазлите на умната карта сега се попогодни и поинтуитивни

Глобалниот дневник за ажурирање на Redmi Note 9S MIUI 13

Промената на ажурирањето на Redmi Note 9S MIUI 13 објавено за Global е обезбедено од Xiaomi.

Систем

 • Стабилен MIUI базиран на Android 12
 • Ажурирана безбедносна закрпа на Android до јули 2022 година. Зголемена безбедност на системот.

Повеќе функции и подобрувања

 • Оптимизација: подобрена поддршка за пристапност за телефон, часовник и време
 • Оптимизација: Јазлите на умната карта сега се попогодни и поинтуитивни

Иако ова ажурирање ви носи многу функции, исто така носи Безбедносна лепенка на Xiaomi од ноември 2022 година. Ажурирањето на Redmi Note 9S MIUI 13 е објавено на Mi Pilots. Ако нема грешки во ажурирањето, тоа ќе биде достапно за сите корисници. Може да го преземете ажурирањето преку MIUI Downloader. Дојдовме до крајот на нашите вести за ажурирањето на Redmi Note 9S MIUI 13. Не заборавајте да не следите за повеќе вакви вести.

Преземач на MIUI
Преземач на MIUI
Развивач: Апликации Metareverse
цена: слободен

поврзани написи