Xiaomi Mijia Anti-Winding Sweeping and Draging Robot Review

I denne artikkelen skal vi snakke om Xiaomi Mijia Anti-Winding Sweeping and Dragging-robot. Xiaomi har utviklet et helt spekter av robotstøvsugere. Støvsugerne er kjent for å være effektive, men likevel kraftige. Produktet vi skal snakke om i dag er intet unntak. Den kommer med en ekstrem 8000Pa sugekraft og et langvarig 5200mAh batteri. Den har også anti-viklet patentert teknologi. La oss se flere detaljer om produktet.

Xiaomi Mijia anti-vinding sveipe- og drarobotfunksjoner

Mijia Anti-Winding Sweeping and Dragging-roboten er unik i sitt slag. Som navnet antyder kommer roboten med unik anti-viklingsteknologi, noe som betyr at den automatisk kan fjerne håret viklet rundt børsten gjennom frem- og tilbakegående bevegelse av det innebygde bladet, slik at børsten fungerer normalt og sikrer rengjøringseffektivitet.

Xiaomi Mijia Anti-Winding Sweeping and Draging robot

Når vi snakker om designet, kommer roboten med et kjent design i Mijia-stil. Den kommer i svart farge og har flere kamerasensorer på toppen. Det generelle utseendet til robotrenseren er veldig minimalistisk.

Mijia Anti-Winding Sweeping and Dragging-roboten har en høyhastighets DC børsteløs motor under panseret som kommer med en maksimal sugekraft på 8000Pa. Roboten er utstyrt med en ny generasjon LDS lasernavigasjonssystem for bedre overvåking og bevegelse. Den kan raskt undersøke det komplekse miljøet i hele huset i 360 grader.

Firekjernebrikken og SLAM-algoritmen integrert i robotrenseren kan nøyaktig lokalisere hindringer i sanntid og dynamisk planlegge arbeidsveien. Den er i stand til effektivt å fullføre rengjøringen i henhold til forskjellige romoppsett.

Mijia avviklings- og sveipe- og mopperobot har et innebygd batteri på 5200 mAh, en 450 mL støvboks og en 250 mL vanntank. Dessuten er den utstyrt med en WiFi+BLE dual-mode trådløs modul. Roboten har også en 3-blokkers vannutløpsjusteringsfunksjon.

Xiaomi Mijia Anti-Winding Sweeping and Draging robotmopp

I tillegg kommer Mijia-roboten med støtte for XiaoAI stemmeassistent og kan styres via talekommandoer. Mijia anti-snøre feie- og mopperobot kan også styres via Mijia Home-appen. Når du kobler den til applikasjonen, kan du uavhengig stille inn rengjøringsmodusen gjennom mobiltelefonen for å møte behovene til personlig bruk, og du kan også fjernstyre sveipe- og draroboten.

Xiaomi Mijia Anti-Winding feie og dra robot Pris

Xiaomi Mijia Anti-Winding Sweeping and Dragging-roboten kommer for 1999 Yuan som konverteres til $295. Roboten kan kjøpes online via Jingdong og Xiaomi Youpin. Foreløpig er den kun tilgjengelig for salg i Kina og vil neppe komme til det internasjonale markedet. Les også vår anmeldelse av Mijia sveipe- og drarobot 1T.

Relaterte artikler