Xiaomi Electric Scooter 4 Pro faʻalauiloa i Europa!

I le aso 23 o Iuni, na faʻalauiloa ai le Xiaomi Electric Scooter 4 Pro i Saina ma le gaosiga faʻatasi o Segway-Ninebot. O le oloa, o loʻo i ai se mamanu e matua faʻamanatuina i le augatupulaga muamua, e sili atu le faʻaleleia o le taʻavale ma faʻaleleia taofi. Lua masina talu ona tatalaina i Saina, na iu lava ina faalauiloa i Europa. E le gata i lea, o se faʻamatalaga taua e uiga i le scooter's range ua amata ona tufatufaina atu.

E ui o loʻo faʻamanatuina lona muamua, o le Xiaomi Electric Scooter 4 Pro o loʻo faʻaalia ai ni faʻafouga mamanu taua. O le umi o le faʻamau ma le lautele o le fogafale ua faʻateleina, o lea e mafai ai ona e tietie i le sili atu le toʻa. O le aerospace grade alumini alumini e matua tete'i ma e umi lona olaga. O pa'u o pateni pateni a Xiaomi a DuraGel. O pa'u pito i luma ma tua e 10 inisi e leai se paipa, ina ia le pa.

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro ua faʻapipiʻiina i se afi eletise malosi 700W, o lea o le a le tuua ai oe i tua e oʻo lava i luga o tifato. Ole maualuga ole saoasaoa ole oloa ole 25km / h, ole afi eletise e mafai ona oʻo atu i luga ole saoasaoa, ae o loʻo i ai tapulaʻa i le saogalemu o le avetaavale. E le gata i lea, faʻafetai i le faʻaogaina o le saoasaoa o le tolu-laasaga, e mafai ona e setiina le saoasaoa sili ona talafeagai mo le auala.

Faatasi ai ma le Scooter 4 Pro's 446Wh maa, e mafai ona e tietie i le tele e te manaʻo ai. O le mamao o le maa na faʻatapulaʻaina i le 45km i le faʻalauiloaina, ae o le faʻafouga fou, e tatau ia Aukuso, o le a faʻateleina le mamao i le 55km. O le tauina o le scooter e matua faigofie lava: gaugau e ave i le fale ma faʻafesoʻotaʻi le uta i le faʻailoga maneta.

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Tau

le Xiaomi Sika eletise 4 Pro ua faalauiloa i Netherlands, Farani, Italia ma isi atunuu. E maua i tau e amata mai i le 790 €. E te le mana'omia se ta'avale e fealua'i ai i le taulaga. Aumai le Scooter 4 Pro ma fiafia i le tietiega i se auala aoga.

Faatatau Mataupu Faavae o