Android do të ketë altoparlantët Spotify Connect në ndërruesin e mediave, funksionon edhe në ekranin e kyçjes!

Google njoftoi në CES se Android do të ketë një veçori të re. Kontrollet e medias janë bërë shumë më të lehta për t'u përdorur. Aplikacionet muzikore tashmë ju lejojnë të ndryshoni median që do të luhet në cilën pajisje. Këtu është përpjekja e re e Google për t'i bërë pajisjet inteligjente të funksionojnë më pa probleme.

Google punon me Spotify së bashku për të bërë të mundur kalimin e luajtjes së medias midis çdo pajisjeje (altoparlantësh) Spotify Connect. Google gjithashtu njoftoi se janë duke punuar në një veçori që zbulon se cilit altoparlant me valë jeni afër.

Për shembull, kur jeni duke ecur përreth, ju shkoni në një dhomë tjetër dhe keni gjithashtu një altoparlant me valë në atë dhomë. Telefoni juaj do të përcaktojë automatikisht se cili altoparlant është afër dhe do t'ju dërgojë një njoftim duke kërkuar që media të luhet në një altoparlant tjetër ose jo.

Do të merrni një njoftim kur të mbërrini në shtëpi pasi të dilni nga makina që do t'ju lejojë të vazhdoni të dëgjoni mediat që po dëgjonit tashmë në makinë. Telefoni juaj do të zbulojë automatikisht altoparlantin më të afërt me valë kudo që të jeni. Sipas Google, telefoni juaj do të përdorë Wi-Fi, Bluetooth, ultra-wideband (UWB) për të zbuluar altoparlantët në afërsi.

Nuk e dimë ende se kur do të arrijë kjo veçori. Google zakonisht ofron veçori në telefonat Pixel. Ne do të vazhdojmë të ndajmë zhvillimet në të ardhmen. Çfarë mendoni për Google? Ju lutemi komentoni më poshtë!

Artikuj Të Ngjashëm