Gjithçka që dimë për Google Pixel 7

Pas prezantimit të Pixel 6, veçoritë e Pixel 6a dhe Pixel 7 filluan të bëhen të qarta. Dihet se Google, e cila ka një vend në tregun e smartfonëve me pajisjet pixel, është duke punuar në serinë Pixel 7. Edhe pse nuk ka shumë informacione për modelin Pixel 7, disa veçori janë zbuluar. Pas lëshimit të Parapamjes së Zhvilluesve të Android 13, filluan të shfaqen thashethemet për smartfonin e ri të Google. Sipas informacioneve të rrjedhura, janë zbuluar procesori i serisë Pixel 7 dhe çipi i modemit të përdorur në këtë procesor.

Karakteristikat e njohura të Serisë Google Pixel 7

Vitin e kaluar, Google prezantoi procesorin e vet, Google Tensor dhe e përdori këtë procesor në serinë Pixel 6. Në serinë e re Pixel 7, do të përdoret tensori i gjeneratës së dytë, i cili është një version i rinovuar i procesorit Tensor. Një tjetër informacion rreth serisë Pixel 7 është çipi i modemit që do të përdoret. Sipas rrjedhjeve, çipi i modemit që do të përdoret në serinë Pixel 7 do të jetë Exynos Modem 5300 i zhvilluar nga Samsung. Modemi Samsung me numrin e modelit “G5300B” mendohet të ketë Exynos Modem 5300, detajet e të cilit nuk janë bërë të ditura, të çipit Tensor të gjeneratës së dytë të Google, duke pasur parasysh numrin e modelit.

Nga ana e ekranit, Google Pixel 7 pritet të ketë një ekran 6.4 inç, ndërsa Google Pixel 7 Prois pritet të ketë një ekran 6.7 inç. Sa i përket shpejtësisë së rifreskimit, ndërkohë që Pixel 7 pro pritet të mbështesë shpejtësinë e rifreskimit 120 Hz, nuk ka asnjë informacion për shpejtësinë e rifreskimit të Pixel 7. Përveç kësaj, emrat e koduar të telefonave pritet të jenë si më poshtë; Cheetath Google Pixel 7, emri i koduar i Pixel 7 Pro është panterë.

Nuk ka asnjë informacion për pjesën e dizajnit, por mendohet të ketë një dizajn të ngjashëm me serinë Pixel 6. Përveç këtyre, nuk ka më shumë informacion për serinë Pixel 7. Më shumë veçori do të zbulohen në të ardhmen.

Artikuj Të Ngjashëm