Inovacionet e ardhshme që mund t'i shohim në telefona në vitet e ardhshme

Inovacionet e ardhshme që mund t'i shohim në telefona në vitet e ardhshme nuk janë tiparet që nuk i kemi parë më parë. Vetëm 10 vjet më parë, telefonat celularë ishin të pajisur me një kamerë të ulët 5 megapikselë, internet 3G dhe një rezolucion të ulët ekrani. Na e shpërtheu mendjen atëherë, por tani ato konsiderohen të gjitha si relike të lashta në krahasim me atë që kemi sot. Sa të mrekullueshëm do të jenë telefonat tanë në 10 vjet? Sot, ne do të mbulojmë temën "Inovacionet e së ardhmes që mund të shohim në telefonat në vitet e ardhshme" në artikullin tonë.

Inovacionet e ardhshme që mund t'i shohim në telefona në vitet e ardhshme

Në vitin 2022, telefonat janë të hollë dhe kanë ekrane të mëdha, por sapo i shikoni, sensorët e brendshëm të lëvizjes me një kamerë të dyfishtë të fshehur 48 megapikselë kapin drejtimin e syve tuaj dhe ndezin telefonin. Është gjithashtu plotësisht transparent; ju e shihni dorën tuaj qartë përmes trupit të telefonit. Ai shfaq ikonat dhe miniaplikacionet e nevojshme si koha, moti, tekstet dhe telefonatat.

Telefonat me ekran fleksibël dhe bateri u prezantuan në vitin 2018. Përpjekjet e zhvilluesve për ta bërë ekranin më të madh do të bëjnë që ai të zë 100% të hapësirës së telefonit në të ardhmen. Ju mund të shikoni filma dhe video nga ky ekran portativ televizori kudo.

Byzylyk-Telefon

Ata thonë se do të ketë një pajisje byzylyk-telefon në të ardhmen dhe nuk është e vetmja vegël e lezetshme që mund të shfaqet në 10 vitet e ardhshme. Zhvillimi i byzylykëve inteligjentë elastikë të vegjël tashmë ka filluar. Thjesht e vishni në kyçin e dorës dhe byzylyku ​​krijon një hologram të ndërfaqes së telefonit tuaj.

Ju mund ta manipuloni këtë ndërfaqe me gishta, me mesazhe, të bëni telefonata dhe të shikoni video. Është si një ekran telefoni në parakrahin tuaj. Ka vetëm dy probleme që mund t'ju pengojnë të keni një byzylyk kaq të lezetshëm telefoni hologram: një bateri e vogël fleksibël që mund të mbajë një karikim mjaft të gjatë dhe një hologram me cilësi të lartë që mund të lexojë komandat tuaja.

Telefon byzylyk

Bateri

Do ta karikoni telefonin tuaj në mënyrë më efikase. Vendosni telefonin tuaj në një karikues me valë; ndryshe nga karikuesit e vitit 2022, ky do ta pastrojë pajisjen tuaj shumë më shpejt. Kjo bateri mund të mbajë lehtësisht një karikim për 2 ditë.

Këta telefona nuk mbarojnë karikimin! Telefonat me jetëgjatësinë më të mirë të baterisë

Rrjet

Mund ta hapni telefonin tuaj me një gjest dore, do të ketë gjithashtu një video hologram 8K dhe këta telefona nuk kanë vështirësi të ngarkojnë video të tilla me cilësi të lartë në sekonda. Nuk është për shkak se Wi-Fi tani është i disponueshëm kudo në botë, është se ju keni një lloj të ri të të dhënave celulare.

Të dhënat celulare përmirësohen çdo 8-10 vjet. Pra, 6G duhet të pritet në vitin 2030 dhe shkalla e transferimit të të dhënave do të rritet në 1 terabit/sekondë. Kjo do të ishte si të shkarkoni 250 filma në një sekondë dhe të shikoni shfaqjet tuaja të preferuara do të jetë si të shikoni nga dritarja. A mund të mbajë telefoni juaj kaq shumë të dhëna? Po ata munden. Falë veçorisë së ruajtjes së cloud. Në 10 vjet, do të jetë më shumë me memorie pothuajse të pakufizuar.

AI Technology

Në vitet e ardhshme, teknologjia AI do të gjejë një zgjidhje edhe kur keni një problem me makinën. Sot, ka pajisje që përdorin teknologjinë AI si Altoparlanti Xiaomi Xiaoai. Mjetet do të jenë në dorën tuaj ose rreth kyçit të dorës. Do të hyni në aplikacion me realitet të shtuar dhe do ta drejtoni kamerën në pjesën e brendshme të makinës. Aplikacioni do të kryejë diagnostikimin dhe do t'ju tregojë pjesën e thyer të makinës përmes ekranit. Ajo gjithashtu tregon se si ta rregulloni atë.

Në vitin 2022, aplikacionet e realitetit të shtuar do të na ndihmojnë të zgjedhim rroba, mobilje dhe dizajne. Ju mund të merrni këshilla dhe rekomandime të mira për riparimin dhe dekorimin e një apartamenti vetëm duke përdorur telefonin tuaj. Në të ardhmen, ky funksion do të zhvillohet vazhdimisht. Mund ta përdorni telefonin tuaj në të gjitha zonat. Duke filluar me rregullimin e një makine ose ndonjë pajisjeje elektrike kuzhine.

Përfundim

Do të ketë ekrane transparente, internet pa kufi dhe bateri pa kufi. Këto janë risitë e ardhshme që mund të shohim në telefona në vitet e ardhshme. Çfarë mendoni për këto veçori? Si do të zhvillohen më tej pajisjet? Me shumë mundësi, njerëzimi do të largohet plotësisht nga telefonat.

Artikuj Të Ngjashëm