Si të bëni një pamje të pjesshme të ekranit në Xiaomi

Pamje e pjesshme e ekranit në Xiaomi telefonat inteligjentë janë një mënyrë e shkëlqyer për të kapur pjesë të rëndësishme të informacionit ndërsa jeni duke përdorur telefonin tuaj. Funksioni është i disponueshëm në shumicën e telefonave inteligjentë Xiaomi dhe është shumë i lehtë për t'u përdorur.

Si të bëni një pamje të pjesshme të ekranit në Xiaomi?

Pamjet e pjesshme të ekranit janë një lloj pamjeje ekrani ku kapet vetëm një pjesë specifike e ekranit. Pamjet e pjesshme të ekranit mund të përdoren për qëllime sigurie, për të fshehur veçoritë identifikuese si numrat e telefonit ose adresat e emailit etj. Në sistemin operativ MIUI të Xiaomi, ju mund të bëni një pamje të çdo pjese të ekranit tuaj me një katror, ​​rreth ose çdo formë që vizatoni. Hapat për të marrë pamje të pjesshme të ekranit në Xiaomi janë po aq të lehta dhe mjaft të ngjashme me marrjen e pamjeve të plota të ekranit.

Për të marrë një pamje të pjesshme të ekranit në pajisjet Xiaomi:

  • Mbani 3 gishtat tuaj në ekran derisa të shfaqet menyja e pjesshme e pamjes së ekranit.
  • Do të shihni në këndin e sipërm djathtas 3 forma që mund t'i përdorni; katrori, rrethi dhe forma e lirë. Gjithçka që ju nevojitet është thjesht të prekni ikonën e formës që dëshironi të përdorni.
  • Për të ruajtur këto pamje nga ekrani, duhet të prekni butonin ruaj poshtë djathtas. Gjithashtu mund të modifikoni pamjen tuaj të pjesshme të ekranit duke shtypur butonin e modifikimit.

Veçoria e pamjes së pjesshme të ekranit në Xiaomi është një veçori e rëndësishme dhe e dobishme e telefonave Xiaomi dhe edhe pse nuk është unike, nuk është as e zakonshme. Pamjet e ekranit që bëni ruhen në galerinë tuaj si skedarë PNG. Nëse ju ka pëlqyer të mësoni rreth kësaj veçorie dhe dëshironi të dini edhe për marrjen e pamjeve të gjata të ekranit, mund të shikoni Merrni pamje të zgjeruara të ekranit! Funksioni i pamjes së gjatë të ekranit përmbajtje.

Artikuj Të Ngjashëm