Përditësimi i MIUI 12.5: Mi 10, Mi 9T Pro dhe Mi Mix 3 marrin

Xiaomi prezantoi MIUI 12.5 me Mi 11 në fund të dhjetorit të vitit të kaluar. Në qershor, ajo u shpërnda në rajone të tjera pas Kinës. Pajisjet që marrin MIUI 12.5 sot janë: Mi 10 India Stable, Mi 9T Pro Russia Stable dhe Mi MIX 3 China Stable.

Ne jemi 10

Mi 10, i cili mori përditësimin e parë MIUI 12.5 në Kinë, më në fund e mori sot me kodin V12.5.1.0.RJBINXM në Indi. Ky përditësim tani është lëshuar për njerëzit që kanë aplikuar për testin Mi Pilot. Në ditët në vijim, të gjithë përdoruesit e qëndrueshëm të Mi 10 India do të përfitojnë nga ky përditësim.

 

 

 

Pro 9T e mia

Mi 9T Pro, një anëtar i dashur i serisë Mi 9, u lëshua në Rusi me V12.5.1.0.RFKRUXM. Me këtë përditësim, përveç MIUI 12.5, përdoruesit morën edhe përditësimin Android 11. Ashtu si me Mi 10, ky përditësim është aktualisht i disponueshëm vetëm për njerëzit që kanë aplikuar për testet Mi Pilot dhe janë përzgjedhur.

 

Çfarë është Mix 3

Mi Mix 3, një anëtar i serisë Mi 8, mori përditësimin MIUI 12.5 në Kinë me kodin V12.5.1.0.QEECNXM. Ne mendojmë se së shpejti do të vijë në Global.

Mos harroni të ndiqni MIUI Shkarko Telegram kanalin dhe faqen tonë për këto përditësime dhe më shumë.

Artikuj Të Ngjashëm