Telefonat më të rrezikshëm: Shkatërroni nëse përdorni!

Njerëzit zakonisht i kushtojnë vëmendje specifikave të telefonit përpara se të blejnë një telefon të ri. Të gjithë do të dëshironin të kishin një telefon të shpejtë me dizajn të mirë, kamera të mirë etj., por a e keni menduar ndonjëherë telefonat e rrezikshëm ekziston? SAR qëndron për Shkalla specifike e përthithjes dhe SAR tregon se sa rrezatim emetohet nga pajisja. BanklessTimes ka njoftuar telefona me vlera të larta SAR dhe Motorola merr kryesimin në këtë listë.

të gjithë telefonat google
Të gjithë telefonat google

Telefonat inteligjentë me emetimet më të larta të rrezatimit RF (Telefonat më të rrezikshëm)

  • Motorola Edge – 1,79 W/Kg
  • ZTE Axon 11 5G – 1,59 W/Kg
  • OnePlus 6T – 1,55 W/Kg
  • Sony Xperia XA2 Plus – 1,41 W/Kg
  • Google Pixel 3 XL – 1,39 W/Kg
  • Google Pixel 4a – 1,37 W/Kg
  • OPPO Reno5 5G – 1, 37 W/Kg
  • Sony Xperia XZ1 Compact – 1,36 W/Kg
  • Google Pixel 3 – 1,33 W/Kg
  • OnePlus 6 – 1,33 W/kG

Këto janë më së shumti telefonat e rrezikshëm sipas BanklessTimes. Google, Sony dhe Oneplus, markat e njohura janë në këtë listë. Samsung gjithmonë ka arritur të mbajë vlerën e SAR poshtë se 1 W/kg, por është rreth 1W/kg në S22 Ultra. Fatmirësisht nuk ka asnjë pajisje Xiaomi në listë. Pra, a keni një nga këta telefona nëse e keni, a do të ndaloni ta përdorni? A mendoni se markat kujdesen për shëndetin e njerëzve? Na tregoni se çfarë mendoni.

Artikuj Të Ngjashëm