Përditësimi i POCO X3 NFC MIUI 12.5: Përditësim i ri për Rajonin e Indonezisë

Ri POCO X3 NFC MIUI 12.5 përditësimi për Indonezinë u publikua sot. Xiaomi synon të përmirësojë stabilitetin e sistemit dhe t'ju ofrojë shumë veçori. Arsyeja për këtë është të mundësojë që më shumë përdorues të takohen me pajisjet Xiaomi. Sot, përditësimi i ri POCO X3 NFC MIUI 12.5 është lëshuar për POCO X3 NFC, një nga pajisjet më të njohura të performancës me çmime. Ky përditësim i lëshuar përmirëson stabilitetin e sistemit dhe sjell me vete Patch sigurie e Xiaomi maj 2022. Numri i ndërtimit të përditësimit POCO X3 NFC MIUI 12.5 të lëshuar për Indonezinë është V12.5.7.0.RJGIDXM. Le t'i hedhim një sy ndryshimit të përditësimit.

POCO X3 NFC MIUI 12.5 Përditësimi i Ndryshimeve të Indonezisë

Ndryshimet e përditësimit POCO X3 NFC MIUI 12.5 të lëshuar për Indonezi ofrohet nga Xiaomi.

sistem

  • Patch sigurie për Android u përditësua deri në maj 2022. Siguria e rritur e sistemit.

Madhësia e përditësimit POCO X3 NFC MIUI 12.5 të lëshuar për Indonezinë është 205MB. Ky përditësim është aktualisht i disponueshëm për Mi Pilotët. Nëse nuk hasen probleme në përditësimin POCO X3 NFC MIUI 12.5, ai do të jetë i aksesueshëm për të gjithë përdoruesit. Mund ta shkarkoni përditësimin përmes MIUI Downloader. Do të keni gjithashtu mundësinë të mësoni rreth përditësimeve të ardhshme me MIUI Downloader dhe të përjetoni veçoritë e fshehura të MIUI. Kliko këtu për të hyrë në MIUI Downloader. Kemi ardhur në fund të lajmeve tona për përditësimin POCO X3 NFC MIUI 12.5. Mos harroni të na ndiqni për më shumë përmbajtje.

Artikuj Të Ngjashëm