Përditësimi i ri i Redmi K50 Pro sjell veçori të reja të ekranit!

I prezantuar një javë më parë, Redmi K50 Pro ka marrë një përditësim të ri. Redmi prezantoi serinë Redmi K50 javën e kaluar. Kjo seri e prezantuar përbëhet nga Redmi K50 dhe Redmi K50 Pro. Të dyja pajisjet mundësohen nga çipat kryesorë të MediaTek dhe synojnë të ofrojnë një përvojë të shkëlqyer me veçori të tjera. Disa ditë më parë Redmi K50 Pro mori një përditësim të ri. Ky përditësim i bën më të avancuara veçoritë e ekranit të Redmi K50 Pro. Me përditësimin e V13.0.7.0.SLKCNXM, ju lejon të vraponi Modaliteti i zbehjes DC në rezolucion 2K me shpejtësi rifreskimi 120 HZ. Nëse dëshironi, le të shqyrtojmë në detaje regjistrin e ndryshimeve të përditësimit të marrë nga Redmi K50 Pro.

Ndryshimet e reja të përditësimeve të Redmi K50 Pro

Ndryshimet e përditësimit të ri MIUI të Redmi K50 Pro janë dhënë nga Xiaomi.

Optimizimi bazë

  • Optimizoni pjesën e kamerës së efektit të cilësisë së imazhit të skenës.
  • Rregulloni disa burime të veçanta video që shfaqin problemin jonormal.
  • Përmirësoni stabilitetin e sistemit.

Ky përditësim për Redmi K50 Pro përmirëson stabilitetin e sistemit dhe sjell veçori të reja që ju të keni një përvojë më të mirë kur përdorni ekranin tuaj. Le të përmendim se madhësia e këtij përditësimi është 1.3GB. Mund të shkarkoni lehtësisht përditësime të reja të ardhshme nga MIUI Downloader. Kliko këtu për të hyrë në MIUI Downloader. Çfarë mendoni për përditësimin që mori Redmi K50 Pro, i cili u prezantua javën e kaluar? Mos harroni të shprehni mendimet tuaja.

Shkarkuesi MIUI
Shkarkuesi MIUI
Çmimi: Falas

Artikuj Të Ngjashëm