Redmi Note 10 merr përditësimin e MIUI 13 me rregullime të defekteve

Xiaomi sapo nxori një të re MIUI Përditësim 13 për Redmi Note 10, me disa rregullime të mëdha të gabimeve.

. .

PËRDITËSIM MIUI 13 PËR REDMI NOTE 10

Ky përditësim vjen me kodin e përditësimit V13.0.5.0.SKFMIXM me madhësi 2.6 GB për përdoruesit Global. Defektet kryesore që ata rregulluan ku defektet ku shiriti i statusit nuk do të ishte i klikueshëm në lojëra  sistem vonesa në përdorimin e përditshëm. E para ndodh për shkak të pikës së gjelbër që shfaqet në këndin e sipërm majtas kur mikrofoni është në përdorim dhe ngjarja e prekjes në shiritin e statusit konsiderohet e pabesueshme. Për shkak të kësaj, prekja madje do të hidhet poshtë dhe sistemi nuk do të marrë ngjarjen e prekjes të shkaktuar nga përdoruesi.

Kjo e fundit ndodh për arsye të panjohura, por ja disa arsye nga kjo thread në Forumet Mi.

"Shkaku kryesor: Arsyet për analizën aktuale të informacionit janë si më poshtë:
1. Shkaktohet problemi i vete apk
2. Temperatura nuk u mor në momentin e problemit, por temperatura e procesorit ishte gjithmonë në 50+ në dumpstate_board.txt përpara se të ndodhte problemi
3. Statusi i memories së procesit është normal dhe duhet të sigurohet regjistri i gjurmëve për analiza të mëtejshme.”

Me përditësimin e ri, të dyja këto gabime janë rregulluar. Nëse përballeni me ndonjë nga këto probleme në Redmi Note 10, prisni përditësimin e ri dhe ato do të rregullohen.

Ky përditësim aktualisht është lëshuar vetëm për përdoruesit e aplikuar Mi Pilot.

Mund të shkarkoni përditësimin e ri me aplikacionin tonë, Shkarkuesi MIUI.

Artikuj Të Ngjashëm