Përditësimi i Redmi Note 9S MIUI 13: Lëshuar për Turqinë dhe Rusinë

Xiaomi lëshon përditësime të shpeshta për smartfonët e saj. Pas prezantimit të një ndërfaqe të re, ai teston softuerin në detaje. Ai e përshtat këtë ndërfaqe me pajisjet e tij. Procesi i përshtatjes vazhdon që ju të keni përvojën më të mirë MIUI. Kjo është arsyeja pse Xiaomi zbaton teste ditore të softuerit në produktet e saj. Ndërtimet MIUI po përgatiten për çdo smartphone çdo ditë.

Redmi Note 9S është një model i rangut të mesëm Redmi Note. Shumë përdorues e përdorin këtë pajisje. Pajisja nuk e ka marrë ende përditësimin MIUI 13 në disa rajone. Sot, përditësimi i pritshëm i Redmi Note 9S MIUI 13 është lëshuar për Turqinë dhe Rusinë. Përditësimi i lëshuar MIUI 13 sjell shumë veçori dhe rrit optimizimin. Numrat e ndërtimit të përditësimit janë V13.0.2.0.SJWTRXM dhe V13.0.2.0.SJWRUXM. Le të hedhim një vështrim në regjistrin e ndryshimeve të përditësimit.

Redmi Note 9S MIUI 13 Përditëson Ndryshimet e Turqisë dhe Rusisë

Që nga 4 dhjetori 2022, ndryshimi i përditësimit Redmi Note 9S MIUI 13 i lëshuar për Turqinë dhe Rusinë ofrohet nga Xiaomi.

sistem

 • MIUI e qëndrueshme e bazuar në Android 12
 • Patch sigurie për Android u përditësua deri në nëntor 2022. Siguria e rritur e sistemit.

Më shumë veçori dhe përmirësime

 • Optimizimi: Mbështetje e përmirësuar e aksesueshmërisë për telefonin, orën dhe motin
 • Optimizimi: Nyjet e hartës së mendjes janë më të përshtatshme dhe intuitive tani

Redmi Note 9S MIUI 13 Përditëso Ndryshimet në Indi

Që nga 16 nëntori 2022, ndryshimi i përditësimit të Redmi Note 9S MIUI 13 të lëshuar për Indi ofrohet nga Xiaomi.

sistem

 • Patch sigurie për Android u përditësua deri në nëntor 2022. Siguria e rritur e sistemit.

Redmi Note 9S MIUI 13 Përditësimi i Ndryshimeve të EEA

Që nga 4 nëntori 2022, ndryshimi i përditësimit të Redmi Note 9S MIUI 13 të lëshuar për EEA ofrohet nga Xiaomi.

sistem

 • Patch sigurie për Android u përditësua deri në tetor 2022. Siguria e rritur e sistemit.

Redmi Note 9S MIUI 13 Përditëso Ndryshimet në Indi

Ndryshimi i përditësimit të Redmi Note 9S MIUI 13 i lëshuar për Indi ofrohet nga Xiaomi.

sistem

 • MIUI e qëndrueshme e bazuar në Android 12
 • Patch sigurie për Android u përditësua deri në gusht 2022. Siguria e rritur e sistemit.

Më shumë veçori dhe përmirësime

 • Optimizimi: Mbështetje e përmirësuar e aksesueshmërisë për telefonin, orën dhe motin
 • Optimizimi: Nyjet e hartës së mendjes janë më të përshtatshme dhe intuitive tani

Redmi Note 9S MIUI 13 Përditësimi i Ndryshimeve të EEA

Ndryshimet e përditësimit të Redmi Note 9S MIUI 13 të lëshuar për EEA ofrohet nga Xiaomi.

sistem

 • MIUI e qëndrueshme e bazuar në Android 12
 • Patch sigurie për Android u përditësua deri në korrik 2022. Siguria e rritur e sistemit.

Më shumë veçori dhe përmirësime

 • Optimizimi: Mbështetje e përmirësuar e aksesueshmërisë për telefonin, orën dhe motin
 • Optimizimi: Nyjet e hartës së mendjes janë më të përshtatshme dhe intuitive tani

Redmi Note 9S MIUI 13 Përditësimi i Ndryshimeve globale

Ndryshimet e përditësimit të Redmi Note 9S MIUI 13 të lëshuar për Global ofrohet nga Xiaomi.

sistem

 • MIUI e qëndrueshme e bazuar në Android 12
 • Patch sigurie për Android u përditësua deri në korrik 2022. Siguria e rritur e sistemit.

Më shumë veçori dhe përmirësime

 • Optimizimi: Mbështetje e përmirësuar e aksesueshmërisë për telefonin, orën dhe motin
 • Optimizimi: Nyjet e hartës së mendjes janë më të përshtatshme dhe intuitive tani

Ndërsa ky përditësim ju sjell shumë veçori, ai gjithashtu sjell Patch sigurie Xiaomi nëntor 2022. Përditësimi i Redmi Note 9S MIUI 13 është paraqitur në Mi Pilotët. Nëse nuk ka gabime në përditësim, ai do të jetë i aksesueshëm për të gjithë përdoruesit. Mund ta shkarkoni përditësimin përmes MIUI Downloader. Kemi ardhur në fund të lajmeve tona për përditësimin Redmi Note 9S MIUI 13. Mos harroni të na ndiqni për më shumë lajme të tilla.

Shkarkuesi MIUI
Shkarkuesi MIUI
Çmimi: Falas

Artikuj Të Ngjashëm