Rivendos stokun ROM duke përdorur HUAWEI eRecovery

Me modalitetin e Rimëkëmbjes së disponueshme në telefonat HUAWEI, mund të riktheni rom-in e disponueshëm në pajisjen tuaj bricked nëpërmjet WiFi.

Kur pajisja nuk mund të nisë Android-in, nëse keni instaluar një rom personal ose nëse keni root, dëshironi të rivendosni stock rom, provoni eRecovery është e lehtë për t'u përdorur. Funksioni vjen me të gjitha pajisjet HUAWEI që nga ajo kohë EMUI 4.

Shënime të rëndësishme

  • Kjo metodë fshin të gjitha të dhënat në pajisjen tuaj. Duhet të siguroheni që të keni rezervuar të dhënat tuaja.
  • Sigurohuni që bateria të ketë të paktën 30%.
  • Instalimi mund të zgjasë shumë, jini të durueshëm.
  • Hapi 1 – Fikni telefonin tuaj, lidheni me kompjuterin me një kabllo USB dhe shtypni butonat e ngritjes së volumit + ndezjes derisa pajisja të ndizet në modalitetin e Rimëkëmbjes.

Modaliteti i rimëkëmbjes e HUAWEI

  • Hapi 2 - Prekni "Shkarko versionin më të fundit dhe rikuperimin".
  • Hapi 3 - Prekni "Shkarko dhe rikuperim" dhe zgjidhni lidhjen WiFi.

  • Hapi 4 – Pasi të krijohet lidhja me internetin, paketa e përditësimit do të fillojë automatikisht shkarkimin.
  • Hapi 5 – Pasi të përfundojë procesi, pajisja do të riniset dhe Android do të fillojë.

Nëse telefoni juaj nuk niset pas shkarkimit dhe instalimit, mund të ketë një problem harduerik.

Artikuj Të Ngjashëm