Përditësimi i Xiaomi 12 MIUI 13: Përditësim i ri për Rajonin Global

Xiaomi vazhdon të përmirësojë ndërfaqen MIUI 14. Ajo po lëshon gjithashtu përditësime të reja MIUI 13 në pajisjet e saj. Kështu, rrit sigurinë e sistemit dhe rregullon gabimet. Sot, përditësimi i ri i Xiaomi 12 MIUI 13 është lëshuar për Global. Ky përditësim i lëshuar sjell Patchin e Sigurisë Xiaomi të Tetorit 2022. Numri i ndërtimit është V13.0.10.0.SLMIXM. Le të hedhim një vështrim në regjistrin e ndryshimeve të përditësimit.

Ndryshimet globale të përditësimit të Xiaomi 12 MIUI 13 të ri

Ndryshimet e përditësimit të ri Xiaomi 12 MIUI 13 të lëshuar për Global ofrohet nga Xiaomi.

sistem

  • Patch sigurie për Android u përditësua deri në tetor 2022. Siguria e rritur e sistemit.

Përditësimi i Ndryshimeve të EEA-së për Xiaomi 12 MIUI 13 i ri

Ndryshimet e përditësimit të ri Xiaomi 12 MIUI 13 të lëshuar për EEA ofrohet nga Xiaomi.

sistem

  • Patch sigurie për Android u përditësua deri në shtator 2022. Siguria e rritur e sistemit.

Përditësimi i ri i Xiaomi 12 MIUI 13 është 607MB në madhësi. Përditësimi aktualisht po shpërndahet në Mi Pilotët. Nëse nuk gjenden gabime, ai do të jetë i aksesueshëm për të gjithë përdoruesit. Ky përditësim sjell Patch sigurie Xiaomi tetor 2022. Ai përmirëson sigurinë e sistemit dhe rregullon disa gabime.

Ku mund të shkarkohet përditësimi i ri i Xiaomi 12 MIUI 13?

Ju do të jeni në gjendje të shkarkoni përditësimin e ri të Xiaomi 12 MIUI 13 nëpërmjet MIUI Downloader. Përveç kësaj, me këtë aplikacion, do të keni mundësi të përjetoni veçori të fshehura të MIUI ndërsa mësoni lajme për pajisjen tuaj. Kliko këtu për të hyrë në MIUI Downloader. Kemi ardhur në fund të lajmeve tona për përditësimin e ri të Xiaomi 12 MIUI 13. Mos harroni të na ndiqni për lajme të tilla.

Artikuj Të Ngjashëm