Xiaomi 12T: Anëtari i ri i serisë Xiaomi 12 i certifikuar!

Krahas modeleve Xiaomi 12 Ultra, modelet Xiaomi 12S dhe Xiaomi 12S Pro bëhen gati për Xiaomi 12t.

Xiaomi 12t u shfaq në certifikimin FCC. Siç shihet në certifikatën që ka NFC dhe mbështet 5G. Xiaomi 12T do të vijë me të MIUI 13 instaluar me Android 12 version.

Emri i koduar i Xiaomi 12T do të jetë: plato.

Opsionet e ruajtjes dhe RAM-it të Xiaomi 12T

  • 8 GB RAM / 128 GB hapësirë ​​ruajtëse
  • 8 GB RAM / 256 GB hapësirë ​​ruajtëse

Aktualisht nuk ka asnjë informacion në lidhje me një variant me më shumë RAM. Paraardhësi i Xiaomi 12T nuk ka një version me më shumë se 8 GB RAM. Xiaomi 11T po përdor Dimensioni MediaTek 1200 CPU dhe eshte e sigurte që Xiaomi do të përdorë një CPU MediaTek in Xiaomi 12t model.

Meqenëse Xiaomi 11T nuk përdor CPU-në kryesore të MediaTek (Dimensity 9000), mund të pranojmë që Xiaomi nuk do të përdorë CPU-në kryesore në serinë "Xiaomi T". Në të kaluarën përdorte Xiaomi CPU-ja kryesore në të dyja Xiaomi Mi 10 Xiaomi Mi 10T. Ata kane Snapdragon 865.

Duket se Xiaomi vendosi të vazhdojë të përdorë CPU-të MTK në "Xiaomi T” modele dhe i bëjnë ato si një nivel mesatar për sa i përket performancës së CPU-së. Çfarë mendoni për modelin e ardhshëm (Xiaomi 12t) po bashkoheni me serinë Xiaomi 12? Na tregoni mendimet tuaja në komente.

Artikuj Të Ngjashëm