Aplikacioni Mi Music i Xiaomi zhduket në Google Play Store.

Aplikacioni Mi Music i Xiaomi është hequr në heshtje nga Google Play Store! aplikacioni i tij i riprodhuesit muzikor ka qenë një pjesë e gjatë e MIUI, por aktualisht nuk disponohet për shkarkim në Play Store.

Mi Music është hequr nga Play Store

Mi Music është një riprodhues muzikor i parainstaluar në telefonat Xiaomi, që ofron veçori të ndryshme, duke përfshirë tema të personalizueshme dhe riprodhimin e muzikës jashtë linje. Ai gjithashtu lejoi përdoruesit të transmetonin muzikë në internet përmes partneriteteve të Xiaomi me ofruesit e palëve të treta. Megjithatë, tani nuk mund të gjendet në Play Store.

Arsyeja e heqjes mbetet e paqartë, pasi është e pasigurt nëse Google apo Xiaomi vetë e hoqën aplikacionin. Ndërkohë që ka pasur përpjekje të fundit nga qeveria indiane për të ushtruar presion ndaj prodhuesve kinezë të smartfonëve, heqja e Mi Music nuk duket të jetë specifike për Indinë, pasi Lidhja e Dyqanit të Google Play të Mi Music jep një gabim. Mi Music ka emrin e paketës "com.miui.player".

Ne do të duhet të presim për një deklaratë zyrtare nga Xiaomi për të marrë njohuri të mëtejshme mbi situatën. Çfarë mendimi keni për Mi Music? Pse mendoni se u hoq nga Play Store dhe a ishte një aplikacion që e përdorni shpesh? Mos harroni të ndani mendimet tuaja në komente!

Artikuj Të Ngjashëm