Alat Redmi Note anyar ditingali dina Geekbench sareng Dimensity 8200

Model Xiaomi énggal kalayan nomer modél 23054RA19C, anu ogé nampilkeun chip MediaTek Dimensity 8200 sapertos Xiaomi Civi 3 katingal dina tés Geekbench.. Alat ieu, namina kode "mutiara," lulus tilu sertifikasi utama sareng ngadukung 67W ngecas gancang. Sapertos Civi 3, mutiara ogé diperkirakeun ngadukung roaming jaringan 5G.

Perkenalan chip Dimensity 8200-Ultra dina Xiaomi Civi 3 diantisipasi pisan. Chip ieu diperkirakeun nawiskeun perbaikan anu signifikan dina pagelaran, kamampuan tampilan, sareng pangalaman pangguna sacara umum. Kalayan integrasi fitur sareng téknologi canggih, Xiaomi Civi 3 siap pikeun nganteurkeun pangalaman smartphone anu kuat sareng lancar pikeun pangguna.

Nomer modél Redmi Note 11T Pro 5G, atanapi sacara global katelah POCO X4 GT, nyaéta L16. Sanajan kitu, alat anyar ieu kalawan codename "mutiara" sigana boga nomer model L16S. Ieu nyababkeun kamungkinan alat mutiara janten alat sapertos Redmi Note 12T Pro.

Nanging, mutiara bakal janten alat éksklusif pikeun China sareng moal gaduh sékrési global. Kukituna, urang moal ningali éta salaku alat di pasar global nganggo Dimensity 8200.

Nalika Xiaomi terus berinovasi sareng kolaborasi sareng MediaTek, urang tiasa ngarepkeun téknologi sareng fitur anu langkung canggih bakal dilebetkeun kana panawaran smartphone masa depanna. Peluncuran Xiaomi Civi 3 sareng chip Dimensity 8200-Ultra nandaan tonggak penting dina pamekaran smartphone berkinerja tinggi, sareng konsumen tiasa ngarepkeun pangalaman anu ditingkatkeun sareng fungsionalitas dina lontar. Hayu urang tingali upami Redmi Note 12T Pro 5G énggal tiasa neraskeun persepsi ieu.

Artikel nu patali