Android bakal gaduh spiker Spotify Connect dina switcher média, tiasa dianggo sanajan dina layar konci!

Google ngumumkeun di CES yén Android bakal nampi fitur énggal. Kadali média parantos langkung gampang dianggo. Aplikasi musik parantos ngamungkinkeun anjeun ngarobih média anu bakal diputer dina alat mana. Ieu mangrupikeun usaha énggal ku Google pikeun ngajantenkeun alat pinter langkung lancar.

Google gawé bareng jeung Spotify babarengan pikeun nyieun mungkin switch muter média antara sagala alat Spotify Connect (speaker). Google ogé ngumumkeun aranjeunna nuju ngerjakeun fitur anu ngadeteksi spiker nirkabel anu anjeun caket.

Contona, nalika anjeun jalan-jalan, anjeun angkat ka kamar anu sanés, sareng anjeun ogé gaduh spiker nirkabel di rohangan éta. Telepon anjeun bakal otomatis nangtukeun spéker mana anu caket sareng ngirim béwara naroskeun média kedah dicoo dina spéker sanés atanapi henteu.

Anjeun bakal nampi béwara nalika anjeun dugi ka bumi saatos ngantunkeun mobil anu bakal ngantep anjeun tetep ngadangukeun média anu anjeun parantos ngadangukeun dina mobil. Telepon anjeun bakal otomatis ngadeteksi spéker nirkabel anu pangdeukeutna dimana waé anjeun aya. Numutkeun Google, telepon anjeun bakal nganggo Wi-Fi, Bluetooth, ultra-wideband (UWB) pikeun ngadeteksi speaker caket dieu.

Kami henteu acan terang iraha fitur ieu bakal sumping. Google biasana nawiskeun fitur dina telepon Pixel. Urang bakal neruskeun babagi kamajuan dina mangsa nu bakal datang. Kumaha saur anjeun ngeunaan Google? Mangga mairan handap!

Artikel nu patali