Honor Magic V Flip debut sareng Snapdragon 8+ Gen 1, 4” tampilan éksternal 120Hz

nu kaajenan Magic V Flip ayeuna resmi di Cina, sareng seueur fitur anu pikaresepeun. Sababaraha kalebet chip Snapdragon 8+ Gen 1 sareng layar éksternal anu lega, anu ukuranana 4 inci sareng tingkat refresh 120Hz.

Alatna mangrupikeun telepon flip clamshell anu munggaran ti Honor, janten pesaing panganyarna tina model anu kasohor sapertos Samsung Galaxy Z Flip 5. Sapertos anu diharapkeun, merek éta nganggo sababaraha fitur anu saé pikeun ngamungkinkeun éta bersaing dina industri sacara éfisién.

Pikeun ngamimitian, telepon MagicOS 8 hadir sareng prosésor Snapdragon 8+ Gen 1, anu dipasangkeun sareng 12GB RAM (16GB kanggo édisi kawates desain Jimmy Choo), nepi ka panyimpenan 1TB, sarta batré 4,800mAh kalayan rojongan pikeun ngecas gancang 66W. Departemén tampilan na, di sisi sanésna, diwangun ku layar utama 6.8 "1.5K kalayan laju refresh 120Hz sareng kacaangan puncak 3,000 nits. Di luar, éta gaduh layar éksternal 4" anu lega, anu ogé ngadukung laju refresh 120Hz.

Dina bagian kaméra, aya unit utama 50MP anu nganggo Sony IMX906 sareng OIS. Éta dilengkepan ku unit ultrawide 12MP, sedengkeun payunna gaduh némbak selfie 50MP.

Kabeneran pikeun peminat, aya seueur pilihan warna pikeun Honor Magic V Flip, anu hadir dina Camellia White, Champagne Pink, sareng Iris Black. Sedengkeun pikeun tag hargana, fans di Cina tiasa ngagaleuhna dumasar kana konfigurasi anu dipikaresep: 8GB/256GB (CN¥4,999), 12GB/512GB (CN¥5,499), 12GB/1TB (CN¥5,999), 16GB/1TB (Terbatas Jimmy Choo Edition pikeun CN¥6,999).

Artikel nu patali