iQOO Neo 9s Pro + muncul dina MIIT sateuacan debut Juli

iQOO Neo 9s Pro + parantos muncul dina platform Kementerian Perindustrian sareng Téknologi Inpormasi (MIIT) China, nunjukkeun yén debutna caket.

Model bakal nuturkeun peluncuran éta iQOO Neo 9s Pro di Cina bulan panungtungan. Numutkeun kana klaim, alat Plus tiasa sumping bulan payun, sareng sigana leres-leres ayeuna.

Anyar-anyar ieu, iQOO Neo 9s Pro + ditambah kana daptar MIIT (via MySmartPrice). Alatna katingali mawa nomer modél V2403A. Henteu aya detil konci anu dibagikeun dina daptar, tapi ayeuna dikonfirmasi yén éta bakal janten alat 5G anu sanés ti iQOO.

Salaku per saméméhna leaks, handheld bakal dikuatkeun ku chip Snapdragon 8 Gen 3. Alat kasebut dikabarkan gaduh 16GB RAM, sareng panyimpenan aya dina dua pilihan. Stasion Obrolan Digital leaker anu terkenal ogé ngajelaskeun smartphone éta salaku "umumna unggulan anu mampu."

Bari urang masih teu yakin ngeunaan spésifikasi pasti na, Neo 9s Pro + bisa ngadopsi sababaraha fitur konci na Neo 9S Prosibling, kaasup na 6.78 "144Hz LTPO OLED kalawan resolusi 1,260 x 2,800 piksel, dual sistem kaméra pungkur 50MP, kaméra selfie lega 16MP, Batré 5160mAh, sareng ngecas kabel 120W.

Artikel nu patali