MIUI 13 resmi sumping bulan ieu! Xiaomi ngumumkeun!

Xiaomi hadir sareng warta anu saé ngeunaan MIUI 13 ayeuna! Anjeun siap pikeun detil?

Xiaomi masihan pembaruan terakhir tina MIUI 12.5 dina 21.12. Saatos tanggal ieu, urang moal tiasa ningali apdet MIUI 12.5 dina béta Ditutup MIUI. Pembaruan pikeun MIUI 13 bakal dieureunkeun. Teu aya anu terang sabaraha lami prosés ieu, anu nyandak 2 bulan di MIUI 12, bakal lepas dina MIUI 13. Nanging, saprak tés versi stabil MIUI 13 diteruskeun, urang tiasa ningali MIUI 13 pas pisan. Dina changelog anu dibagi, diumumkeun dinten ayeuna yén tés MIUI 12.5 bakal ditunda pikeun MIUI 13.

MIUI panungtungan 12.5 21.12.8 CHANGELOG

  • Kusabab panyesuaian arsitéktur sistem parangkat lunak, vérsi pangembangan MIUI bakal ditunda pikeun sababaraha waktos mimitian ti 12.13, sok percanten yén hal-hal éndah bakal kajantenan.
  •  Kusabab pamutahiran versi utama Android, Redmi K30 5G, Redmi K30i 5G, Mi 10 Youth Edition, Redmi Note 9 Pro, Redmi Note11 Pro, Redmi Note11 Pro + bakal ditunda samentawis ti 13 Désémber 2021.
  • Kusabab pamutahiran versi utama Android, Redmi Note10 bakal ngagantungkeun sékrési tés internal ti 29 Nopémber 2021.

▍Ngamutahirkeun log
jasa kaulinan
Ngalereskeun masalah anu dipikanyaho sareng ngaoptimalkeun pangalaman pangguna

 

Sakumaha anu urang tingali dina changelog, disebatkeun yén MIUI Beta bakal direureuhkeun kusabab versi MIUI bakal naék. Dina waktos anu sami, Redmi K30 5G, Redmi K30i 5G, Mi 10 Lite Zoom, Redmi Note 9 Pro 5G (Mi 10T Lite), Redmi Note 11 Pro ngareureuhkeun apdet pikeun Android 12.

 

Anjeun tiasa ningali daptar alat anu bakal nampi MIUI 13 di dieu.

Artikel nu patali